Luxe chocoladeletter bestellen | Nergens goedkoper!

Luxe chocoladeletter


Luxe chocoladeletter bestellen

Bent u op zoek naar een luxe chocoladeletter om cadeau te doen aan uw vrienden, familie of zakenrelaties? Bent u op zoek naar een unieke en origineel cadeau? Zoek dan niet verder! U bent van harte welkom bij Chocolade Geschenken. Chocolade Geschenken is een onderdeel van Petit Ami in Andel. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al jaren klaar staat voor zijn klanten. Chocolade Geschenken biedt u een ruim assortiment aan van verschillende soorten chocolade. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de heerlijke chocolade geschenken die wij u daar aantreft. De mogelijkheden bij Chocolade Geschenken zijn eindeloos. Als u op zoek bent naar een luxe chocoladeletter bent u bij ons aan het juiste adres.

chocolade letter relief
luxe chocolade letter
Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade letter s
Bponte chocoladeletter
sinterklaasgeschenk
Geschenkdoosje met 200 gram Sinterklaas chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 200 gram Sinterklaas chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
Sinterklaas geschenk
Chocolade gereedschap
Opgespoten chocoladeletter
Brievenbus geschenk sinterklaas
chocolade letters
chocolade ipad
Chocoladeletter jellybean
Echte chocolade gereedschap

Luxe chocoladeletter bestellen bij Chocolade Geschenken

luxe chocoladeletter

Wilt u uw familie, vrienden of medewerkers verrassen met een bijzondere chocoladeletter? Zoekt u een bedrijf waar u luxe chocoladeletters kunt bestellen? Voor unieke, luxe chocoladeletters bent u bij Chocolade Geschenken aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf dat ambachtelijke chocolade maakt in onze eigen chocolaterie. Wij produceren niet zomaar chocolade, maar de echte heerlijke Belgische chocolade! Onze chocolade kenmerkt zich door de rijke, zoete smaak en zachte structuur. De chocola is werkelijk tongstrelend en zorgt voor een puur genietmoment. In onze webwinkel vindt u een groot assortiment luxe chocoladeletters. U kunt kiezen uit de smaken puur, melk of wit. Wij bieden ook een bonte chocoladeletter aan met de drie smaken door elkaar. Al onze chocoladeletters zijn handgemaakt. Kiest u voor een luxe chocoladeletter die is opgespoten met een zachte roomvulling? Of wordt het een chocoladeletter gedecoreerd met noten en zuidvruchten? U kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van verschillende luxe chocoladeletters? Misschien heeft u zelf een idee? Laat het ons weten! Wij denken in mogelijkheden, want bij ons is de klant nog echt koning. Wij zetten ons in om uw wensen uit te voeren.

Unieke luxe chocoladeletters

Al onze chocoladeletters zijn met de hand gemaakt. Chocolade Geschenken staat voor kwaliteit, service en de beste prijs. Geef uw luxe chocoladeletters een persoonlijke touch door deze te laten bedrukken met tekst, foto of logo. U geeft dan echt een chocolade geschenk waar duidelijk aandacht aan is besteed. Uw chocolade geschenk zal nog meer op prijs gesteld worden. Wij zijn uniek in chocolade geschenken voor de zakelijke markt. Wilt u een grote oplage bestellen voor uw medewerkers en zakenrelaties? Wij zorgen ervoor dat het in orde komt. Al vele bedrijven hebben de weg naar ons gevonden. Natuurlijk kunnen ook particulieren hun bestelling plaatsen. Wij doen ook kleine oplagen en zelfs een enkele oplage is mogelijk!

Luxe chocoladeletters nergens goedkoper

U vindt chocoladeletters van dezelfde hoge kwaliteit gegarandeerd nergens anders goedkoper. Klanten zijn zeer tevreden over ons bedrijf en onze producten. Wij zijn blij met hun beoordeling van een mooie 9,3, gebaseerd op 294 beoordelingen! Wij hebben hygiëne hoog in het vaandel staan. Met ons HACCP certificaat tonen wij aan dat wij tijdens de productie werken volgens de wettelijke eisen van voedselveiligheid. Ook zijn wij maatschappelijk betrokken. Dat blijkt uit ons UTZ keurmerk. Het UTZ programma helpt cacaoboeren om duurzaam en efficiënt te verbouwen. Zo draagt UTZ bij aan betere leef- en werkomstandigheden voor deze boeren.