Paaschocolade bestellen? Chocolade Geschenken.nl | Nergens goedkoper

Paaschocolade


Paaschocolade bestellen

Bent u op zoek naar paaschocolade? Bent u op zoek naar een leuke attentie voor uw collega’s, medewerkers of vrienden? Zoek dan niet verder! Chocolade Geschenken biedt u een ruim assortiment aan van verschillende soorten paaschocolade in diverse smaken. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een uniek chocolade geschenk? U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en denken graag met u mee om een leuke attentie van paaschocolade samen te stellen. Wij bieden unieke chocolade geschenken aan voor de zakelijke markt. Vele zakelijke klanten weten ons te vinden maar ook als particulier kunt u bij ons uw bestelling plaatsen. Bent benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eens een kijkje op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de heerlijke en mooie paaschocolade die wij aanbieden. Wij zien uw vrijblijvende offerte aanvraag graag tegemoet.

Chocolade paashaas groot
mega Paashaas groot 65 cm
chocolade Paashazen
ei op voet 24 cm
paashaas sjakie 37cm
Paashaas Sammie 24 cm
mega chocolade Paashaas groot 65 cm
Chocolade paashaas naomi
Chocolade paashaas Naomi
Luxe chocolade paas ei
half ei met paas chocolade en logo
Paashaas met mondkapje
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade spiegel luxe
Chocolade ei met vogeleitjes
haas groot
floran 700gram paaschocolade met haas
diamond egg
groot chocolade paasei
chocolade eitjes
Floran Paaschocolade met groot ei
Floran Paaschocolade met kip
Floran Paaschocolade lachhaas
chocolade haas gerrit ingekleurd
Gekleurd ei groot
chocolade spiegelei
Spiegel ei tablet chocolade
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paasei groot
Paas chocolade geschenk
Chocolade haan
chocolade beunhaas
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

Paaschocola van Chocolade Geschenken!

paaschocolade

Pasen is niet compleet zonder heerlijke paaschocolade. Voor unieke chocolade geschenken is het assortiment van Chocolade Geschenken bijzonder geschikt. Verras uw medewerkers, zakenrelaties, familie of vrienden met een origineel paaschocolade geschenk. Tot ons ruime assortiment paaschocola behoren natuurlijk de klassiekers zoals een paashaas of een paasei van chocolade. Al onze chocolade producten maken wij in onze eigen chocolaterie van echte Belgische chocolade. Wij bieden paaschocola aan in veel verschillende vormen en maten. Kiest u voor een mega paashaas van wel 65 centimeter of voor een mooie glazen schaal met mini paashaasjes? Wilt u er een humoristische draai aan geven? Dan zijn de chocolade beunhazen een grappig geschenk. Dat is vooral leuk als u een klusbedrijf heeft. Onze beunhazen dragen verschillende gereedschappen tussen hun pootjes. U kiest heel eenvoudig de beunhaas die het beste bij u past. Een meer luxe uitstraling hebben onze chocolade producten in geschenkverpakking. Een chique doos gevuld met paaseitjes of vogeleitjes zal iedereen beslist waarderen. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen bij ons ruime assortiment paaschocolade. U kunt kiezen uit tientallen unieke paaschocolade geschenken. Verwen uw medewerkers of familie eens extra. Geef een heerlijk chocolade geschenk van Chocolade Geschenken!

Paaschocolade geschenken nergens goedkoper!

Chocolade Geschenken is een echt familiebedrijf. Met veel passie en plezier maken wij in onze eigen chocolaterie ambachtelijke chocolade producten. Wij bieden onze chocolade producten aan tegen de beste prijs! U vindt chocolade van deze hoge kwaliteit nergens goedkoper. Wij zijn er zowel voor de zakelijke als de particuliere klanten. U kunt uw paaschocolade in elke gewenste oplage bestellen. Kleinere oplagen of zelfs een enkele oplage zijn mogelijk. Wilt u weten wat uw paaschocolade kost? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u speciale wensen? Wij horen het graag. Wij doen er alles aan om uw wensen uit te voeren. Maak uw geschenk persoonlijk door deze te laten bedrukken met een tekst, foto of logo. Met gepersonaliseerde paaschocola laat u zien dat u er tijd en aandacht aan besteed hebt. Het geeft een extra tintje dat uw medewerkers of zakenrelaties zeker op prijs zullen stellen. Met een geschenk van chocolade is veel mogelijk. U kunt er een stijlvol, humoristisch of persoonlijk geschenk van maken. U kunt kiezen uit verschillende smaken: puur, melk, wit of een combinatie daarvan. Zo kunt u de chocolade afstemmen op de persoonlijke voorkeur van de ontvangers. Met een paaschocolade geschenk van Chocolade Geschenken zit u altijd goed. Wie houdt er nu niet van chocolade? Het is niet voor niets dat we zo dol zijn op chocolade. In cacao zit een stofje dat zorgt voor een geluksgevoel. Chocolade Geschenken levert graag een bijdrage aan dat geluksgevoel!

Hoge klanttevredenheid

Chocolade Geschenken biedt de beste prijs, kwaliteit en service. Wij mogen voor veel klanten de lekkerste chocolade bereiden. De klanttevredenheid is zeer groot! Klanten waarderen ons met een 9,3 op basis van 294 beoordelingen. Ook u kunt uw familie, vrienden, medewerkers of zakenrelaties blij maken met een de lekkerste paaschocolade. Telkens weer bedenken wij nieuwe creaties. Wij gaan voor perfectie. Dat betekent dat u geen rafelige randjes of andere slordigheidjes zult tegenkomen. Ook werken wij onder uiterst hygiënische omstandigheden. Wij zijn in het bezit van een HACCP certificaat. U kunt erop vertrouwen dat wij alle onderdelen van het productieproces nauwkeurig uitvoeren. Denk hierbij aan controles van de grondstoffen en instellen van de juiste temperatuur. Ook dragen wij hygiënische werkkleding. Onze chocolade geschenken zijn mooi om te zien én meer dan lekker! Wat zal iedereen smullen van de allerbeste Belgische chocolade! Als u in onze webshop ons uitgebreide aanbod bekijkt loopt het water u beslist in de mond. De cacao die wij gebruiken voor het bereiden van onze chocolade producten is deels afkomstig van UTZ gecertificeerde boeren. Dit houdt in dat boeren hulp krijgen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Bij de productie houden de boeren rekening met mens en milieu. Daarnaast verbeteren de werk- en leefomstandigheden van deze boeren.

Feestelijke paaschocolade

Wij kunnen uw paaschocolade extra feestelijk maken door de verpakking. Cellofaanverpakking en een mooie kleurige strik maken uw cadeau helemaal af. Kies voor de ervaring en kwaliteit van Chocolade Geschenken uit Andel. Wij denken graag met u mee als u het moeilijk vindt om een keuze te maken. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Laat Pasen dit jaar niet onopgemerkt voorbijgaan. Geef uw medewerkers, zakenrelaties of familie een geschenk dat altijd in de smaak valt. Iedereen vindt het fijn om een waardering te krijgen. Chocolade doet het nog steeds goed! Wij zijn creatief en vernieuwend. Elk jaar voegen wij weer nieuwe creaties aan ons assortiment toe. Heeft u een idee hoeveel verschillende paashazen wij maken? In onze webshop kunt u kennismaken met Gerrit, Sjaak en Gonnie. Paaschocolade van Chocolade Geschenken brengt een glimlach op uw gezicht! Wilt u graag een speciale vorm of verpakking? Bij ons is de klant nog echt koning. Wij willen graag dat u geniet van onze chocolade producten. Daar zetten wij ons voor honderd procent voor in. Heeft u een keus kunnen maken? Wij horen het graag van u! Vergeet niet om ook zelf te genieten van onze overheerlijke chocolade!