Chocolade paashaas bestellen | Chocolade Geschenken.nl

Chocolade paashaas


Chocolade paashaas kopen

Is het bijna Pasen en wilt u graag een chocolade paashaas toevoegen aan uw assortiment? Of bent u misschien op zoek naar een verrassend geschenk voor uw personeel of voor uw zakelijke relaties? Dan is een chocolade paashaas van Petit Ami misschien wel wat u zoekt. Een chocolade paashaas van Petit Ami is gemaakt van de beste kwaliteit Belgische chocolade. Een chocolade paashaas van Petit Ami ziet er niet alleen prachtig uit, hij smaakt ook heerlijk! Dit maakt een chocolade paashaas van Petit Ami heel geschikt om cadeau te geven!

paashaas sjakie 37cm
Paashaas Sammie 24 cm
mega Paashaas groot 65 cm
Chocolade paashaas naomi
Luxe chocolade paas ei
half ei met paas chocolade en logo
Paashaas met mondkapje
Chocolade Paashaas groot
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade spiegel luxe
Chocolade ei met vogeleitjes
haas groot
floran 700gram paaschocolade met haas
diamond egg
groot chocolade paasei
chocolade eitjes
Floran Paaschocolade met groot ei
Floran Paaschocolade met kip
Floran Paaschocolade lachhaas
chocolade haas gerrit ingekleurd
Gekleurd ei groot
Floran piccaso pasen melk
Chocolade ei groot picasso
chocolade ei in koker
Chesterfield chocolade ei goud
Chocolade diamant goud
chocolade spiegelei
Spiegel ei tablet chocolade
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paasei groot
Paas chocolade geschenk
Chocolade haan
Chocolade eieren op sokkel
chocolade beunhaas
Paas chocolade
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

Chocolade paashaas online bestellen

chocolade paashaas

Wilt u uw familie, vrienden of medewerkers verrassen met Pasen? Denkt u erover om een chocolade paashaas cadeau te geven? Voor de lekkerste, Belgische chocolade bent u bij Chocolade Geschenken aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf en hebben 25 jaar ervaring met het produceren van chocolade producten in onze eigen chocolaterie. Elke dag maken wij met veel passie en plezier unieke, ambachtelijke chocolade geschenken. Wilt u één paashaas bestellen of heeft u een grote oplage nodig? Elke bestelling, groot of klein, behandelen wij met de grootst mogelijke zorg. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn bij ons welkom. Wij zijn uniek met ons aanbod van chocolade geschenken voor de zakelijke markt. Ons assortiment paashazen is zeer gevarieerd, maar als u zelf ideeën heeft of uw chocolade paashaas wilt personaliseren dan is dat ook mogelijk; bij ons is de klant nog echt koning en wij doen er alles aan om uw wensen te realiseren. Wij kunnen alle chocolade geschenken bedrukken met tekst, foto’s of logo’s. Als u een persoonlijk tintje geeft aan uw chocolade paashaas dan zal dat zeker gewaardeerd worden. Met een chocolade paashaas van Chocolade Geschenken geeft u een origineel en smaakvol cadeau tegen een betaalbare prijs; u vindt chocolade van deze kwaliteit nergens goedkoper!

Chocolade paashaas: eigen productie

De productie van onze chocolade producten wordt door ons zorgvuldig bewaakt. Wij zijn HACCP gecertificeerd en dat wil zeggen dat onze chocolade onder uiterst hygiënische omstandigheden wordt geproduceerd. Naast hygiëne staat perfectie bij ons hoog in het vaandel. Alle chocolade wordt door ons zorgvuldig geïnspecteerd op ‘foutjes’ zoals rafelige randjes en afgebroken stukjes. Wij zorgen ervoor dat uw chocolade in perfecte staat bij u wordt afgeleverd. Ook de verpakking heeft onze aandacht. Uw chocolade paashaas wordt netjes verpakt in cellofaanpapier met een feestelijke strik erom heen. Wij zijn ook UTZ gecertificeerd. De cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Op deze manier draagt UTZ bij aan betere werk- en leefomstandigheden voor deze boeren.

Zeer hoge klanttevredenheid voor onze chocolade paashaas

De klanttevredenheid is zeer hoog; klanten waarderen ons met een 9,3 op basis van 294 beoordelingen. Wordt u onze volgende tevreden klant? Neem eens een kijkje bij ons complete assortiment en verbaas u over de diversiteit van de chocolade geschenken die wij aanbieden. Naast chocolade paashazen bieden wij ook paaseieren aan in allerlei creatieve vormen. Maak Pasen een extra speciaal met de heerlijkste, originele chocolade creaties van Chocolade Geschenken. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.