Chocolade paashaas bestellen | Chocolade Geschenken.nl

Chocolade paashaas


Chocolade paashaas kopen

Is het bijna Pasen en wilt u graag een chocolade paashaas toevoegen aan uw assortiment? Of bent u misschien op zoek naar een verrassend geschenk voor uw personeel of voor uw zakelijke relaties? Dan is een chocolade paashaas van Petit Ami misschien wel wat u zoekt. Een chocolade paashaas van Petit Ami is gemaakt van de beste kwaliteit Belgische chocolade. Een chocolade paashaas van Petit Ami ziet er niet alleen prachtig uit, hij smaakt ook heerlijk! Dit maakt een chocolade paashaas van Petit Ami heel geschikt om cadeau te geven!

ei op voet 24 cm
paashaas sjakie 37cm
Paashaas Sammie 24 cm
mega Paashaas groot 65 cm
Chocolade paashaas naomi
Luxe chocolade paas ei
half ei met paas chocolade en logo
Paashaas met mondkapje
Chocolade Paashaas groot
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade spiegel luxe
Chocolade ei met vogeleitjes
haas groot
floran 700gram paaschocolade met haas
diamond egg
groot chocolade paasei
chocolade eitjes
Floran Paaschocolade met groot ei
Floran Paaschocolade met kip
Floran Paaschocolade lachhaas
chocolade haas gerrit ingekleurd
Gekleurd ei groot
Floran piccaso pasen melk
Chocolade ei groot picasso
chocolade ei in koker
Chesterfield chocolade ei goud
Chocolade diamant goud
chocolade spiegelei
Spiegel ei tablet chocolade
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paasei groot
Paas chocolade geschenk
Chocolade haan
Chocolade eieren op sokkel
chocolade beunhaas
Paas chocolade
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

Chocolade paashaas vervaardigd door Chocolade Geschenken

chocolade paashaas

Zoekt u in deze tijd van het jaar al naar een chocolade paashaas? Als u op tijd wilt zijn om een chocolade paashaas of zelfs meerdere chocolade paashazen te bestellen, dan is het inderdaad slim om alvast op zoek te gaan. Wij kunnen u echter verzekeren dat u hier al op de juiste plek bent voor uw chocolade paashaas! Chocolade Geschenken houdt zich namelijk al meer dan 15 jaar bezig met het vervaardigen van de heerlijkste chocolade producten, zoals de chocolade paashaas. Wij beschikken over ons eigen chocolade-atelier in het Brabantse plaatsje Andel. We werken er uitsluitend met de beste kwaliteit Belgische chocolade in de smaken wit, puur en melk. De chocolade paashaas is in veel verschillende vormen en maten verkrijgbaar, zodat er voor elk wat wils is. Naast de chocolade paashaas kunt u bij Chocolade Geschenken ook prima terecht voor:

  • chocolade kip met eieren,
  • koker gevuld met eitjes,
  • half chocolade ei gevuld met eitjes,
  • opgemaakte schaal met chocolade figuurtjes,
  • grote chocolade eieren.

Een chocolade geschenk is altijd leuk om weg te geven en fijn om te ontvangen. Perfectie staat bij ons bovenaan het lijstje van prioriteiten. Wij smelten de Belgische chocoladepastilles met zorg, storten de chocolade vervolgens in een mal en laten de chocolade hard worden. Bij het verwijderen van de mal controleren wij de chocolade paashaas en alle andere producten nauwkeurig. U zult bij ons dus geen oneffenheden tegenkomen. Wij maken u er graag op attent dat u nergens goedkoper de chocolade paashaas zult vinden!

Perfecte chocolade paashaas

Op onze website kunt u ons hele assortiment op uw gemak bekijken. Voor de zakelijke markt is een chocolade paashaas bijzonder interessant. Chocolade Geschenken kan namelijk alle chocolade artikelen personaliseren. Op de chocolade figuur brengen wij uw bedrijfslogo aan, een foto of een pakkende slogan. Uw zakenrelaties zullen een dergelijk uniek cadeau zeker waarderen! Het doet er voor Chocolade Geschenken niet toe welke oplage u bestelt voor uw chocolade paashaas of ander chocolade figuur. Zelfs een enkele oplage is mogelijk. Chocolade Geschenken draagt het HACCP-certificaat, wat betekent dat bij het hele productieproces de uiterste hygiëne wordt betracht. Wij zijn ook UTZ-gecertificeerd. Dit houdt in dat de cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie en er betere werk- en leefomstandigheden voor hen komen. Wij vermelden graag onze hoge klanttevredenheid met het cijfer 9,3 op basis van 300 beoordelingen. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen? Vult u dan het contactformulier op deze website in en wij nemen meteen contact met u op.