Chocolade paashazen bestellen | Chocolade Geschenken.nl

Chocolade paashazen


Chocolade Paashaas groot
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade ei met vogeleitjes
kip en haas op mand
chocolade lachhaas op mand
chocolade kip in mand met eieren
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paas ei groot
paas chocolade schaal groot
Paas chocolade geschenk
Paaschocolade schaal met half ei
Chocolade haan
chocolade beunhaas
Paas chocolade
chocolade paas mandje
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
Chocolade paas geschenk
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

Chocolade paashazen bestellen

chocolade paashazen
Paas chocolade

Bent u op zoek naar een leverancier van chocolade paashazen van goede kwaliteit? Dan moet u bij Petit Ami zijn. Petit is een familiebedrijf dat al meer dan 15 jaar de mooiste en lekkerste chocoladefiguren maakt. De chocoladefiguren worden met de grootste zorg gemaakt in de chocoladefabriek in Andel. In de afgelopen 15 jaar is Petit Ami blijven groeien. Nog steeds doen we ons uiterste best om u als klant te blijven verrassen met nieuwe chocoladefiguren! Wij zijn dus de specialist voor al uw chocolade paashazen.

Chocolade paashazen van Petit Ami

Bij Petit Ami gebruiken we voor het maken van chocolade paashazen alleen de beste grondstoffen. Zo maken we gebruik van de allerbeste Belgische chocoladepastilles. Per jaar verwerken we hiervan meer dan 50.000 kilo. We controleren al onze chocoladefiguren op breuken of oneffenheden voor ze de fabriek verlaten. Op die manier kunnen we u altijd kwaliteit bieden. Naast chocolade paashazen vindt u bij Petit Ami ook veel andere chocoladefiguren. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een ruim assortiment in kerstchocolade of sinterklaaschocolade. Er worden steeds weer nieuwe, verrassende producten aan het assortiment toegevoegd!

Een groot deel van de chocolade die wij gebruiken voor het maken van onze chocoladefiguren is UTZ-gecertificeerd. Dit betekent dat de cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Op die manier draagt UTZ bij aan betere werk- en leefomstandigheden voor deze boeren.

Chocolade paashazen als cadeau

Wilt u graag chocolade paashazen als cadeau geven? Met chocolade van Petit Ami heeft u altijd een geschenk dat in de smaak zal vallen. Wilt u uw cadeau extra speciaal maken? Laat uw chocolade paashazen dan voorzien van bijvoorbeeld uw logo of van een persoonlijke tekst of foto. Alle producten uit het assortiment van Petit Ami kunnen bedrukt worden. Wilt u meer weten over de mogelijkheid om zo een persoonlijk geschenk vorm te geven? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie over gepersonaliseerde chocolade!

Petit Ami is uniek in chocoladegeschenken en chocolade paashazen voor de zakelijke markt. We bieden chocoladefiguren van de hoogste kwaliteit voor een lage prijs. Chocoladefiguren van deze kwaliteit zult u nergens goedkoper vinden. Petit Ami heeft een zeer hoge klanttevredenheid. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2! We helpen u bij Petit Ami graag. Wilt u uw chocolade geschenken laten bedrukken en wilt u graag weten wat er allemaal mogelijk is? Of bent u misschien op zoek naar een specifiek product? Neem dan contact met ons op. We gaan graag samen met u op zoek naar een passend product. U kunt altijd rekenen op de service en kwaliteit van Petit Ami!