Chocolade paashazen bestellen | Chocolade Geschenken.nl

Chocolade paashazen


Chocolade Paashaas groot
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade ei met vogeleitjes
kip en haas op mand
chocolade lachhaas op mand
chocolade kip in mand met eieren

Chocolade paashazen bestellen

Chocolade paashazenOp zoek naar chocolade paashazen? Moet u dit jaar een paascadeautje voor het personeel regelen? Bent u daarom op zoek naar ​chocolade paashazen? Dan bent u bij Chocolade Geschenken aan het juiste adres. Petit Ami is een echt familiebedrijf dat al meer dan 15 jaar ervaring heeft op het gebied van chocolade geschenken.

​Chocolade paashazen van Petit Ami

Petit Ami is een ouderwets familiebedrijf waarin actief wordt deelgenomen door de hele familie van Tilborg. Wij worden bij onze werkzaamheden, zoals het verzorgen van bestellingen, inpakken en verzenden, geassisteerd door vaste medewerkers en in extra drukke tijden door oproepkrachten​. Zo kunnen wij altijd op tijd de bestelling bij u leveren.
​Wij onderscheiden ons doordat wij voornamelijk gericht zijn op de zakelijke markt. Bent u dus op zoek naar een relatiegeschenk voor u personeel? Bij ons is dat geen probleem, wij doen regelmatig grote oplages. Maar ook als particulier bent u bij ons van harte welkom! Ook een kleinere of enkele oplage is mogelijk!

​De klant is koning

​Bij Petit Ami is de klant koning. Heeft u speciale wensen wat betreft het type chocolaatje of een chocoladefiguur, verpakking en bezorging? Dan zullen wij er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen. Naast heerlijke chocolade zijn ook de verpakkingen erg belangrijk. Zo hebben wij luxe bonbondozen, zilveren of glazen schaaltjes, rieten mandjes en nog veel meer. Deze worden allemaal gevuld met heerlijke chocolade.

​Chocolade paashazen en meer

​Bij Petit Ami kunt u terecht voor ​chocolade paashazen​ in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit ​chocolade paashazen​ in verschillende afmetingen. Naast de chocolade paashazen hebben wij ook andere paaschocolade in ons assortiment, zoals een kip van chocolade en paaseitjes. Tevens kunt u bij ons terecht voor bonbons. Voor het maken van de lekkerste bonbons werken wij al jaren samen met bekende Belgische leveranciers. Bij ons kunt u dus rekenen op bonbons van echte Belgische chocolade!
Wilt u graag iets extra’s doen met de chocolade? Laat de ​chocolade paashazen​ dan bedrukken met een tekst, logo of foto dat bij uw bedrijf past. Zo geeft u de chocolade een persoonlijke tintje. Het bedrukken van chocolade is mogelijk bij alle chocolade geschenken in ons assortiment.

Offerte aanvragen

​Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor een grote oplage aan ​chocolade paashazen​? Vraag dan een offerte aan. Aan de hand van uw wensen kunnen wij de kosten berekenen. U vindt echter chocolade paashazen van deze kwaliteit nergens goedkoper. Vraag dus snel een offerte aan via onze website en bestel de paasattentie voor uw personeel!