Chocolade paashaas bestellen | Chocolade Geschenken.nl

Chocolade paashaas


Chocolade haas groot (47 cm hoog)

Chocolade haas gerrit met eitjes

Haas Gerrit 37 cm

Groot half ei met Paas chocolade

Chocolade ei gevuld met eitjes

Chocolade spetter eieren op voet

Chocolade ei groot met spiegel ei

Chocolade ei met vogel eitjes

Haas Gonnie 48 cm groot

Floran Paaschocolade met groot ei

Floran Paaschocolade met kip

Floran paaschocolade lachhaas

Chocolade Haas Gerrit ingekleurd

Chocolade ei groot

Paas chocolade schaal picasso

Chocolade Picasso ei diamant

Chocolade chesterfield ei

Chocolade diamant ei Gold

Reuzen half ei gevuld

Weckpot met chocolade paaseitjes

Weckpot met vogeleitjes

Paaschocolade floran met spiegel ei

Chocolade spiegel ei tablet

Haas Erik 32 cm

Chocolade Lachhaas 26 cm

Chocolade lachhaas op mand

Kip op mand groot

chocolade broedkip

Kip groot

Chocolade Paas ei groot

Floran Paas chocolade glas schaal

Chocolade paasschaal assortie

Chocolade Haan

Chocolade beun Haas

Chocolade paasmandje 350 gram

Chocolade Paas mandje 200 gram

Geschenkverpakking vogeleitjes

Geschenkverpakking paaseitjes

Chocolade paas haasjes groot

Chocolade paas haasjes klein

chocolade paas eitjes

chocolade vogeleitjes

Chocolade paashaas online bestellen

chocolade paashaasIs het bijna Pasen en wilt u graag een chocolade paashaas toevoegen aan uw assortiment? Of bent u misschien op zoek naar een verrassend geschenk voor uw personeel of voor uw zakelijke relaties? Dan is een chocolade paashaas van Petit Ami misschien wel wat u zoekt. Een chocolade paashaas van Petit Ami is gemaakt van de beste kwaliteit Belgische chocolade. Een chocolade paashaas van Petit Ami ziet er niet alleen prachtig uit, hij smaakt ook heerlijk! Dit maakt een chocolade paashaas van Petit Ami heel geschikt om cadeau te geven!

Een chocolade paashaas cadeau geven

Bent u op zoek naar een persoonlijk cadeau? We bieden u bij Petit Ami de mogelijkheid om een chocolade paashaas te personaliseren. Alle chocoladefiguren uit ons assortiment kunnen namelijk bedrukt worden. Kies bijvoorbeeld voor het bedrukken van een chocolade paashaas met uw logo of met een persoonlijke boodschap. We bieden u volop mogelijkheden om een persoonlijk cadeau samen te stellen dat zonder twijfel in de smaak zal vallen! Bent u benieuwd naar de chocoladefiguren die wij naast de chocolade paashazen nog meer aanbieden? Op onze website kunt u ons volledige assortiment vinden.

Een chocolade paashaas van Petit Ami

Bij Petit Ami maken we al meer dan 15 jaar de mooiste en lekkerste chocoladefiguren. Onze chocoladefabriek is gevestigd in Andel. Hier worden de chocoladefiguren met de grootste zorg gemaakt. Alle chocoladefiguren worden gecontroleerd op breuken en oneffenheden voor ze de fabriek mogen verlaten. Dankzij deze controle kunnen we u altijd kwaliteit bieden!

Bij Petit Ami werken we veelal met chocolade die UTZ-gecertificeerd is. Dit houdt in dat de cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Op die manier draagt UTZ bij aan betere werk- en leefomstandigheden voor deze boeren. We zijn bij Petit Ami ook HACCP-gecertificeerd. Hygiëne staat bij de productie van onze chocoladefiguren hoog in het vaandel.

Bij Petit Ami maken we heerlijke chocoladefiguren van de hoogste kwaliteit. We zijn uniek in het leveren van chocolade geschenken voor de zakelijke markt. Klanttevredenheid vinden we heel belangrijk. We zijn dan ook heel blij met een beoordeling van 9,2 op basis van 166 beoordelingen. We doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen en u de beste producten te kunnen leveren. Bent u op zoek naar een specifiek product? En kunt u het in ons assortiment niet vinden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee om een product te kunnen bieden dat aan uw wensen voldoet!