Paaschocolade bestellen? Chocolade Geschenken.nl | Nergens goedkoper

Paaschocolade


Floran Paaschocolade met groot ei

Floran Paaschocolade met kip

Floran paaschocolade lachhaas

Chocolade Haas Gerrit ingekleurd

Chocolade ei groot

Paas chocolade schaal picasso

Chocolade Picasso ei diamant

Chocolade chesterfield ei

Chocolade diamant ei Gold

Reuzen half ei gevuld

Weckpot met chocolade paaseitjes

Weckpot met vogeleitjes

Chocolade haas groot (47 cm hoog)

Chocolade haas gerrit met eitjes

Haas Gerrit 37 cm

Haas Erik 32 cm

Chocolade Lachhaas 26 cm

Groot half ei met Paas chocolade

Chocolade ei gevuld met eitjes

Chocolade ei met vogel eitjes

Chocolade kip en haas op mand

Chocolade lachhaas op mand

Kip op mand groot

chocolade broedkip

Kip groot

Chocolade Paas ei groot

Floran Paas chocolade glas schaal

Chocolade paasschaal assortie

Chocolade Haan

Chocolade beun Haas

Chocolade paasmandje 350 gram

Chocolade Paas mandje 200 gram

Geschenkverpakking vogeleitjes

Geschenkverpakking paaseitjes

Chocolade paas haasjes groot

Chocolade paas haasjes klein

chocolade paas eitjes

chocolade vogeleitjes

Paaschocolade bestellen

paaschocoladeAls het weer bijna pasen is, is paaschocolade erg in trek. Bent u op zoek naar de lekkerste paaschocolade, dan moet u bij Petit Ami zijn. Petit Ami is een familiebedrijf dat al jarenlang chocolade figuren maakt van superieure kwaliteit. Als u op zoek bent naar paaschocolade, dan zit u bij Petit Ami goed. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan paaschocolade. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar chocolade eieren of misschien naar een chocolade paashaas? Wij hebben het voor u! Bij het maken van onze chocolade figuren maken we uitsluitend gebruik van ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Zo zorgen we er bij Petit Ami voor dat onze chocolade figuren er niet alleen prachtig uitzien, maar dat ze ook heerlijk smaken. We bieden u een ruime keuze in paaschocolade van superieure kwaliteit. Bent u benieuwd naar ons aanbod paaschocolade? U kunt het complete assortiment vinden in onze webshop. Hier kunt u ook eenvoudig en snel een bestelling plaatsen. U kunt zelf aangeven welke hoeveelheid u wenst te bestellen. Zo haalt u snel en gemakkelijk de lekkerste paaschocolade in huis!

Chocoladefabriek Petit Ami

In de chocoladefabriek van Petit Ami verwerken we op jaarbasis maar liefst 50.000 kilo Belgische chocoladepastilles. Hiervan worden veel verschillende soorten chocolade figuren gemaakt. We maken bijvoorbeeld paaschocolade, maar ook andere soorten chocolade figuren. De chocolade die we in onze chocoladefabriek gebruiken is van de beste kwaliteit. Zo kunnen we u producten van superieure kwaliteit bieden. We bedenken steeds weer nieuwe producten waarmee we ons assortiment kunnen uitbreiden. Zo kunnen we u als klant blijven verrassen. Als we nieuwe producten ontwikkelen staat kwaliteit voorop. Een nieuw product moet kunnen voldoen aan onze strenge eisen. Alleen de beste producten nemen we op in ons assortiment. Zo kunnen we u als chocoladefabriek een assortiment bieden van hoogstaande chocolade figuren. Alle chocolade figuren die in onze fabriek worden gemaakt worden gecontroleerd op breuken en oneffenheden. Onze medewerkers zien niets over het hoofd. Alleen perfecte chocolade figuren verlaten onze chocoladefabriek. Petit Ami levert zo al jaren constante kwaliteit. Het bedrijf is hierdoor uitgegroeid tot een begrip in de wereld van de chocolade. Bent u op zoek naar superieure kwaliteit? U vindt het bij chocoladefabriek Petit Ami.

Over Petit Ami

​Petit Ami is opgericht door Van Tilborg senior, in 1995. Van Tilborg richtte de chocoladefabriek op, gelegen in Andel. Sinds die tijd legt Petit Ami zich toe op het maken van de mooiste en lekkerste chocolade figuren. Petit Ami is een echt familiebedrijf. Inmiddels werkt ook de tweede generatie Van Tilborg met veel plezier in het bedrijf. Nog steeds worden daar met veel liefde voor het vak de mooiste chocolade figuren gemaakt. We hechten bij Petit Ami veel waarde aan kwaliteit. Elk product moet voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Maar niet alleen kwaliteit vinden we bij Petit Ami belangrijk. We hechten ook veel waarde aan duurzaamheid. Daarom is het grootste deel van de chocolade die we in onze chocoladefabriek gebruiken UTZ certified. Dit houdt in dat de boeren die de cacao voor deze chocolade leveren, getraind worden om hun kwaliteit en efficiëntie te verbeteren. Door als chocoladefabriek bewust te kiezen voor chocolade die UTZ certified is, dragen we bij aan een duurzame wereld. Ook de veiligheid van ons eigen personeel vinden we heel belangrijk. Als bedrijf is Petit Ami HACCP gecertificeerd. Dit betekent dat de productieprocessen in onze chocoladefabriek veilig zijn. Onze chocolade figuren worden op een veilige en duurzame manier gemaakt. Zo doen we er alles aan op op de beste manier de beste chocolade figuren te maken. We gebruiken hoogwaardige, eerlijke ingrediënten. We ontwikkelen nieuwe producten zodat we u als klant kunnen blijven verrassen. We zorgen ervoor dat onze medewerkers op een veilige manier in onze chocoladefabriek kunnen werken. We controleren alle chocoladefiguren. Zo kunnen we u superieure kwaliteit bieden.

De lekkerste paaschocolade

Als u op zoek bent naar de lekkerste en mooiste paaschocolade, dan zit u goed bij Petit Ami. Bezoek snel onze webshop en ontdek ons uitgebreide assortiment! Ook als u op zoek bent naar een uniek relatiegeschenk zit u goed bij Petit Ami. We bieden u namelijk de mogelijkheid om chocolade uit ons assortiment te laten personaliseren. U kunt dan bijvoorbeeld uw logo laten verwerken in een chocolade ei dat is gevuld met chocolade figuren, of u kunt uw logo laten drukken op bonbons. Er is op het gebied van relatiegeschenken veel mogelijk bij Petit Ami. Als u op zoek bent naar een uniek relatiegeschenk dat ongetwijfeld in de smaak zal vallen dan helpen wij u graag. Wilt u uw cadeau nog persoonlijker maken? U kunt bij Petit Ami ook uw eigen verpakking aanleveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mandje of een ander item dat wij voor u kunnen vullen met chocolade naar keuze. Zo kunt u een eigen, persoonlijk relatiegeschenk samenstellen. U heeft hierbij een ruime keuze. We hebben altijd een passend relatiegeschenk voor u. In onze webshop vindt u voorbeelden van gepersonaliseerde chocolade. U krijgt zo een goed beeld van hoe uw gepersonaliseerde chocolade er uit kan komen te zien. Heeft u een specifiek idee? Laat het ons weten! Wij leveren ook maatwerk. Als u op zoek bent naar een specifiek product dat u niet kunt vinden in onze webshop, laat het ons dan weten. We denken graag met u mee over een product dat aansluit op uw wensen. Bij Petit Ami helpen we u graag.

Wilt u paaschocolade bestellen of heeft u misschien een vraag over één van onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u en geven u graag antwoord op uw vraag. In onze webshop kunt u snel een eenvoudig de producten bestellen die u nodig heeft. Wij zorgen er dan voor dat u de producten snel in huis heeft. Bij Petit Ami leveren we de mooiste chocolade figuren van superieure kwaliteit. U kunt de chocolade figuren van Petit Ami uitstekend gebruiken als relatiegeschenk. Wij helpen u graag om een persoonlijk relatiegeschenk vorm te geven. Als chocoladefabrikant bieden we u volop mogelijkheden. Weet u al welke paaschocolade u wilt bestellen? Graag tot ziens in onze webshop!