Grote chocolade paashaas met logo | Nergens goedkoper

Grote chocolade paashaas


Grote chocolade paashaas nodig?

Bent u op zoek naar een grote chocolade paashaas? Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk waar u uw collega’s en werkrelaties mee kunt verrassen? Zoek dan niet verder! U bent van harte welkom bij Chocolade Geschenken in Andel. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een grote oplage? Onze medewerkers gaan graag samen met u op zoek naar wat er mogelijk is. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Chocolade Geschenken maakt de lekkerste creaties van de beste Belgische chocolade. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zien uw vrijblijvende offerte voor een grote chocolade paashaas aanvraag graag tegemoet.

Chocolade paashaas groot
mega Paashaas groot 65 cm
chocolade Paashazen
ei op voet 24 cm
paashaas sjakie 37cm
Paashaas Sammie 24 cm
mega chocolade Paashaas groot 65 cm
Chocolade paashaas naomi
Chocolade paashaas Naomi
Luxe chocolade paas ei
half ei met paas chocolade en logo
Paashaas met mondkapje
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade spiegel luxe
Chocolade ei met vogeleitjes
haas groot
floran 700gram paaschocolade met haas
diamond egg
groot chocolade paasei
chocolade eitjes
Floran Paaschocolade met groot ei
Floran Paaschocolade met kip
Floran Paaschocolade lachhaas
chocolade haas gerrit ingekleurd
Gekleurd ei groot
chocolade spiegelei
Spiegel ei tablet chocolade
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paasei groot
Paas chocolade geschenk
Chocolade haan
chocolade beunhaas
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

Grote chocolade paashaas kopen

grote chocolade paashaas

Wilt u eens groot uitpakken met Pasen? Zoekt u een grote chocolade paashaas om uw (klein)kinderen mee te verrassen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Chocolade Geschenken uit Andel. Hier kunt u kennismaken met Sammie, Sjakie, Gerrit, Ria, Gonnie en nog meer leuke paashazen. Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor chocolade. Het produceren van mooie chocolade producten is ons lust en ons leven. Voor een grote chocolade paashaas bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt ook uw medewerkers, zakenrelaties, familie en vrienden verrassen met een heerlijke paashaas van chocola. Klein en groot zijn dol op chocolade. In onze eigen chocolaterie gebruiken wij alleen de beste Belgische chocolade. Onze chocolade is echt de allerlekkerste! Wilt u een persoonlijk tintje geven aan de paashaas? Alle chocolade geschenken zijn mogelijk te bedrukken met tekst, foto’s of logo’s. Zo weet u zeker dat u een uniek geschenk geeft. Wij bieden onze chocolade producten aan tegen scherpe prijzen. U vindt chocolade producten van dezelfde hoge kwaliteit beslist nergens goedkoper. Neem eens een kijkje bij ons ruime assortiment paaschocolade. U vindt er verschillende paashazen in diverse formaten. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen.

Speciale wensen?

Heeft u speciale wensen? U kunt hierover altijd contact met ons opnemen. Bij ons is de klant nog echt koning. Wij stellen alles in het werk om uw wensen uit te voeren. Wij leveren zowel aan particuliere als zakelijke klanten. Chocolade Geschenken is uniek in chocolade geschenken voor de zakelijke markt. Voor diverse bedrijven mogen wij de chocolade attenties verzorgen. Zij zijn tevreden over onze producten en service. Dit blijkt uit de zeer hoge klanttevredenheid. Klanten waarderen ons met een 9,3 op basis van 294 beoordelingen. Wij doen ook kleinere oplagen. Zelfs een enkele oplage is mogelijk! Natuurlijk pakken wij u chocolade paashaas netjes in. Een feestelijke strik maakt het compleet!

Unieke grote chocolade paashaas

Verras dit jaar met Pasen uw medewerkers of familie met een grote chocolade paashaas. Vooral de kleintjes zullen verrukt zijn! Bij ons staat hygiëne hoog in het vaandel. Wij zijn in het bezit van het keurmerk HACCP. Dat houdt in dat de productie van onze chocolade producten onder uiterst hygiënische omstandigheden gebeurt. Ook zijn wij UTZ gecertificeerd. Dit staat voor duurzame landbouw en een betere toekomst voor de boeren, hun families en de planeet. Met een chocolade geschenk van Chocolade Geschenken zit u altijd goed! Wij kijken uit naar uw bestelling!