Paaschocolade bestellen? Chocolade Geschenken.nl | Nergens goedkoper

Paaschocolade


Paaschocolade bestellen

Bent u op zoek naar paaschocolade? Bent u op zoek naar een leuke attentie voor uw collega’s, medewerkers of vrienden? Zoek dan niet verder! Chocolade Geschenken biedt u een ruim assortiment aan van verschillende soorten paaschocolade in diverse smaken. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een uniek chocolade geschenk? U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en denken graag met u mee om een leuke attentie van paaschocolade samen te stellen. Wij bieden unieke chocolade geschenken aan voor de zakelijke markt. Vele zakelijke klanten weten ons te vinden maar ook als particulier kunt u bij ons uw bestelling plaatsen. Bent benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eens een kijkje op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de heerlijke en mooie paaschocolade die wij aanbieden. Wij zien uw vrijblijvende offerte aanvraag graag tegemoet.

ei op voet 24 cm
paashaas sjakie 37cm
Paashaas Sammie 24 cm
mega Paashaas groot 65 cm
Chocolade paashaas naomi
Luxe chocolade paas ei
half ei met paas chocolade en logo
Paashaas met mondkapje
Chocolade Paashaas groot
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade spiegel luxe
Chocolade ei met vogeleitjes
haas groot
floran 700gram paaschocolade met haas
diamond egg
groot chocolade paasei
chocolade eitjes
Floran Paaschocolade met groot ei
Floran Paaschocolade met kip
Floran Paaschocolade lachhaas
chocolade haas gerrit ingekleurd
Gekleurd ei groot
Floran piccaso pasen melk
Chocolade ei groot picasso
chocolade ei in koker
Chesterfield chocolade ei goud
Chocolade diamant goud
chocolade spiegelei
Spiegel ei tablet chocolade
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paasei groot
Paas chocolade geschenk
Chocolade haan
Chocolade eieren op sokkel
chocolade beunhaas
Paas chocolade
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

Paaschocola van Chocolade Geschenken!

paaschocolade

Bent u op zoek naar lekkere paaschocola? Is Pasen voor u ook niet compleet zonder paaschocola? Dan bent u bij Chocolade Geschenken aan het goede adres, want wij hebben een groot assortiment heerlijke paaschocola! Chocolade Geschenken is gevestigd in het Brabantse Andel. Ons familiebedrijf is al meer dan 15 jaar werkzaam met chocolade en maakt al die tijd de mooiste paaschocola. In ons eigen chocolade-atelier gebruiken we alleen de beste Belgische chocolade. Alle paaschocola en andere chocolade waar wij mee werken is verkrijgbaar in de smaken wit, melk en puur. Chocolade Geschenken heeft paaschocola in veel vormen en formaten, zo is er voor elk wat wils. Onze prijzen zijn zeer scherp, wij durven te stellen dat u onze paaschocola nergens anders goedkoper zult vinden! We geven u een aantal voorbeelden van onze paaschocola:

  • chocolade paashazen,
  • chocolade kip met eieren,
  • half chocolade ei gevuld met eitjes,
  • schaal met chocolade paashaasjes,
  • chocolade paaseieren,
  • koker gevuld met eitjes.

Neem snel een kijkje op deze website bij ons assortiment! Voor de zakelijke markt heeft Chocolade Geschenken unieke paaschocola ontwikkeld door de chocolade te personaliseren. Op elk chocolade figuur, hoe groot of hoe klein ook, kunnen wij uw logo, een foto of een leuke tekst aanbrengen. Uw zakenrelaties zullen een dergelijk smakelijk en bijzonder cadeau echt waarderen! U kunt de paaschocola in elke gewenste oplage bestellen, zelfs een enkele oplage is mogelijk.

Hoge kwaliteit paaschocola

Chocolade Geschenken gebruikt voor de paaschocola niet alleen de beste kwaliteit Belgische chocolade, het vervaardigen van de paaschocolade figuren gebeurt op de beste ambachtelijke manier. We smelten eerst de Belgische chocoladepastilles en gieten de chocola vervolgens in een mal. Zodra het figuur uitgehard is, verwijderen we de mal en controleren het chocolade figuur nauwkeurig. Bij Chocolade Geschenken staan we voor perfectie, dus u zult bij ons geen rafelige randjes of brokkelige figuurtjes tegenkomen!

Offerte voor paaschocola

Chcolade Geschenken beschikt over het HACCP-certificaat, wat betekent dat bij het hele productieproces de uiterste hygiëne wordt betracht. Ook is ons chocolade-atelier UTZ-gecertificeerd. Dit certificaat betekent dat de cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie en er betere werk- en leefomstandigheden ontstaan. Chocolade Geschenken heeft een hoge klanttevredenheid, uitgedrukt in het cijfer 9,3 op basis van 300 beoordelingen. Heeft u nog wat informatie nodig voor u uw bestelling gaat plaatsen? Wilt u graag een offerte ontvangen voor een zakelijke bestelling? Vult u dan het formulier op deze site in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!