Sinterklaas chocolade bestellen? Chocolade Geschenken.nl

Sinterklaas chocolade


Sinterklaas chocolade bestellen

​Bent u op zoek naar Sinterklaas chocolade? Bent u op zoek naar een uniek Sinterklaas cadeau waarmee u uw collega’s en zakenrelaties kunt verrassen? Zoekt u dan niet verder. U bent bij Chocolade Geschenken in Andel aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf dat ambachtelijke chocolade maakt. Door onze jarenlange ervaring weten wij voor iedere wens een een uniek chocolade geschenk te maken. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is om uw unieke Sinterklaas chocolade te realiseren? Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden en verbaas u over ons creatieve en brede assortiment. Chocolade Geschenken maakt de lekkerste Sinterklaas chocolade van Belgische chocolade. Voor een origineel Sinterklaas chocolade cadeau bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

chocolade letter relief
luxe chocolade letter
Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade letter s
Bponte chocoladeletter
sinterklaasgeschenk
Geschenkdoosje met 200 gram Sinterklaas chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 200 gram Sinterklaas chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
Sinterklaas geschenk
Chocolade gereedschap
Opgespoten chocoladeletter
Brievenbus geschenk sinterklaas
chocolade letters
chocolade ipad
Chocoladeletter jellybean
Echte chocolade gereedschap

Echte Belgische Sinterklaas chocolade

sinterklaas chocolade

Sinterklaas en chocolade horen bij elkaar. Maak Sinterklaas nog feestelijker met chocolade cadeaus van Chocolade Geschenken! Wij maken in onze eigen chocolaterie ambachtelijke Sinterklaas chocolade. Wij maken onze chocolade producten met passie en plezier en dat proeft u! Bij ons staat kwaliteit vooraan. Wij bieden daarom alleen echte Belgische chocolade aan. Chocolade Geschenken is een familiebedrijf. Bij ons zit het produceren van de lekkerste Belgische chocolade in het DNA. Voor elk seizoen en voor elke feestelijke gelegenheid vindt u bij ons passende chocolade. Ons assortiment bestaat onder andere uit Paas chocolade Kerst chocolade en Sinterklaas chocolade. Onze chocolade is zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Voor elke oplage, groot of klein, gaan wij enthousiast aan de slag. Ons aanbod Sinterklaas chocolade is leverbaar in diverse vormen en smaken. Wat dacht u van een handgemaakte luxe chocoladeletter of een chocolade schoen gevuld met heerlijke Sint chocolade? Onze chocolade is verkrijgbaar in de smaken puur, melk of wit. Diverse producten zijn extra lekker door de roomvulling of de garnering met nootjes en nog meer. Bekijk ons volledige assortiment op deze website. Ons assortiment Sinterklaas chocolade is origineel en vooral héél erg lekker!

Sinterklaas chocolade bedrukken

Alle chocolade is mogelijk te bedrukken met tekst, foto’s of logo’s. Geef uw chocolade geschenk eens een persoonlijk tintje. Trakteer uw medewerkers en zakenrelaties eens op bijvoorbeeld een chocoladeletter met uw bedrijfslogo. Of verras uw kinderen met hun naam in kleine chocolade lettertjes. Heeft u speciale wensen? Wij horen het graag van u. Bij ons is ‘de klant is koning’ beslist geen loze kreet. Wij doen er alles aan om uw wensen uit te voeren. Chocolade Geschenken is uniek in chocolade geschenken voor de zakelijke markt. Al vele bedrijven hebben de weg naar ons gevonden. Wij zijn blij met de zeer hoge klanttevredenheid. Klanten beoordelen ons met een mooie 9,3, gebaseerd op 294 beoordelingen.

Sinterklaas Chocolade UTZ gecertificeerd

Chocolade Geschenken is UTZ gecertificeerd. De cacaoboeren worden geholpen om de cacao duurzaam te produceren en efficiënter te werken. Daarmee verbeteren ook de leef- en werkomstandigheden van deze boeren. Ook zijn wij HACCP gecertificeerd. Dit keurmerk heeft alles met hygiëne te maken. U kunt erop vertrouwen dat wij onze chocolade producten onder strikt hygiënische omstandigheden produceren. Voor unieke en smaakvolle chocolade presentjes bent u bij Chocolade Geschenken aan het juiste adres. Iedereen is dol op chocolade. Wij kunnen uw Sinterklaas chocolade ook mooi verpakken. Wij zien uw bestelling tegemoet!