Paashaas chocolade bestellen | Nergens goedkoper!

Chocolade paashaas bestellen


Paashaas chocolade bestellen

Bent u op zoek naar een smaakvol en uniek cadeau? Wilt u een paashaas chocolade bestellen voor uw collega’s, vrienden of zakenrelaties? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Chocolade Geschenken in Andel. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het ontwerpen en realiseren van de mooiste chocolade geschenken. Een paashaas chocolade bestellen doet u eenvoudig via deze website. Daarnaast kunt u uiteraard ook contact opnemen met één van onze medewerkers. Chocolade Geschenken is een echt familiebedrijf dat graag klaar staat voor zijn klanten. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment of wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor het bedrukken van een paashaas chocolade? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door ons ruime aanbod.

Chocolade paashaas groot
mega Paashaas groot 65 cm
chocolade Paashazen
ei op voet 24 cm
paashaas sjakie 37cm
Paashaas Sammie 24 cm
mega chocolade Paashaas groot 65 cm
Chocolade paashaas naomi
Chocolade paashaas Naomi
Luxe chocolade paas ei
half ei met paas chocolade en logo
Paashaas met mondkapje
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade spiegel luxe
Chocolade ei met vogeleitjes
haas groot
floran 700gram paaschocolade met haas
diamond egg
groot chocolade paasei
chocolade eitjes
Floran Paaschocolade met groot ei
Floran Paaschocolade met kip
Floran Paaschocolade lachhaas
chocolade haas gerrit ingekleurd
Gekleurd ei groot
chocolade spiegelei
Spiegel ei tablet chocolade
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paasei groot
Paas chocolade geschenk
Chocolade haan
chocolade beunhaas
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

Ambachtelijke paashaas chocolade bestellen

paashaas chocolade bestellen

Wilt u uw personeel, familie of vrienden met Pasen verrassen met een origineel geschenk? Bij Chocolade Geschenken kunt u de lekkerste paashaas chocolade bestellen. Met een chocolade geschenk doet u iedereen een plezier, want wie houdt er nu niet van chocolade? Met passie en plezier maken wij in onze chocolaterie ambachtelijke chocolade geschenken. Wij zijn een familiebedrijf waar het produceren van de lekkerste Belgische chocolade in het DNA zit. Al 25 jaar produceren wij de meest unieke en originele chocolade figuren. Een bijzondere paashaas chocolade bestellen die u nergens anders zult vinden, doet u dan ook bij Chocolade Geschenken. Zowel de zakelijke als de particuliere klant is bij ons welkom. Het maakt ons niet uit of u een grote of een kleine oplage bestelt; zelfs voor een enkele oplage gaan wij enthousiast aan de slag. Wij bieden onze chocolade producten aan in alle soorten en maten. Als u een kijkje neemt bij het complete assortiment dan zult u verrast zijn door de variatie. Voor elk seizoen en voor elke gelegenheid hebben wij een passend chocoladegeschenk. Door de jaren heen is ons assortiment steeds verder uitgebreid en wij blijven onze klanten telkens weer verrassen met de meest creatieve chocolade. Chocolade van onze hoge kwaliteit vindt u nergens goedkoper.

Paashaas chocolade bestellen op maat

Heeft u speciale wensen met betrekking tot uw chocolade paashaas? Bij ons is alles mogelijk. Wij kunnen alle chocolade geschenken bedrukken met tekst, foto’s of logo’s. Een chocolade geschenk met een persoonlijk tintje zal nog meer in de smaak vallen. Wat uw wensen ook zijn, wij doen alles wat in ons vermogen ligt om deze wensen uit te voeren. Verras uw personeel, familie of vrienden met een heerlijke chocolade paashaas. Houdt u van melkchocolade of bent u een liefhebber van puur of witte chocolade? Laat ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat en wij gaan graag voor u aan de slag.

Gecertificeerde en duurzame paashaas chocolade bestellen

Vanzelfsprekend wordt onze chocolade geproduceerd onder uiterst hygiënische omstandigheden. Met ons HACCP certificaat heeft u de garantie dat wij grote zorgvuldigheid betrachten bij alle onderdelen van het productieproces en uw voedsel veilig is. Ook zijn wij UTZ gecertificeerd. UTZ draagt bij aan betere werk- en leefomstandigheden voor de cacaoboeren. De productie gebeurt met respect voor mens en milieu. Nog elke dag maken wij met plezier onze mooie chocolade producten. Ook in de chocolade branche is er sprake van trends en die volgen wij op de voet. Heeft u speciale wensen of wilt u meer weten over onze chocolade geschenken? Neem gerust contact met ons op!