Chocolade paashazen bestellen | Chocolade Geschenken.nl

Chocolade paashazen


Chocolade paashazen kopen

Bent u op zoek naar een leverancier van chocolade paashazen van goede kwaliteit? Dan moet u bij Petit Ami zijn. Petit is een familiebedrijf dat al meer dan 15 jaar de mooiste en lekkerste chocoladefiguren maakt. De chocoladefiguren worden met de grootste zorg gemaakt in de chocoladefabriek in Andel. In de afgelopen 15 jaar is Petit Ami blijven groeien. Nog steeds doen we ons uiterste best om u als klant te blijven verrassen met nieuwe chocoladefiguren! Wij zijn dus de specialist voor al uw chocolade paashazen.

Chocolade paashaas groot
mega Paashaas groot 65 cm
chocolade Paashazen
ei op voet 24 cm
paashaas sjakie 37cm
Paashaas Sammie 24 cm
mega chocolade Paashaas groot 65 cm
Chocolade paashaas naomi
Chocolade paashaas Naomi
Luxe chocolade paas ei
half ei met paas chocolade en logo
Paashaas met mondkapje
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade spiegel luxe
Chocolade ei met vogeleitjes
haas groot
floran 700gram paaschocolade met haas
diamond egg
groot chocolade paasei
chocolade eitjes
Floran Paaschocolade met groot ei
Floran Paaschocolade met kip
Floran Paaschocolade lachhaas
chocolade haas gerrit ingekleurd
Gekleurd ei groot
chocolade spiegelei
Spiegel ei tablet chocolade
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paasei groot
Paas chocolade geschenk
Chocolade haan
chocolade beunhaas
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

Chocolade paashazen bestellen

chocolade paashazenMet een geschenk van chocolade zit u eigenlijk altijd goed. Wilt u graag chocolade paashazen schenken aan uw personeel, familie of vrienden? Dan zijn de chocolade paashazen van Chocolade Geschenken de lekkerste die u maar kunt vinden! Wij produceren echte Belgische chocolade in onze eigen chocolaterie. Dagelijks maken wij met veel passie en plezier unieke en ambachtelijke chocolade geschenken. Onze chocolade is zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Of u nu een kleinere of een grote oplage bestelt, wij voeren elke bestelling enthousiast uit. Zelfs een enkele oplage is mogelijk. Wij bieden chocolade paashazen aan in alle soorten en maten. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om de chocolade paashazen te laten bedrukken met tekst, foto’s of logo’s. Zo weet u zeker dat u een origineel en persoonlijk geschenk geeft. Wij bieden onze chocolade van hoge kwaliteit aan tegen de beste prijs; u vindt deze nergens goedkoper. Maak Pasen eens echt speciaal met een overheerlijke paashaas van Chocolade Geschenken! Wij zorgen ervoor dat de paashazen netjes in cellofaanpapier met een feestelijke strik erom heen afgeleverd worden. Verras vrienden, familie of medewerkers eens met een originele paashaas waar ze zeker van zullen smullen.

Ambachtelijke en gecertificeerde chocolade paashazen

Chocolade Geschenken is in het bezit van diverse certificaten. Zo zijn wij UTZ gecertificeerd en dat betekent dat de cacaoboeren gesteund worden bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Hun leefomstandigheden verbeteren en er wordt respectvol omgegaan met het milieu. Daarnaast zijn wij ook HACCP gecertificeerd zodat u de garantie heeft dat onze chocolade producten onder uiterst hygiënische omstandigheden worden geproduceerd. Bij alle onderdelen van het productieproces gaan wij uiterst zorgvuldig te werk.

Hoge klanttevredenheid chocolade paashazen

Wij zijn een echt familiebedrijf waar het produceren van de lekkerste Belgische chocolade in het DNA zit. De klanttevredenheid is dan ook zeer hoog: klanten waarderen ons met een 9,3 op basis van 294 beoordelingen. Als u een kijkje neemt bij ons complete assortiment zult u verrast zijn door de grote diversiteit. U vindt bij ons alle soorten chocolade voor elk seizoen. Heeft u een idee voor een bijzondere chocolade paashaas? Neem dan gerust contact met ons op. Wat voor wensen u ook heeft, wij zullen er alles aan doen om deze uit te voeren. Een toepasselijk chocolade geschenk zal zeker bij iedereen in de smaak vallen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij met u meedenken over een bijzonder chocolade geschenk. Bij ons is de klant nog echt koning! Wij zien uw bestelling graag tegemoet!