Relatiegeschenk chocolade nodig? - Chocolade Geschenken.nl

Relatiegeschenk chocolade


Chocolade auto schaal
chocolade viool
Chocolade hak pump
Chocolade motor voertuig
chocolade heren schoen
chocolade gereedschap
chocolade fiets
Chocolade vrachtwagen met logo schaal
Chocolade vrachtwagen met logo
Chocolade sleutel geschenk
Chocolade gereedschap
Chocolade champagne puur
chocoladse hart met bonbons
chocolade schilderij
chocolade ipad
chocolade bruidspaar
Echte chocolade gereedschap

Relatiegeschenk chocolade nodig?

relatiegeschenk chocoladeOp zoek naar een relatiegeschenk chocolade? Het hele jaar door maken wij voor speciale gelegenheden relatiegeschenken. Wij hebben voor u in ons assortiment een Sinterklaas, kerst en een Paascollectie, Daarnaast maken wij op basis van bestellingen ook relatiegeschenken van chocolade. Relatiegeschenk chocolade is een uniek geschenk om uw medewerkers en uw klanten in het zonnetje te zetten. Door onze aangeboden relatiegeschenken waaronder onze relatiegeschenk chocolade, heeft u een prachtig cadeau in handen die u aan kunt bieden aan uw relaties. Naast de vraag naar onze heerlijke Belgische chocoladegeschenken krijgen wij steeds meer aanvragen voor onze relatiegeschenken. Zo ook naar ons speciale aanbod: relatiegeschenk chocolade. Wij bieden u echte Belgische chocolade vanuit onze chocoladefabriek in Andel. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen naar ons complete assortiment via onze website.

Petit Ami voor uw relatiegeschenk chocolade

Petit Ami staat bekend om zijn pure en eerlijke Belgische chocolade. Wij dragen er zorg voor dat wij de lekkerste chocoladeproducten voor u maken. Doordat wij waarde hechten aan het werken met echte cacaobonen van boeren die respect hebben voor mens en milieu halen wij onze cacaobonen van boeren met het UTZ merk. UTZ Certified boeren zorgen ervoor dat alle cacaobonen met zorg voor mens en milieu worden geoogst. Deze boeren zijn getraind om hun kwaliteit en efficiëntie te verbeteren. Zo ook met onze relatiegeschenk chocolade.

Petit Ami is een echt familiebedrijf. Al meer dan 15 jaar zijn wij een prachtig chocoladebedrijf in hart en nieren. Samen met ons gezin maken wij de mooiste en lekkerste creaties. In de drukke periodes zorgen onze vaste krachten ervoor dat alle bestellingen met zorg worden verpakt en verzonden. Wij controleren al onze producten op afgebroken stukjes en oneffenheden. Alleen de allerbeste chocoladeproducten gaan bij ons de deur uit!

Online relatiegeschenk chocolade bestellen

U kunt online bij ons uw gewenste relatiegeschenken bestellen. Wij maken unieke chocoladegeschenken voor de zakelijke markt. In onze webshop kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen. Naast dat wij onze producten aanbieden is het ook mogelijk om een logo, tekst of foto op uw chocoladegeschenk te plaatsen. Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Petit Ami is HACCP gecertificeerd en heeft een zeer hoge klanttevredenheid, namelijk een 9,2 op basis van 166 beoordelingen. U vindt onze heerlijke chocoladeproducten nergens goedkoper! Onze chocoladeproducten zijn een lust voor het oog en smaken goed door het gebruik van echte Belgische chocolade.

Naast het bestellen van grote oplages is het ook mogelijk om kleinere oplage bij ons te bestellen. Ook een enkele oplage is mogelijk!