Grote chocolade paashaas met logo | Nergens goedkoper

Grote chocolade paashaas


Grote chocolade paashaas nodig?

grote chocolade paashaasBent u op zoek naar een grote chocolade paashaas? Bij chocoladegeschenken.nl bent u aan het juiste adres. Een grote chocolade paashaas is het leukste cadeau om te krijgen en te geven rond de Paasdagen. Wilt u uw werknemers en klanten verrassen met een grote chocolade paashaas?  Onze medewerkers helpen u graag met het uitkiezen van uw gewenste paashaas. Een gepersonaliseerde paashaas rond de paasdagen is een uniek cadeau die wij graag voor u maken in onze chocoladefabriek in Andel. Doordat wij al meer dan 15 jaar een begrip zijn in de regio met onze overheerlijke chocoladeproducten kunnen wij met trots zeggen dat wij voor u de lekkerste paashazen kunnen maken. Onze chocolade paashaas ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens heel lekker!

Grote chocolade paashaas bij Petit Ami

Een grote chocolade paashaas is het unieke cadeau dat u met de paasdagen aan uw klanten en medewerkers kunt geven. U kunt bij ons een chocolade paashaas in grote oplage bestellen, maar ook in een kleinere oplage of in een enkele oplage. Daarnaast kunt u uw paashaas ook laten bedrukken met uw logo, een tekst of een foto. Zo heeft u een unieke, gepersonaliseerde paashaas voor uw werknemers en klanten! Wij maken met zorg uw bestelde producten. Wij zorgen ervoor dat al onze producten perfect de fabriek verlaten. U vindt onze unieke en perfecte producten nergens goedkoper!

Petit Ami is UTZ en HACCP gecertificeerd. Dit betekent dat wij ons strikt houden aan de richtlijnen van de HACCP. Daarnaast zijn wij UTZ Certified. Onze cacao is deels afkomstig van UTZ Certified boeren. Zij zijn getraind om hun kwaliteit en efficiëntie te verbeteren. Dit doen zij met respect voor de mens en het milieu. Wij zijn uniek in chocoladegeschenken voor de zakelijke markt. Wij bieden u echte Belgische chocolade aan, gemaakt van de beste cacaobonen.

Over Petit Ami

Heeft u interesse in onze heerlijke chocoladeproducten? In onze webshop ziet u ons gehele assortiment. Doordat wij al de nodige jaren meegaan in de chocoladebranche bieden wij u een ruime keuze in producten aan. Naast onze Sinterklaas en Kerst producten, bieden wij u ook grote chocolade paashazen aan. Naast onze chocolade paashazen hebben wij meerdere Paas-producten in onze webshop. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze webshop. Onze klanten geven ons een zeer hoge klanttevredenheid. Zij waarderen ons met een een 9,2 op basis van 166 beoordelingen. Heeft u verder nog vragen over onze producten? Onze medewerkers staan u graag te woord.