Chocolade paaseieren nodig? Chocolade Geschenken.nl

Chocolade paaseieren


Chocolade paaseieren kopen

Bent u op zoek naar ​chocolade paaseieren die u in grote aantallen kunt bestellen? Dan bent u bij Petit Ami aan het juiste adres. Via onze website, Chocolade Geschenken.nl, kunt u eenvoudig ​chocolade paaseieren ​bestellen. Wij zijn uniek in het leveren aan de zakelijke markt van chocolade paaseieren. Een grote oplage is voor ons dus geen enkel probleem! Maar ook voor kleinere exclusievere oplage van uw chocolade paaseieren kunt u ons altijd contacten!

ei op voet 24 cm
paashaas sjakie 37cm
Paashaas Sammie 24 cm
mega Paashaas groot 65 cm
Chocolade paashaas naomi
Luxe chocolade paas ei
half ei met paas chocolade en logo
Paashaas met mondkapje
Chocolade Paashaas groot
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade spiegel luxe
Chocolade ei met vogeleitjes
haas groot
floran 700gram paaschocolade met haas
diamond egg
groot chocolade paasei
chocolade eitjes
Floran Paaschocolade met groot ei
Floran Paaschocolade met kip
Floran Paaschocolade lachhaas
chocolade haas gerrit ingekleurd
Gekleurd ei groot
Floran piccaso pasen melk
Chocolade ei groot picasso
chocolade ei in koker
Chesterfield chocolade ei goud
Chocolade diamant goud
chocolade spiegelei
Spiegel ei tablet chocolade
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paasei groot
Paas chocolade geschenk
Chocolade haan
Chocolade eieren op sokkel
chocolade beunhaas
Paas chocolade
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

Chocolade paaseieren van Chocolade Geschenken

Pasen komt er weer aan, dus het is tijd om aan chocolade paaseieren te gaan denken! Chocolade paaseieren zijn erg leuk om te geven, als privégeschenk en als zakelijk geschenk. Bij Chocolade Geschenken worden chocolade paaseieren met passie en plezier vervaardigd, van de heerlijkste echte Belgische chocolade. U bent er met deze chocolade gegarandeerd zeker van dat de smaak de allerlekkerste is! Wanneer u zoekt naar chocolade paaseieren maar u weet nog niet precies in welke vorm, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 15 jaar maakt Chocolade Geschenken in het eigen chocolade-atelier in het Brabantse Andel op een ambachtelijke manier allerlei figuren van chocolade. Voor Pasen kunt u denken aan:

  • chocolade paaseieren,
  • chocolade kip met eieren,
  • koker gevuld met eitjes,
  • half chocolade ei gevuld met eitjes,
  • paashazen.

Vanzelfsprekend zijn alle chocolade figuren in verschillende modellen en in verschillende maten verkrijgbaar. Chocolade Geschenken heeft de lekkerste chocolade in de smaken melk, puur en wit. Op onze website kunt u ons hele assortiment bekijken en eenvoudig een keuze maken. Nergens vindt u de chocolade paaseieren goedkoper!

Chocolade paaseieren van hoge kwaliteit

Chocolade Geschenken gebruikt niet alleen de hoogste kwaliteit Belgische chocolade, ook het vervaardigen van onze chocolade producten is hoogstaand. Perfectie staat hoog in ons vaandel. De chocoladepastilles voor de chocolade paaseieren worden gesmolten en dan wordt de chocolade in een mal gegoten. Nadat alles uitgehard is, worden de chocolade eieren voorzichtig verwijderd en nauwkeurig gecontroleerd. U zult bij Chocolade Geschenken geen rafelige randjes of afgebroken stukjes aantreffen! Wij dragen met trots het HACCP-certificaat, wat betekent dat bij het hele productieproces de uiterste hygiëne wordt betracht. Chocolade Geschenken is ook UTZ-gecertificeerd. Dit houdt in dat de cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie en er betere werk- en leefomstandigheden voor hen en hun gezinnen ontstaan.

Chocolade paaseieren als zakelijk geschenk

Bij Chocolade Geschenken is het mogelijk om iedere oplage te bestellen, zelfs een enkele oplage kan besteld worden. Uniek voor de zakelijke markt is dat wij alle chocolade geschenken, voor Pasen of andere feestdagen en feestelijke momenten, kunnen personaliseren. Op de chocolade kan een foto, een logo of een leuke tekst worden aangebracht. Zo geeft u een heerlijk geschenk weg met een persoonlijke touch, dat door de ontvanger zeker gewaardeerd wordt. Chocolade Geschenken kent een zeer hoge klanttevredenheid, uitgedrukt in een 9,3 op basis van 300 beoordelingen. Heeft u nog vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website!