Relatiegeschenk chocola bestellen - Chocolade Geschenken.nl

Relatiegeschenk chocola


Chocolade auto schaal
chocolade viool
Chocolade hak pump
Chocolade motor voertuig
chocolade heren schoen
chocolade gereedschap
chocolade fiets
Chocolade vrachtwagen met logo schaal
Chocolade vrachtwagen met logo
Chocolade sleutel geschenk
Chocolade gereedschap
Chocolade champagne puur
chocoladse hart met bonbons
chocolade schilderij
chocolade ipad
chocolade bruidspaar
Echte chocolade gereedschap

Relatiegeschenk chocola nodig?

relatiegeschenk chocolaBent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk chocola? Bij chocoladegeschenken.nl bent u aan het juiste adres voor heerlijke Belgische chocoladefiguren. Doordat wij verschillende chocoladefiguren maken in onze eigen chocoladefabriek kunnen wij voor u de lekkerste relatiegeschenk chocola voor u samenstellen. Wij bieden u de beste prijs, kwaliteit en service! Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom zijn wij HACCP en UTZ gecertificeerd. Ons familiebedrijf maakt al meer dan 15 jaar de lekkerste chocoladefiguren. Wij zijn een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. Wij maken unieke relatiegeschenken voor de zakelijke markt. Onze klanten waarderen onze producten met een 9,2. Wij zijn hier erg trots op! Bij ons is het motto: De klant is koning!

Relatiegeschenk chocola HACCP gecertificeerd

Op zoek naar betrouwbare en een betaalbaar relatiegeschenk chocola? Al onze producten zijn HACCP gecertificeerd. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan de HACCP richtlijnen. HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points.  Met deze richtlijnen wordt er op toegezien dat het gehele productieproces, van voedingsmiddel tot aan het eindproduct hygiënisch verloopt volgens de richtlijnen van de HACCP. Wij vinden dit erg belangrijk. Daarnaast zijn wij ook UTZ gecertificeerd. Onze cacao is afkomstig van UTZ Certified boeren. Zij zijn getraind om hun kwaliteit en efficiëntie te verbeteren. Dit doet men met respect voor mens en milieu. Wij maken geen gewone Belgische chocolade. Wij maken bijzondere chocoladeproducten van de beste cacaobonen. Dit proeft u terug in onze met zorg gemaakte producten. Onze producten zijn niet alleen een lust voor het oog, maar zijn ook ontzettend lekker. Dit maakt ons wie wij zijn en zo onderscheiden wij ons van de rest.

Relatiegeschenk chocola online bestellen

Chocoladegeschenken.nl, oftewel Petit Ami, maakt unieke chocoladegeschenken voor de zakelijke markt. U kunt uw bestellingen online bij ons plaatsen via onze website. Naast een grote afname van onze producten kunt u ook kleinere oplages bij ons bestellen. Onze chocoladegeschenken zijn ook te bedrukken met persoonlijke teksten, logo’s of foto’s. Zo kunt u uw relatiegeschenk chocola aanpassen aan uw wensen.

In onze online webshop kunt u geheel eenvoudig uw relatiegeschenk chocola bestelling plaatsen. In een duidelijk overzicht ziet u welke producten wij voor u in ons assortiment en op voorraad hebben. U kunt bij ons grote oplages bestellen, maar ook voor kleine oplages bent u bij ons aan het juiste adres. Indien u uw relatiegeschenk wilt personaliseren vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden en wij uw bestelling goed aan kunnen nemen.