Luxe chocoladeletter bestellen | Nergens goedkoper!

Luxe chocoladeletter


Luxe chocoladeletter bestellen

Bent u op zoek naar een luxe chocoladeletter om cadeau te doen aan uw vrienden, familie of zakenrelaties? Bent u op zoek naar een unieke en origineel cadeau? Zoek dan niet verder! U bent van harte welkom bij Chocolade Geschenken. Chocolade Geschenken is een onderdeel van Petit Ami in Andel. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al jaren klaar staat voor zijn klanten. Chocolade Geschenken biedt u een ruim assortiment aan van verschillende soorten chocolade. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de heerlijke chocolade geschenken die wij u daar aantreft. De mogelijkheden bij Chocolade Geschenken zijn eindeloos. Als u op zoek bent naar een luxe chocoladeletter bent u bij ons aan het juiste adres.

luxe chocolade letter
Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade letter s
Bponte chocoladeletter
Sinterklaas geschenk
Chocolade gereedschap
Opgespoten chocoladeletter
Brievenbus geschenk sinterklaas
chocolade letters
chocolade ipad
Chocoladeletter jellybean
Echte chocolade gereedschap

Luxe chocoladeletter bestellen bij Chocolade Geschenken

luxe chocoladeletter

Bent u op zoek naar een luxe chocoladeletter? De mooiste en lekkerste luxe chocoladeletter vindt u bij Chocolade Geschenken! Wij zijn als familiebedrijf al vele jaren bedreven in het ambachtelijk produceren van de luxe chocoladeletter, naast kleine chocolaatjes en chocolade figuren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom werken wij alleen met de allerbeste Belgische chocolade. Daarnaast beschikken wij over veel vakmanschap, waardoor onze luxe chocoladeletter er altijd perfect uitziet zonder rafelige randen of ongewenste onregelmatigheden. Daarom ook is de luxe chocoladeletter een prachtig cadeau om weg te geven aan familie, maar ook aan zakelijke relaties of bijvoorbeeld aan de werknemers in uw bedrijf. Met Sinterklaas is de luxe chocoladeletter een heerlijk, leuk en attent geschenk en voor andere hoogtijddagen én de rest van het jaar beschikt Chocolade Geschenken over allerlei luxe chocolade. We maken ook een bonte chocoladeletter, die enorm opvalt in het assortiment chocoladeletters. Natuurlijk maken wij ook kleinere chocolaatjes, zoals de heerlijke chocolade krakelingetjes van witte, melk of pure chocolade. Bekijk ons volledige assortiment op de website! U vindt onze luxe chocoladeletter nergens goedkoper. Wij zijn trots op een hoge klanttevredenheid: op basis van 300 beoordelingen scoren wij een 9,3!

Luxe chocoladeletter in elke oplage

Om iedereen tegemoet te komen is onze luxe chocoladeletter verkrijgbaar in elke oplage. Zowel kleine als grote oplages zijn mogelijk, zelfs een enkele oplage verzorgen wij graag. Chocolade Geschenken is HACCP gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent dat onze producten aan de strenge eisen op het gebied van hygiëne voldoen. Wij dragen eveneens het UTZ-keurmerk voor eerlijke handel op o.a. het gebied van cacao. De cacaoboeren gebruiken minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden voor hun arbeiders. Ook worden ze geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie, waardoor er betere werk- en leefomstandigheden voor deze boeren en hun arbeiders ontstaan. Als ondernemer is de luxe chocoladeletter een prachtig relatiegeschenk, omdat wij uw logo, een foto of een pakkende slogan op de luxe chocoladeletter kunnen drukken. Dat maakt dat uw luxe chocoladeletter in het oog springt! De luxe chocolade letter wordt helemaal op maat gemaakt en desgewenst kunnen wij ook de verpakking en de bezorging voor u verzorgen. Denkt u erover om een luxe chocoladeletter cadeau te doen aan relaties, uw medewerkers of op bijvoorbeeld een beurs of open dag? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u precies kunnen vertellen wat we voor u kunnen betekenen!