Chocolade paaseieren nodig? Chocolade Geschenken.nl

Chocolade paaseieren


Chocolade haas groot (47 cm hoog)

Chocolade haas gerrit met eitjes

Haas Gerrit 37 cm

Groot half ei met Paas chocolade

Chocolade ei gevuld met eitjes

Chocolade spetter eieren op voet

Chocolade ei groot met spiegel ei

Chocolade ei met vogel eitjes

Haas Gonnie 48 cm groot

Floran Paaschocolade met groot ei

Floran Paaschocolade met kip

Floran paaschocolade lachhaas

Chocolade Haas Gerrit ingekleurd

Chocolade ei groot

Paas chocolade schaal picasso

Chocolade Picasso ei diamant

Chocolade chesterfield ei

Chocolade diamant ei Gold

Reuzen half ei gevuld

Weckpot met chocolade paaseitjes

Weckpot met vogeleitjes

Paaschocolade floran met spiegel ei

Chocolade spiegel ei tablet

Haas Erik 32 cm

Chocolade Lachhaas 26 cm

Chocolade lachhaas op mand

Kip op mand groot

chocolade broedkip

Kip groot

Chocolade Paas ei groot

Floran Paas chocolade glas schaal

Chocolade paasschaal assortie

Chocolade Haan

Chocolade beun Haas

Chocolade paasmandje 350 gram

Chocolade Paas mandje 200 gram

Geschenkverpakking vogeleitjes

Geschenkverpakking paaseitjes

Chocolade paas haasjes groot

Chocolade paas haasjes klein

chocolade paas eitjes

chocolade vogeleitjes

Chocolade paaseieren bestellen

Bent u op zoek naar ​chocolade paaseieren die u in grote aantallen kunt bestellen? Dan bent u bij Petit Ami aan het juiste adres. Via onze website, Chocolade Geschenken.nl, kunt u eenvoudig ​chocolade paaseieren ​bestellen. Wij zijn uniek in het leveren aan de zakelijke markt van chocolade paaseieren. Een grote oplage is voor ons dus geen enkel probleem! Maar ook voor kleinere exclusievere oplage van uw chocolade paaseieren kunt u ons altijd contacten!

​Chocolade paaseieren van Chocolade Geschenken.nl

​Chocolade paaseieren bestelt u eenvoudig bij Petit Ami. Petit Ami is een echt familiebedrijf die al ruim 15 jaar ervaring heeft op het gebied van chocolade geschenken. Wij hebben een ruim assortiment, die u op onze website kunt vinden. Kies bijvoorbeeld voor algemene chocolade geschenken of wichtgoed, of voor thema chocolade zoals paas chocolade, sinterklaas chocolade of kerst chocolade. Wat u ook zoekt, wij hebben het voor u! Naast chocolade paaseieren kunt u ook kiezen voor een chocolade paashaas of kip. Of wat dacht u van een paasschaal met diverse soorten chocolade?

UTZ Certified

​Wij werken veel samen met Belgische leveranciers. Een groot deel van onze chocolade is dus gemaakt van Belgische chocolade en dat proeft u! Tevens zijn wij UTZ Certified. Dat betekent dat de cacao in onze chocolade deels afkomstig is van boeren die UTZ Certified zijn. Deze boeren zijn getraind om hun kwaliteit en efficiëntie te verbeteren. Dit doet men met respect voor mens en milieu. Dat is beter voor de boeren en de cacao en nog lekkerder voor u!

Klanttevredenheid

​Wij vinden klanttevredenheid ontzettend belangrijk. Daarom doen wij er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Heeft u een specifieke wens met betrekking tot de chocolade of de verpakking? Laat het ons weten. Wij gaan bekijken wat we voor u kunnen betekenen.
​Onze klanten kunnen ook een beoordeling over ons invullen. Uit deze beoordelingen blijkt dat de klanten erg tevreden zijn. We worden namelijk beoordeeld met een 9,2 op basis van 166 beoordelingen! Hier zijn wij erg trots op en we proberen om op dit niveau te blijven werken. Heeft u nog een tip of suggestie ter verbetering? Laat het ons weten. Wij stellen uw feedback zeer op prijs!

​Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.