Grote chocolade paashaas met logo | Nergens goedkoper

Grote chocolade paashaas


Grote chocolade paashaas nodig?

Bent u op zoek naar een grote chocolade paashaas? Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk waar u uw collega’s en werkrelaties mee kunt verrassen? Zoek dan niet verder! U bent van harte welkom bij Chocolade Geschenken in Andel. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een grote oplage? Onze medewerkers gaan graag samen met u op zoek naar wat er mogelijk is. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Chocolade Geschenken maakt de lekkerste creaties van de beste Belgische chocolade. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zien uw vrijblijvende offerte voor een grote chocolade paashaas aanvraag graag tegemoet.

Chocolade paashaas groot
mega Paashaas groot 65 cm
chocolade Paashazen
ei op voet 24 cm
paashaas sjakie 37cm
Paashaas Sammie 24 cm
mega chocolade Paashaas groot 65 cm
Chocolade paashaas naomi
Chocolade paashaas Naomi
Luxe chocolade paas ei
half ei met paas chocolade en logo
Paashaas met mondkapje
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade spiegel luxe
Chocolade ei met vogeleitjes
haas groot
floran 700gram paaschocolade met haas
diamond egg
groot chocolade paasei
chocolade eitjes
Floran Paaschocolade met groot ei
Floran Paaschocolade met kip
Floran Paaschocolade lachhaas
chocolade haas gerrit ingekleurd
Gekleurd ei groot
chocolade spiegelei
Spiegel ei tablet chocolade
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paasei groot
Paas chocolade geschenk
Chocolade haan
chocolade beunhaas
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

Grote chocolade paashaas kopen

grote chocolade paashaas

Waar denkt u aan bij Pasen? Aan een grote chocolade paashaas natuurlijk! Voor een grote chocolade paashaas bent u bij Chocolade Geschenken op de juiste plek. Al meer dan 15 jaar worden op ambachtelijke manier allerlei heerlijke chocolade producten vervaardigd in ons familiebedrijf in Andel. Wij gebruiken voor de grote chocolade paashaas en voor de andere chocolade geschenken alleen de allerbeste Belgische chocolade. U bent dus verzekerd van een heerlijk geschenk voor vrienden, familie, uw kinderen of kleinkinderen. Ook voor de zakelijke markt is een grote chocolade paashaas bijzonder geschikt. Dat komt vooral omdat wij elk chocolade artikel kunnen personaliseren. Op de grote chocolade paashaas brengen wij uw logo, een foto of een slogan aan. Zo deelt u een uniek en lekker geschenk, waarvan de ontvanger geheid geniet. Niet alleen voor een grote chocolade paashaas kunt u bij ons terecht, wij maken ook paashazen in andere formaten en in verschillende vormen. In ons chocolade-atelier maken wij ook:

  • chocolade kip met eieren,
  • koker gevuld met eitjes,
  • half chocolade ei gevuld met eitjes,
  • opgemaakte schaal met chocolade figuurtjes,
  • grote chocolade eieren.

Chocolade Geschenken maakt alle producten in de smaken melk, puur en wit. Wij benadrukken graag dat u deze chocolade geschenken, in het bijzonder de grote chocolade paashaas, nergens goedkoper vindt! Bekijk ons assortiment chocolade cadeautjes hier op de website.

Hoogste kwaliteit grote chocolade paashaas

Chocolade Geschenken heeft perfectie hoog in het vaandel staan en dat merkt u meteen als u onze grote chocolade paashaas ziet. Wij smelten de beste Belgische chocoladepastilles en vervolgens wordt de chocolade in een mal gegoten. Wanneer de chocolade hard is, verwijderen wij de mal en controleren wij het chocolade figuur nauwkeurig. U zult bij Chocolade Geschenken geen afgebrokkelde randjes of andere oneffenheden aantreffen. Chocolade Geschenken is UTZ-gecertificeerd. Dit houdt in dat de cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie en er betere werk- en leefomstandigheden voor hen en hun gezinnen ontstaan. Ook beschikken wij over het HACCP-certificaat, wat betekent dat bij het hele productieproces de uiterste hygiëne wordt betracht. Het maakt Chocolade Geschenken niet uit welke oplage u bestelt voor uw grote chocolade paashaas of ander chocolade figuur. Zelfs een enkele oplage is mogelijk. Wij kunnen bogen op een hoge klanttevredenheid met het cijfer 9,3 op basis van 300 beoordelingen. Heeft u specifieke vragen of heeft u meer informatie nodig? Vul even het contactformulier op deze website in en wij nemen spoedig contact met u op!