Sinterklaas chocolade bestellen? Chocolade Geschenken.nl

Sinterklaas chocolade


Sinterklaas chocolade bestellen

​Bent u op zoek naar Sinterklaas chocolade? Bent u op zoek naar een uniek Sinterklaas cadeau waarmee u uw collega’s en zakenrelaties kunt verrassen? Zoekt u dan niet verder. U bent bij Chocolade Geschenken in Andel aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf dat ambachtelijke chocolade maakt. Door onze jarenlange ervaring weten wij voor iedere wens een een uniek chocolade geschenk te maken. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is om uw unieke Sinterklaas chocolade te realiseren? Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden en verbaas u over ons creatieve en brede assortiment. Chocolade Geschenken maakt de lekkerste Sinterklaas chocolade van Belgische chocolade. Voor een origineel Sinterklaas chocolade cadeau bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

luxe chocolade letter
Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade letter s
Bponte chocoladeletter
Sinterklaas geschenk
Chocolade gereedschap
Opgespoten chocoladeletter
Brievenbus geschenk sinterklaas
chocolade letters
chocolade ipad
Chocoladeletter jellybean
Echte chocolade gereedschap

Echte Belgische Sinterklaas chocolade

sinterklaas chocoladeChocolade Geschenken is een familiebedrijf waar de passie voor het produceren van de lekkerste Belgische chocolade in het bloed zit. Als u Sinterklaas chocolade zoekt dan zijn wij hét adres! Wij bieden een ruim assortiment Sinterklaas chocolade aan met de meest originele creaties. Wilt u Sinterklaas chocolade voor uw familie of medewerkers? Chocolade Geschenken is er zowel voor de particulier als voor de zakelijke klant. Het maakt voor ons geen enkel verschil of u een kleine of een grote oplage bestelt. Zelfs een enkele oplage is mogelijk. Gaat u voor de traditionele chocoladeletter? Wij bieden een gevarieerd assortiment chocoladeletters aan in de smaken puur, melk, wit of een combinatie hiervan. Kiest u voor een luxe opgespoten chocoladeletter of voor een letter met snoepjes of nootjes? Neem eens een kijkje in onze webwinkel en u zult verrast zijn door de mogelijkheden. Heeft u speciale wensen? Wilt u de Sinterklaas chocolade laten bedrukken met een tekst, foto of logo? Ook dat is mogelijk! Als u speciale wensen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Vooraf krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Ook speciale wensen met betrekking tot de verpakking of de bezorging willen wij graag inwilligen. Bij Chocolade Geschenken is de klant nog echt koning!

Sinterklaas chocolade van hoge kwaliteit

Naast Sinterklaas chocolade bieden wij Kerst chocolade, Paas chocolade en algemene chocolade aan. Voor allerlei feestelijkheden zoals een jubileum, verjaardag, geboorte etc. hebben wij passende chocolade. Wij kunnen alle chocolade een persoonlijk tintje geven. Met een gepersonaliseerd chocolade cadeau zult u uw familie, vrienden, medewerkers of zakenrelaties aangenaam verrassen. Ook gepersonaliseerde Sinterklaas chocolade zal zeker in de smaak vallen. Wat al onze chocolade producten gemeen hebben is dat ze van de allerhoogste kwaliteit zijn. U vindt chocolade van deze kwaliteit nergens goedkoper. Wij bieden de beste prijs, kwaliteit en service!

Keurmerk Sinterklaas chocolade

Wij zijn UTZ en HACCP gecertificeerd. UTZ gecertificeerd wil zeggen dat de cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. UTZ draagt bij aan betere werk- en leefomstandigheden van de cacaoboeren. Eerlijke handel, goede werkomstandigheden en minder gebruik van bestrijdingsmiddelen zijn de kenmerken van dit topkeurmerk. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel en wij zijn dan ook in het bezit van het HACCP certificaat. De productie van onze chocolade producten gebeurt onder uiterst hygiënische omstandigheden. Wij leveren aan diverse grote bedrijven zoals Hak en de Rabobank en de klanttevredenheid is zeer hoog. Klanten beoordelen ons met een 9,3 op basis van 294 beoordelingen.