Chocolade paashaasjes bestellen | Chocolade Geschenken.nl

Chocolade paashaasjes


Chocolade paashaas naomi
Luxe chocolade paas ei
half ei met paas chocolade en logo
Paashaas met mondkapje
Chocolade Paashaas groot
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade spiegel luxe
Chocolade ei met vogeleitjes
haas groot
diamond egg
groot chocolade paasei
chocolade eitjes
Floran Paaschocolade met groot ei
Floran Paaschocolade met kip
Floran Paaschocolade lachhaas
chocolade haas gerrit ingekleurd
Gekleurd ei groot
Floran piccaso pasen melk
Chocolade ei groot picasso
chocolade ei in koker
Chesterfield chocolade ei goud
Chocolade diamant goud
Weckpot met chocolade paaseitjes
Weckpot met vogeleitjes
chocolade spiegelei
Spiegel ei tablet chocolade
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paasei groot
Paas chocolade geschenk
Paaschocolade schaal met half ei
Chocolade haan
Chocolade eieren op sokkel
chocolade beunhaas
Paas chocolade
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
Chocolade paas geschenk
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

Chocolade paashaasjes bestellen

chocolade paashaasjesBent u op zoek naar chocolade paashaasjes? En heeft u tot nu toe nog geen geschikte kunnen vinden? Dan bent u bij Chocolade Geschenken.nl aan het juiste adres. Chocolade Geschenken.nl is dé website van Petit Ami. Petit Ami is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in chocolade geschenken en bonbons. Bij ons bestelt u de lekkerste chocolade in grote of kleine oplage! Zo kunt u in alle hoeveelheden uw chocolade paashaasjes bestellen!

​Chocolade paashaasjes bestellen bij Chocolade Geschenken.nl!

​Bij Pasen kunnen chocolade paashaasjes niet ontbreken. Wilt u uw personeel een klein presentje geven vanwege Pasen? Dan zijn chocolade paashaasjes een hele leuke optie. Op onze website ziet u welke paashaasjes wij in ons assortiment hebben. U heeft namelijk de keus uit paashazen in verschillende afmetingen. Wilt u naast een paashaasje ook nog iets anders geven? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben namelijk ook kippen en hanen van chocolade en paaseitjes in ons assortiment. Bij ons vindt u het perfecte cadeau voor uw personeel!

​Chocolade paashaasjes bedrukken

​Wilt u nog iets extra’s toevoegen aan de ​chocolade paashaasjes​? Laat dan de chocolade bedrukken. Bij ons kunt u alle soorten chocolade laten bedrukken. Laat bijvoorbeeld het logo van het bedrijf of een tekst of foto op de chocolade drukken. Zo geeft u de chocolade een persoonlijke tint. Vraag voor de kosten van het laten bedrukken van de chocolade paashaasjes een offerte aan.

Klanttevredenheid

​Klanttevredenheid vinden wij heel belangrijk. Daarom doen wij er alles aan om uw wensen tegemoet te komen. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de chocolade of de verpakking van de chocolade? Laat het ons weten! Wij gaan bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Onze klanten kunnen ook een beoordeling over ons invullen. Op dit moment zijn de klanten erg tevreden. We worden namelijk beoordeeld met een 9,2 op basis van 166 beoordelingen. Hier zijn wij er trots op! Wij gaan er dan ook alles aan doen om op dit niveau te blijven werken!​

Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de producten van Petit Ami? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
​Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Petit Ami? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier op onze website!