Belgische chocolade bestellen | Nergens goedkoper! | Chocolade Geschenken

Belgische chocolade


Chocolade paashaas groot
mega Paashaas groot 65 cm
chocolade Paashazen
ei op voet 24 cm
paashaas sjakie 37cm
Paashaas Sammie 24 cm
mega chocolade Paashaas groot 65 cm
Chocolade paashaas naomi
Chocolade paashaas Naomi
Luxe chocolade paas ei
half ei met paas chocolade en logo
Paashaas met mondkapje
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade spiegel luxe
Chocolade ei met vogeleitjes
haas groot
floran 700gram paaschocolade met haas
diamond egg
groot chocolade paasei
chocolade eitjes
Floran Paaschocolade met groot ei
Floran Paaschocolade met kip
Floran Paaschocolade lachhaas
chocolade haas gerrit ingekleurd
Gekleurd ei groot
chocolade spiegelei
Spiegel ei tablet chocolade
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paasei groot
Paas chocolade geschenk
Chocolade haan
chocolade beunhaas
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

Belgische chocolade bestellen

belgische chocoladeBent u op zoek naar producten van Belgische chocolade? Heeft u een eigen bedrijf en wilt u met sinterklaas of kerst een relatiegeschenk van chocolade cadeau geven? Belgische chocolade valt altijd goed in de smaak bij uw werknemers. Bij Petit Ami bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar Belgische chocolade waar u bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf op wilt drukken. Wij hebben een uitgebreid assortiment van producten die gemaakt zijn van Belgische chocolade. Vrijwel elke chocolade figuur is mogelijk bij Petit Ami. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten. Wist u dat wij jaarlijks ruim 50.000 kilo Belgische chocolade verwerken in onze producten? Bekijk snel ons aanbod en ontdek de mogelijkheden bij chocoladegeschenken.nl.

Belgische chocolade bij Petit Ami

​Al bijna 25 jaar is Petit Ami een begrip in de regio. Wij zijn een familiebedrijf dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het maken van chocolaatjes, chocolade figuren en chocolade relatiegeschenken van superieure kwaliteit. Ondertussen heeft de tweede generatie het bedrijf overgenomen en wordt er onveranderlijk met veel liefde voor het vak aan het chocolade assortiment gewerkt. De oude machines hebben ondertussen plaats gemaakt voor nieuwe machines waardoor de productie nog sneller gaat en er nog meer kilo’s verwerkt kunnen worden. Er is enkel één onderdeel dat nog op de ouderwetse manier gedaan wordt en dat is het kwaliteitsbeleid. Onze kwaliteit is goed en blijft goed!

De vele mogelijkheden van onze Belgische chocolade

De mogelijkheden van Belgische chocolade zijn eindeloos bij Petit Ami. Geen opdracht is te gek voor ons. Heeft u een leuk en origineel chocolade geschenk nodig voor uw bedrijf of voor een gewoon cadeautje? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden binnen onze producten die wij kunnen leveren. Heeft u een bepaald ontwerp in gedachten, stuur deze dan naar ons op en wij laten u weten wat er allemaal mogelijk is. Door onze jarenlange ervaring weten wij waarover wij praten. Wilt u graag een persoonlijk chocolade geschenk geven? Ook dat is mogelijk. Samen met u maken wij een ontwerp en gaan voor u aan de slag.  Wat dacht u bijvoorbeeld van een foto op Belgische chocolade? Of bonbons met uw logo erop gedrukt? Het maakt ons niet uit! Bekijk het assortiment en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.  Wilt u de chocolade ook in een speciale verpakking laten bezorgen? Wij hebben een ruim assortiment aan verpakkingen. Van feestelijke, simpele tot klassieke verpakkingen.