Groot chocolade paasei | Chocolade Geschenken.nl

Groot chocolade paasei


Groot chocolade paasei

groot chocolade paaseiBent u op zoek naar een ​groot chocolade paasei? Dan bent u bij Chocolade Geschenken.nl aan het juiste adres. Chocolade Geschenken.nl heeft een ruim assortiment aan chocolade, waaronder paas chocolade. Bij ons vindt u dus alle soorten chocolade, waaronder ook een groot chocolade paasei met daarop uw logo, tekst of foto bedrukt!

Groot chocolade paasei laten bedrukken?

​Tegenwoordig hoort chocolade helemaal bij Pasen. Chocolade paashazen of kippen van chocolade en natuurlijk de paaseitjes niet te vergeten. Wilt u uw personeel een paasgeschenk geven? Dan bent u bij Chocolade Geschenken aan het juiste adres. Wij zijn uniek in het leveren voor de zakelijke markt. Voor ons is een grote oplage aan paaseieren geen enkel probleem. Dus wilt u een ​groot chocolade paasei, een chocolade paashaas of een chocolade kip? Op onze website vindt u het complete assortiment aan paas chocolade. Ook kunt u via onze website eenvoudig een offerte aanvragen!

Persoonlijke touch

​Wilt u graag een persoonlijke touch geven aan het paasgeschenk? Dat is mogelijk bij Chocolade Geschenken.nl. Bij ons kunt u namelijk een logo, tekst of foto op de chocolade laten drukken. Als u een paasgeschenk aan uw personeel geeft, kunt u bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf op de chocolade laten drukken! Het maakt niet uit welk chocolade geschenk u kiest. Wij kunnen alle chocolade geschenken bedrukken met een logo, tekst of foto! Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.​

UTZ Certified

​Als u een ​groot chocolade paasei bij Chocolade Geschenken.nl koopt, kunt u rekenen op chocolade van goede kwaliteit. Voor veel van onze producten werken wij samen met Belgische leveranciers. Het grootste deel van onze producten is dus gemaakt van echte Belgische chocolade! Daarnaast zijn onze producten UTZ Certified. Dat betekent dat de cacao uit de chocolade deels afkomstig is van UTZ Certified boeren. Zij zijn getraind om hun kwaliteit en efficiëntie te verbeteren. Dit doet men met respect voor mens en milieu. Dat is beter voor de boeren en de cacao en ook nog eens lekkerder voor u!

​Vragen? Neem contact met ons op

​Heeft u vragen over onze chocolade geschenken? Of zijn er onduidelijkheden Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
​Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Chocolade Geschenken.nl? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Dit kunt u doen via onze website.