Chocolade paaseieren nodig? Chocolade Geschenken.nl

Chocolade paaseieren


Chocolade paaseieren kopen

Bent u op zoek naar ​chocolade paaseieren die u in grote aantallen kunt bestellen? Dan bent u bij Petit Ami aan het juiste adres. Via onze website, Chocolade Geschenken.nl, kunt u eenvoudig ​chocolade paaseieren ​bestellen. Wij zijn uniek in het leveren aan de zakelijke markt van chocolade paaseieren. Een grote oplage is voor ons dus geen enkel probleem! Maar ook voor kleinere exclusievere oplage van uw chocolade paaseieren kunt u ons altijd contacten!

Chocolade paashaas groot
mega Paashaas groot 65 cm
chocolade Paashazen
ei op voet 24 cm
paashaas sjakie 37cm
Paashaas Sammie 24 cm
mega chocolade Paashaas groot 65 cm
Chocolade paashaas naomi
Chocolade paashaas Naomi
Luxe chocolade paas ei
half ei met paas chocolade en logo
Paashaas met mondkapje
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade spiegel luxe
Chocolade ei met vogeleitjes
haas groot
floran 700gram paaschocolade met haas
diamond egg
groot chocolade paasei
chocolade eitjes
Floran Paaschocolade met groot ei
Floran Paaschocolade met kip
Floran Paaschocolade lachhaas
chocolade haas gerrit ingekleurd
Gekleurd ei groot
chocolade spiegelei
Spiegel ei tablet chocolade
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paasei groot
Paas chocolade geschenk
Chocolade haan
chocolade beunhaas
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

Chocolade paaseieren van Chocolade Geschenken

Wilt u met Pasen graag genieten van chocolade paaseieren? Of wilt u met Pasen uw medewerkers, zakenrelaties, familie of vrienden verrassen met een chocolade geschenk? De lekkerste chocolade paaseieren vindt u bij Chocolade Geschenken in Andel! Al meer dan 15 jaar maken wij in onze eigen chocolaterie de lekkerste Belgische chocolade. In ons grote assortiment treft u alle soorten chocolade aan. In onze webwinkel zijn verschillende categorieën chocolade producten. Wij hebben een ruim aanbod paaschocolade in verschillende soorten en maten. Onze paaschocolade bestaat onder andere uit paashazen, paaseieren, half chocolade ei gevuld met paaseitjes, een broedkip en nog veel meer. Kijk eens op uw gemak rond. U zult verrast zijn door de creatieve paasfiguren. Kiest u voor een paaskoker gevuld met eitjes of voor paaseitjes in een mooie geschenkverpakking? Aan u de keuze. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn bij ons welkom. Wij zijn uniek in chocolade geschenken voor de zakelijke markt. Al veel bedrijven genieten van onze heerlijke chocolade producten. Wij zijn blij met de hoge klanttevredenheid. Klanten geven ons een 9,3 op basis van 294 beoordelingen. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Chocolade paaseieren bedrukken

Het is mogelijk om uw chocolade paaseieren te bedrukken met een tekst, foto of logo. Het geeft uw geschenk een persoonlijk tintje. Heeft u ons grote paasei van 24 centimeter hoog al gezien? Of houdt u meer van kleine paaseitjes op een glazen schaal? Waar u ook voor kiest, een chocolade geschenk scoort altijd goed. U geeft u een bijzonder lekker en uniek geschenk dat zeker in de smaak zal vallen. U kunt kiezen uit de smaken puur, melk, wit of een combinatie daarvan. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee om uw wensen uit te kunnen voeren. Het maakt voor ons geen verschil hoe groot uw bestelling is. Voor elke oplage, klein of groot, gaan wij enthousiast aan de slag! Zelfs een enkele oplage is mogelijk! Vraag een offerte aan via deze website.

Scherpe prijzen

Chocolade van deze hoge kwaliteit vindt u beslist nergens goedkoper. Wij bieden de beste prijs! Wij zijn een familiebedrijf dat elke dag met passie en plezier chocolade producten produceert. Ook voor u gaan wij graag aan de slag. Vanzelfsprekend werken wij onder uiterst hygiënische omstandigheden. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn HACCP gecertificeerd. Ook zijn wij UTZ gecertificeerd. UTZ cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Daarbij verbeteren hun leef- en werkomstandigheden.