Chocolade paasei bestellen? Chocolade Geschenken.nl!

Chocolade paasei


Chocolade paashaas groot
mega Paashaas groot 65 cm
chocolade Paashazen
ei op voet 24 cm
paashaas sjakie 37cm
Paashaas Sammie 24 cm
mega chocolade Paashaas groot 65 cm
Chocolade paashaas naomi
Chocolade paashaas Naomi
Luxe chocolade paas ei
half ei met paas chocolade en logo
Paashaas met mondkapje
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade spiegel luxe
Chocolade ei met vogeleitjes
haas groot
floran 700gram paaschocolade met haas
diamond egg
groot chocolade paasei
chocolade eitjes
Floran Paaschocolade met groot ei
Floran Paaschocolade met kip
Floran Paaschocolade lachhaas
chocolade haas gerrit ingekleurd
Gekleurd ei groot
chocolade spiegelei
Spiegel ei tablet chocolade
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paasei groot
Paas chocolade geschenk
Chocolade haan
chocolade beunhaas
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

Chocolade paasei bestellen

Chocolade paaseiBent u op zoek naar een ​chocolade paasei van goede kwaliteit chocolade? Dan moet u bij Petit Ami zijn! Petit Ami heeft ruime ervaring op het gebied van chocolade geschenken en weet precies waar een ​​​chocolade paasei ​aan moet voldoen! Wij maken gebruik van de echte Belgische chocolade en dat proeft u! Waar wacht u nog op, bestel snel een chocolade paasei!​

Chocolade paasei met uw logo er op?

Een chocolade paasei mag echt niet ontbreken bij Pasen. Dat vinden wij bij Petit Ami ook. Daarom hebben wij verschillende chocolade paaseieren in ons assortiment. Daarnaast hebben wij ook chocolade paashazen en chocolade kippen. U vindt ze allemaal op onze website.
Petit Ami is een echt familiebedrijf. De hele familie van Tilborg is werkzaam in het bedrijf. Om de bestellingen op tijd aan u te leveren worden we geassisteerd door vaste werknemers. Zij helpen bij het verzorgen van bestellingen, inpakken en verzenden.
Wilt u graag iets persoonlijks toevoegen aan de chocolade? Laat de chocolade dan bedrukken met een logo, foto of tekst! Kies een leuke foto uit en sturen hem naar ons op. Wij zorgen ervoor dat uw chocolade wordt bedrukt met de foto die u heeft uitgekozen. Bij ons kunt u alle chocolade geschenken laten bedrukken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons is de klant koning en we vinden het belangrijk om aan uw wensen tegemoet te komen. Heeft u dus een speciale wens met betrekking tot de chocolade of de verpakking? Laat het ons weten. Wij gaan bekijken wat we voor u kunnen betekenen.
​Na afloop kunnen onze klanten een beoordeling over ons invullen. Uit deze beoordelingen blijkt dat de klanten erg tevreden zijn. We worden namelijk beoordeeld met een 9,2 op basis van 166 beoordelingen! Hier zijn wij erg trots op en we doen er dan ook alles aan om op dit niveau te blijven werken. Heeft u een tip of suggestie ter verbetering? Vul dan een beoordeling in of neem contact met ons op. Wij stellen uw feedback zeer op prijs.

​Contact opnemen?

​Heeft u vragen over het laten bedrukken van een ​chocolade paasei? Of wilt u meer weten over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website.
Wilt u op de hoogte blijven van het laatst nieuws rondom Petit Ami? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Dit kunt u eenvoudig via onze website doen!