Luxe chocoladeletter bestellen | Nergens goedkoper!

Luxe chocoladeletter


Caramel chocoladeletter

Chocoladeletter gold de luxe

gekleurde chocoladeletter

Chocolade gereedschap

Opgespoten chocoladeletter

Geschenkdoosje mini sint en piet

Chocolade ipad

Chocoladeletter “Crispy taste”

Chocoladeletter “marshmallow”

Chocoladeletter “jelly beans”

Chocoladeletter “salted peanut”

Chocoladeletter groot

Chocolade lettertjes

Chocolade muizen

Chocolade kikkers

Luxe chocoladeletter bestellen

luxe chocoladeletterBent u op zoek naar een luxe chocoladeletter? Wilt u graag een origineel en lekker relatiegeschenk? Dan bent u bij chocolaterie Petit Ami aan het juiste adres. Wij zijn een ouderwets familiebedrijf, waarin de beste luxe chocoladeletter gemaakt worden. Wilt u graag chocolade geschenken geven die met passie en plezier dagelijks worden gemaakt? Dan zijn de unieke en volledig op maat gemaakte luxe chocoladeletter iets voor u. Wij hebben een ruim en divers aanbod aan verschillende soorten, maten en smaken chocolade.

Genieten van een luxe chocoladeletter

Op zoek naar een luxe chocoladeletter? Sinterklaas staat bekend om chocolade, dat weet iedereen. Maar ieder jaar dezelfde chocolade letter geven is niet meer uniek. Wat dacht u van een luxe chocoladeletter waar een tekst, logo of afbeelding op bedrukt is? Het is duidelijk iets anders dan een standaard chocolade letter. Zo kunnen wij diverse smaken door elkaar gebruiken en zorgen wij voor een uniek tintje. Voor het maken van de chocolade voor Pasen, Sinterklaas, Kerstmis en andere feestelijke gelegenheden wordt gebruik gemaakt van mallen, waarin de gesmolten chocolade machinaal wordt gegoten. Na het harden worden de chocolaatjes en chocoladefiguren zorgvuldig verwijderd en geïnspecteerd op ‘foutjes’, zoals rafelige randjes of afgebroken stukjes. Want bij Petit Ami staat behalve kwaliteit ook perfectie hoog in het vaandel.

Een persoonlijke luxe chocoladeletter

Wilt u graag een persoonlijk geschenk geven, waarbij rekening gehouden is met uw wensen? Dan gaan wij graag samen met u in gesprek over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij kunnen ieder product volledig op maat maken. Bent u benieuwd naar de prijzen? U kunt via de website vrijblijvend contact met ons opnemen. Veel klanten hebben al ontdekt dat Petit Ami ook bereid is aangeleverde bijzondere verpakking, zoals luxe bonbondozen, zilveren of glazen schaaltjes. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u zelf aan een verpakking in gedachten? Geef het door aan ons en wij zorgen ervoor dat de chocolade in de verpakking verpakt wordt.

Over Petit Ami

Al meer dan 20 jaar zit Petit Ami in het vak en kunnen wij de mooiste en bijzonderste chocolade geschenken maken voor u. Dit doen wij voor zowel de zakelijke markt als de particulieren markt. Vele klanten waren u al voor en beoordelen ons met een gemiddelde van een 9,2, op basis van 166 beoordelingen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden wat betreft een luxe chocoladeletter of de vele figuren die wij kunnen maken voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op wij vertellen u graag meer over onze producten.