Chocolade paaseieren nodig? Chocolade Geschenken.nl

Chocolade paaseieren


Chocolade paaseieren bestellen

Bent u op zoek naar ​chocolade paaseieren die u in grote aantallen kunt bestellen? Dan bent u bij Petit Ami aan het juiste adres. Via onze website, Chocolade Geschenken.nl, kunt u eenvoudig ​chocolade paaseieren ​bestellen. Wij zijn uniek in het leveren aan de zakelijke markt van chocolade paaseieren. Een grote oplage is voor ons dus geen enkel probleem! Maar ook voor kleinere exclusievere oplage van uw chocolade paaseieren kunt u ons altijd contacten!

​Chocolade paaseieren van Chocolade Geschenken.nl

​Chocolade paaseieren bestelt u eenvoudig bij Petit Ami. Petit Ami is een echt familiebedrijf die al ruim 15 jaar ervaring heeft op het gebied van chocolade geschenken. Wij hebben een ruim assortiment, die u op onze website kunt vinden. Kies bijvoorbeeld voor algemene chocolade geschenken of wichtgoed, of voor thema chocolade zoals paas chocolade, sinterklaas chocolade of kerst chocolade. Wat u ook zoekt, wij hebben het voor u! Naast chocolade paaseieren kunt u ook kiezen voor een chocolade paashaas of kip. Of wat dacht u van een paasschaal met diverse soorten chocolade?

UTZ Certified

​Wij werken veel samen met Belgische leveranciers. Een groot deel van onze chocolade is dus gemaakt van Belgische chocolade en dat proeft u! Tevens zijn wij UTZ Certified. Dat betekent dat de cacao in onze chocolade deels afkomstig is van boeren die UTZ Certified zijn. Deze boeren zijn getraind om hun kwaliteit en efficiëntie te verbeteren. Dit doet men met respect voor mens en milieu. Dat is beter voor de boeren en de cacao en nog lekkerder voor u!

Klanttevredenheid

​Wij vinden klanttevredenheid ontzettend belangrijk. Daarom doen wij er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Heeft u een specifieke wens met betrekking tot de chocolade of de verpakking? Laat het ons weten. Wij gaan bekijken wat we voor u kunnen betekenen.
​Onze klanten kunnen ook een beoordeling over ons invullen. Uit deze beoordelingen blijkt dat de klanten erg tevreden zijn. We worden namelijk beoordeeld met een 9,2 op basis van 166 beoordelingen! Hier zijn wij erg trots op en we proberen om op dit niveau te blijven werken. Heeft u nog een tip of suggestie ter verbetering? Laat het ons weten. Wij stellen uw feedback zeer op prijs!

​Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.