Chocolade paashaasjes bestellen | Chocolade Geschenken.nl

Chocolade paashaasjes


Chocolade paashaasjes bestellen

Bent u op zoek naar chocolade paashaasjes? En heeft u tot nu toe nog geen geschikte kunnen vinden? Dan bent u bij Chocolade Geschenken.nl aan het juiste adres. Chocolade Geschenken.nl is dé website van Petit Ami. Petit Ami is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in chocolade geschenken en bonbons. Bij ons bestelt u de lekkerste chocolade in grote of kleine oplage! Zo kunt u in alle hoeveelheden uw chocolade paashaasjes bestellen!

Chocolade paashaas groot
mega Paashaas groot 65 cm
chocolade Paashazen
ei op voet 24 cm
paashaas sjakie 37cm
Paashaas Sammie 24 cm
mega chocolade Paashaas groot 65 cm
Chocolade paashaas naomi
Chocolade paashaas Naomi
Luxe chocolade paas ei
half ei met paas chocolade en logo
Paashaas met mondkapje
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade spiegel luxe
Chocolade ei met vogeleitjes
haas groot
floran 700gram paaschocolade met haas
diamond egg
groot chocolade paasei
chocolade eitjes
Floran Paaschocolade met groot ei
Floran Paaschocolade met kip
Floran Paaschocolade lachhaas
chocolade haas gerrit ingekleurd
Gekleurd ei groot
chocolade spiegelei
Spiegel ei tablet chocolade
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paasei groot
Paas chocolade geschenk
Chocolade haan
chocolade beunhaas
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

​Chocolade paashaasjes bestellen bij Chocolade Geschenken.nl!

chocolade paashaasjes

Bent u ook zo dol op chocolade paashaasjes? Kan Pasen niet snel genoeg voor u komen, zodat u weer chocolade paashaasjes kunt kopen om weg te geven aan familie of aan zakenrelaties? Chocolade Geschenken vertelt u graag meer over de chocolade paashaasjes die wij nu al meer dan 15 jaar vervaardigen in ons familiebedrijf in het Brabantse Andel. Wij vervaardigen onze chocolade paashaasjes met de grootst mogelijke zorg en wij gebruiken alleen de beste Belgische chocolade. De Belgische chocoladepastilles worden eerst gesmolten en dan gieten wij de chocolade in de verschillende mallen om de chocolade paashaasjes te maken. Is de chocolade gehard, dan halen wij de haasjes voorzichtig uit de vorm. Daarbij controleren wij de figuurtjes heel zorgvuldig, want perfectie staat bij ons hoog in het vaandel. U zult bij Chocolade Geschenken dan ook geen ongewenste slordigheden en oneffenheden tegenkomen! De chocolade paashaasjes, zijn, net als al onze andere chocolade figuren, verkrijgbaar in de smaken wit, melk en puur. Graag wijzen u erop dat u nergens goedkoper de chocolade paashaasjes zult vinden!

Chocolade paashaasjes en andere chocolade

Natuurlijk maken wij bij Chocolade Geschenken meer dan alleen chocolade paashaasjes. Wij doen een greep uit ons assortiment:

  • chocolade paaseieren,
  • grote paashazen,
  • koker gevuld met eitjes,
  • half chocolade ei gevuld met eitjes,
  • chocolade kip met eieren.

Neem gauw een kijkje op deze website voor het hele assortiment, we zijn ervan overtuigd dat er altijd iets voor u bij zit! Voor de zakelijke markt heeft Chocolade Geschenken een uniek concept ontwikkeld. Wij kunnen op elk chocolade figuur en bijvoorbeeld een schaal met chocolade paashaasjes uw bedrijfslogo, een foto of een pakkende tekst of slogan aanbrengen. Uw zakenrelaties zullen deze lekkere en bijzondere attentie met persoonlijke touch zeker waarderen. Het maakt voor ons niet uit welke oplage u bestelt van de chocolade paashaasjes of van een ander chocolade product. Zelfs een enkele oplage is al mogelijk.

Chocolade paashaasjes offerte

Chocolade Geschenken kent een zeer hoge klanttevredenheid, uitgedrukt in een 9,3 op basis van 300 beoordelingen. Daar zijn we trots op! Wij beschikken over het HACCP-certificaat, wat betekent dat bij het hele productieproces de uiterste hygiëne wordt betracht. Ook zijn wij UTZ-gecertificeerd. Dit houdt in dat de cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Op die manier komen er betere werk- en leefomstandigheden voor hen. Wilt u graag meer informatie ontvangen of wilt u een offerte aanvragen voor chocolade paashaasjes? Vult u dan het contactformulier op deze site in en wij nemen spoedig contact met u op.