Sinterklaas geschenken bestellen? Chocolade Geschenken.nl

Sinterklaas geschenken


luxe chocolade letter
Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade letter s
Bponte chocoladeletter
chocolade schoen
Sinterklaas geschenk
gekleurde chocolade letter
Chocolade gereedschap
chocolade letters
chocolade ipad
Chocoladeletter jellybean
Echte chocolade gereedschap
Caramel chocolade letter

Sinterklaas geschenken bestellen

sinterklaas geschenkenBent u op zoek naar Sinterklaas geschenken? Wij bij Petit Ami hebben unieke Sinterklaas geschenken. Namelijk enorm veel chocolade vormen die u als uniek cadeau kunt weggeven. Wij hebben niet alleen maar mooie Sinterklaas vormen, maar ook de lekkerste Belgische chocolade uit de regio. Wij bieden u chocolade van hoge kwaliteit en dat proeft u gelijk. Wilt u graag een stukje chocolade proberen om de fantastische smaak van echte Belgische chocolade te proeven? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en wij vertellen u graag over ons ruime aanbod aan chocolade. Heeft u speciale sint chocolade in gedachten? Bent u op zoek naar een specifiek product? Alle vormen en maten worden met de hand gemaakt en daarom is er veel mogelijk bij ons.

Waarom chocolade Sinterklaas geschenken?

Zoekt u passende Sinterklaas geschenken met een logo of tekst van uw bedrijf erop? U kan het zo gek niet bedenken en wij maken het. Iedereen weet dat er bij Sinterklaas feestelijke chocolade hoort. Wij bieden u niet alleen maar feestelijke chocolade aan, maar ook nog eens chocolade met een fantastische smaak! Dit komt omdat wij alleen de beste ingrediënten gebruiken en besteden veel zorg aan het maken van onze sint chocolade. Wij maken de Sinterklaas geschenken niet machinaal, maar handgemaakt. Dat maakt de werkwijze van Petit Ami zo speciaal.

Sinterklaas geschenken bij Petit Ami

Wij zijn al jarenlang een familiebedrijf waar de chocolade erg belangrijk is. In 1995 zijn wij opgericht en begonnen met het maken van overheerlijke chocolade producten. In de afgelopen jaren hebben wij onszelf zien groeien en zijn wij de mooiste en lekkerste chocolade figuren van superieure kwaliteit gaan maken. Één onderdeel is niet verandert in de afgelopen jaren en dat is de kwaliteit van de chocolade. Wij maken vanaf het begin al gebruik van de beste kwaliteit chocolade. Wij zijn begonnen met ruim 5.000 kilo chocolade per jaar te maken. Vandaag de dag wordt er jaarlijks ruim 50.000 kilo Belgische chocoladepastilles verwerkt, ruim tien keer zoveel als in de beginjaren. Dit is natuurlijk niet voor niets.

Over Petit Ami

Bent u op zoek naar sinterklaas geschenken voor een betaalbare en eetbare prijs? Dan kunt u denken aan de Sinterklaas geschenken bij Petit Ami. Om een indruk te krijgen over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden, kunt u inspiratie op doen op de website. Hier ziet u verschillende projecten voorbij komen die wij in de afgelopen tijd gemaakt hebben. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op.