Grote chocolade paashaas met logo | Nergens goedkoper

Grote chocolade paashaas


Grote chocolade paashaas nodig?

Bent u op zoek naar een grote chocolade paashaas? Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk waar u uw collega’s en werkrelaties mee kunt verrassen? Zoek dan niet verder! U bent van harte welkom bij Chocolade Geschenken in Andel. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een grote oplage? Onze medewerkers gaan graag samen met u op zoek naar wat er mogelijk is. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Chocolade Geschenken maakt de lekkerste creaties van de beste Belgische chocolade. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zien uw vrijblijvende offerte voor een grote chocolade paashaas aanvraag graag tegemoet.

paashaas sjakie 37cm
Paashaas Sammie 24 cm
mega Paashaas groot 65 cm
Chocolade paashaas naomi
Luxe chocolade paas ei
half ei met paas chocolade en logo
Paashaas met mondkapje
Chocolade Paashaas groot
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade spiegel luxe
Chocolade ei met vogeleitjes
haas groot
floran 700gram paaschocolade met haas
diamond egg
groot chocolade paasei
chocolade eitjes
Floran Paaschocolade met groot ei
Floran Paaschocolade met kip
Floran Paaschocolade lachhaas
chocolade haas gerrit ingekleurd
Gekleurd ei groot
Floran piccaso pasen melk
Chocolade ei groot picasso
chocolade ei in koker
Chesterfield chocolade ei goud
Chocolade diamant goud
chocolade spiegelei
Spiegel ei tablet chocolade
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paasei groot
Paas chocolade geschenk
Chocolade haan
Chocolade eieren op sokkel
chocolade beunhaas
Paas chocolade
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

Grote chocolade paashaas kopen

grote chocolade paashaas

Wilt u uw personeel, familie of vrienden verrassen met een chocolade paashaas? Zoekt u een paashaas van formaat? Bij Chocolade Geschenken kunt u terecht voor een grote chocolade paashaas waarmee u zeker indruk zult maken. In onze eigen chocolaterie produceren wij de heerlijkste, echte Belgische chocolade. Wij zijn een echt familiebedrijf dat met veel passie en plezier ambachtelijke en unieke chocolade geschenken maakt. Chocolade Geschenken biedt een ruim assortiment aan van de meest uiteenlopende chocolade producten. Wij zijn er zowel voor de particulier als voor de zakelijke markt; met ons aanbod chocolade geschenken voor de zakelijke markt zijn wij uniek. Of u nu een grote, kleine of een enkele oplage wilt bestellen, wij gaan met elke bestelling enthousiast aan de slag. Wilt u uw grote chocolade paashaas personaliseren? Bij ons is de klant nog echt koning en wij doen er alles aan om uw wensen uit te voeren. Alle chocolade geschenken zijn mogelijk te bedrukken met tekst, foto’s of logo’s. Met een gepersonaliseerd chocolade geschenk geeft u een origineel en uniek cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden. Onze chocolade is van de hoogste kwaliteit en u vindt deze nergens goedkoper!

Grote chocolade paashaas: UTZ en HACCP gecertificeerd

Bij Chocolade Geschenken staat hygiëne hoog in het vaandel. Onze chocolade producten worden onder uiterst hygiënische omstandigheden geproduceerd. Bij alle onderdelen van het productieproces voeren wij scherpe controles uit. Wij zijn dan ook HACCP gecertificeerd. Omdat wij ook aandacht hebben voor mens en milieu, zijn wij ook UTZ gecertificeerd. Dat betekent dat de cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. UTZ draagt bij aan betere werk- en leefomstandigheden van deze boeren. Klanten zijn zeer tevreden over onze chocolade producten, zij geven ons een 9,3 op basis van 294 beoordelingen. Bekijk ons complete assortiment via deze website.

Grote chocolade paashaas online kopen

Wilt u meer weten over onze chocolade producten dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u bepaalde ideeën voor een speciale paashaas? Laat het ons weten! Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Verras uw familie, vrienden of personeel met een bijzonder smakelijk geschenk van Chocolade Geschenken. Iedereen is dol op chocolade en met een grote chocolade paashaas zult u zeker punten scoren. Uw bestelling wordt door ons netjes in cellofaanpapier verpakt en met een feestelijke strik erom heen bij u afgeleverd. Maak Pasen dit jaar echt speciaal met een uniek chocolade geschenk!  Wij gaan graag voor u aan de slag!