Luxe chocoladeletter bestellen | Nergens goedkoper!

Luxe chocoladeletter


Luxe chocoladeletter bestellen

Bent u op zoek naar een luxe chocoladeletter om cadeau te doen aan uw vrienden, familie of zakenrelaties? Bent u op zoek naar een unieke en origineel cadeau? Zoek dan niet verder! U bent van harte welkom bij Chocolade Geschenken. Chocolade Geschenken is een onderdeel van Petit Ami in Andel. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al jaren klaar staat voor zijn klanten. Chocolade Geschenken biedt u een ruim assortiment aan van verschillende soorten chocolade. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de heerlijke chocolade geschenken die wij u daar aantreft. De mogelijkheden bij Chocolade Geschenken zijn eindeloos. Als u op zoek bent naar een luxe chocoladeletter bent u bij ons aan het juiste adres.

luxe chocolade letter
Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade letter s
Bponte chocoladeletter
Sinterklaas geschenk
Chocolade gereedschap
Opgespoten chocoladeletter
Brievenbus geschenk sinterklaas
chocolade letters
chocolade ipad
Chocoladeletter jellybean
Echte chocolade gereedschap

Luxe chocoladeletter bestellen bij Chocolade Geschenken

luxe chocoladeletter

Wilt u een chocoladeletter cadeau geven maar moet het iets bijzonders zijn? Dan is een luxe chocoladeletter van Chocolade Geschenken uit Andel precies wat u zoekt! Wij zijn een familiebedrijf bij wie het produceren van de lekkerste ambachtelijke Belgische chocolade in het DNA zit. Al onze chocolade producten worden in onze eigen chocolaterie gemaakt van de allerbeste grondstoffen. Als u rondkijkt in onze webwinkel dan zal ons uitgebreide assortiment u verrassen. Voor elk seizoen en voor elke gelegenheid hebben wij passende chocolade. Voor Sinterklaas, Kerst, Pasen, Valentijn, een verjaardag, jubileum en allerlei andere feestelijke gelegenheden vindt u bij ons een geschikt geschenk van chocolade. Wij kunnen uw chocolade geschenk personaliseren met een foto, tekstopdruk of logo. Wilt u een luxe chocoladeletter van pure, witte of melkchocolade? Wilt u deze decoreren met pinda’s, snoepjes of marshmallows? Of kiest u voor een luxe chocoladeletter die met de hand gedecoreerd is door onze chefs? Aan u de keuze! Bij ons is de klant nog echt koning en als u specifieke wensen heeft dan stellen wij alles in het werk om deze uit te voeren? Met een luxe chocoladeletter geeft u een uniek en lekker geschenk dat zeker in de smaak zal vallen.

Luxe chocoladeletter nergens goedkoper

Bij een chocoladeletter denkt iedereen direct aan Sinterklaas maar u kunt een chocoladeletter van Chocolade Geschenken bij elke gelegenheid cadeau geven. Met een foto, tekst of logo kunt u een persoonlijke boodschap overbrengen. Wij denken graag met u mee! Chocolade Geschenken is er zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Wij zijn uniek in chocolade geschenken voor de zakelijke markt. U kunt bij ons terecht voor zowel een grote als een kleine oplage. Voor elke bestelling gaan wij enthousiast aan de slag. Zelfs een enkele oplage is mogelijk! Chocolade van deze kwaliteit vindt u nergens goedkoper!

Hoge klanttevredenheid

Diverse grote bedrijven mogen wij tot onze klanten rekenen. De klanttevredenheid is zeer hoog; klanten waarderen ons met een 9,3 op basis van 294 beoordelingen. Wij zijn UTZ en HACCP gecertificeerd. Een UTZ certificaat betekent dat de cacaoboeren gesteund worden bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie en dat de cacao duurzaam wordt geproduceerd. Ook worden de leef- en werkomstandigheden van de boeren verbeterd. Het HACCP certificaat betekent dat het productieproces onder uiterst hygiënische omstandigheden plaatsvindt. Bekijk ons complete assortiment via deze website. Het zal u zeker inspireren! Heeft u speciale wensen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zien uw bestelling graag tegemoet!