Paaschocolade bestellen? Chocolade Geschenken.nl | Nergens goedkoper

Paaschocolade


Paaschocolade bestellen

Bent u op zoek naar paaschocolade? Bent u op zoek naar een leuke attentie voor uw collega’s, medewerkers of vrienden? Zoek dan niet verder! Chocolade Geschenken biedt u een ruim assortiment aan van verschillende soorten paaschocolade in diverse smaken. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een uniek chocolade geschenk? U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en denken graag met u mee om een leuke attentie van paaschocolade samen te stellen. Wij bieden unieke chocolade geschenken aan voor de zakelijke markt. Vele zakelijke klanten weten ons te vinden maar ook als particulier kunt u bij ons uw bestelling plaatsen. Bent benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eens een kijkje op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de heerlijke en mooie paaschocolade die wij aanbieden. Wij zien uw vrijblijvende offerte aanvraag graag tegemoet.

paashaas sjakie 37cm
Paashaas Sammie 24 cm
mega Paashaas groot 65 cm
Chocolade paashaas naomi
Luxe chocolade paas ei
half ei met paas chocolade en logo
Paashaas met mondkapje
Chocolade Paashaas groot
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade spiegel luxe
Chocolade ei met vogeleitjes
haas groot
floran 700gram paaschocolade met haas
diamond egg
groot chocolade paasei
chocolade eitjes
Floran Paaschocolade met groot ei
Floran Paaschocolade met kip
Floran Paaschocolade lachhaas
chocolade haas gerrit ingekleurd
Gekleurd ei groot
Floran piccaso pasen melk
Chocolade ei groot picasso
chocolade ei in koker
Chesterfield chocolade ei goud
Chocolade diamant goud
chocolade spiegelei
Spiegel ei tablet chocolade
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paasei groot
Paas chocolade geschenk
Chocolade haan
Chocolade eieren op sokkel
chocolade beunhaas
Paas chocolade
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

Paaschocolade op maat bestellen

paaschocolade

Wilt u iemand verrassen met heerlijke paaschocolade van de beste kwaliteit? Chocolade Geschenken uit Andel biedt een ruim assortiment paaschocolade. Wij produceren de lekkerste, Belgische chocolade in onze eigen chocolaterie. U vindt chocolade van deze hoge kwaliteit nergens goedkoper. Bekijk het complete assortiment paaschocolade in onze webwinkel. Kiest u voor paashazen of worden het onze heerlijke paaseieren? Wij produceren paaschocolade in allerlei originele vormen en maten. Zowel de particuliere als de zakelijke klant is bij ons welkom. Heb je als particulier een kleinere of gewoon een enkele oplage nodig? Wij gaan met elke bestelling enthousiast aan de slag. Heeft u als zakelijke klant een grote oplage nodig voor uw personeel of zakenrelaties? Diverse bedrijven hebben inmiddels de weg naar ons gevonden; wij zijn uniek in chocolade geschenken voor de zakelijke markt. Geef Pasen een extra feestelijk tintje met paaschocolade van Chocolade Geschenken! Uw bestelling verpakken wij netjes in cellofaanpapier met daaromheen een feestelijke strik. Met onze chocolade geschenken kunt u voor de dag komen bij uw personeel, familie of vrienden. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw paaschocolade te laten bedrukken met tekst, foto’s of logo’s. Een gepersonaliseerd geschenk wordt nog meer op prijs gesteld. Heeft u speciale wensen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij ons is de klant nog echt koning en wij zullen er alles aan doen om uw wensen uit te voeren.

Paaschocolade: HACCP en UTZ gecertificeerd

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij HACCP gecertificeerd. Zo weet u zeker dat onze chocolade onder uiterst hygiënische omstandigheden wordt geproduceerd. Ook zijn wij van de perfectie en alle chocolade wordt door ons handmatig gecontroleerd op rafelige randjes of afgebroken stukjes. Wij hebben ook oog voor het milieu en onze medemens en zijn ook UTZ gecertificeerd. Onze cacao komt van cacaoboeren die verantwoord telen en door UTZ geholpen worden bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. De werk- en leefomstandigheden van de boeren verbeteren door het UTZ programma.

Paaschocolade: ambachtelijk en nergens goedkoper

Wij zijn een echt familiebedrijf met een passie voor het produceren van de lekkerste, ambachtelijke Belgische chocolade. Met onze jarenlange ervaring weten wij telkens onze klanten te verrassen met originele chocolade creaties. Chocolade van dezelfde hoge kwaliteit vindt u nergens goedkoper! Wij zijn blij met de zeer hoge klanttevredenheid. Klanten waarderen ons met een 9,3 op basis van 294 beoordelingen. Kies voor de overheerlijke paaschocolade van Chocolade Geschenken! Wordt u onze volgende tevreden klant?