Chocolade paashaas bestellen | Chocolade Geschenken.nl

Chocolade paashaas


Chocolade Paashaas groot
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade ei met vogeleitjes
kip en haas op mand
chocolade lachhaas op mand
chocolade kip in mand met eieren

Chocolade paashaas bestellen

chocolade paashaasOp zoek naar een chocolade paashaas? Wilt u uw medewerkers met een klein gebaar bedanken voor hun inzet? Dan is chocolade een uitermate geschikt geschenk. Bent u daarom op zoek naar een ​chocolade paashaas? Dan moet u bij Petit Ami zijn. Petit Ami heeft een ruim assortiment aan chocolade geschenken.

Chocolade paashaas van Petit Ami

​Petit Ami is een echt familiebedrijf en heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van chocolade geschenken. In de afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. Zo verwerkten we in het eerste jaar ‘slechts’ 5000 kilo chocoladepastilles, inmiddels is dat al 50.000 kilo! Wij doen dit met veel liefde en staan elke dag met plezier klaar om uw bestelling gereed te maken.
​Een chocolade paashaas is uitermate geschikt wanneer u een klein geschenk wilt geven, maar toch een gebaar wilt maken. Wij hebben verschillende paashazen in ons assortiment, van verschillende afmetingen. Zo is er altijd wel een paashaas die aan uw wensen voldoet. Daarnaast hebben wij ook chocolade kippen en paaseitjes in ons assortiment. Wat voor chocolade paashaas u ook zoekt, wij hebben het in ons assortiment.

Persoonlijke touch aan uw chocolade paashaas

​Wilt u graag een persoonlijke touch geven aan uw chocolade geschenk? Laat dan een tekst, logo of foto op de chocolade drukken. Bij Petit Ami kunt u dit op alle chocolade laten drukken. Wat dacht u van het logo of de slogan van het bedrijf? Bij ons zijn de mogelijkheden groot. Als u een offerte aanvraagt, kunt u ook de tekst, het logo of de foto toevoegen. Aan de hand daarvan en van de grootte van de oplage kunnen wij voor u de kosten berekenen.

Klanttevredenheid

​Wij vinden het heel belangrijk dat onze klanten tevreden. We doen er dan ook alles aan om u tevreden te stellen. Heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten. Wij gaan bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Bij ons is namelijk de klant koning! Onze klanten kunnen ook een beoordeling over ons invullen. Op dit moment zijn de klant erg tevreden. We worden namelijk beoordeeld met een 9,2 op basis van 166 beoordelingen. Hier zijn wij erg trots op! We doen er dan ook alles aan om dit niveau te behouden.

​Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de chocolade geschenken van Petit Ami? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.