Luxe chocoladeletter bestellen | Nergens goedkoper!

Luxe chocoladeletter


Luxe chocoladeletter bestellen

Bent u op zoek naar een luxe chocoladeletter om cadeau te doen aan uw vrienden, familie of zakenrelaties? Bent u op zoek naar een unieke en origineel cadeau? Zoek dan niet verder! U bent van harte welkom bij Chocolade Geschenken. Chocolade Geschenken is een onderdeel van Petit Ami in Andel. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al jaren klaar staat voor zijn klanten. Chocolade Geschenken biedt u een ruim assortiment aan van verschillende soorten chocolade. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de heerlijke chocolade geschenken die wij u daar aantreft. De mogelijkheden bij Chocolade Geschenken zijn eindeloos. Als u op zoek bent naar een luxe chocoladeletter bent u bij ons aan het juiste adres.

luxe chocolade letter
Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade letter s
Bponte chocoladeletter
Sinterklaas geschenk
Chocolade gereedschap
Opgespoten chocoladeletter
Brievenbus geschenk sinterklaas
chocolade letters
chocolade ipad
Chocoladeletter jellybean
Echte chocolade gereedschap

Luxe chocoladeletter bestellen bij Chocolade Geschenken

luxe chocoladeletter

Wilt u een chocoladeletter cadeau geven? Zoekt u geen doorsnee chocoladeletter maar een luxe chocoladeletter? Chocolade Geschenken uit Andel is een familiebedrijf waar bijzondere chocolade gemaakt wordt in de eigen chocolaterie. U vindt bij ons alle soorten chocolade voor elk seizoen en elke gelegenheid. Wij zijn een familiebedrijf dat ambachtelijke chocolade maakt. Al onze chocolade producten zijn gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze webwinkel. Daar treft u een ruim assortiment chocoladeletters aan in de meest creatieve, smaakvolle uitvoeringen. Kiest u voor een handgemaakte luxe chocoladeletter, een opgespoten chocoladeletter of chocoladeletter met snoepjes, nootjes etc.? Alle chocoladegeschenken zijn mogelijk te bedrukken met tekst, foto’s of logo’s. Zo krijgt uw chocolade geschenk een persoonlijk tintje dat zeer op prijs gesteld zal worden. Wat voor wensen u ook heeft, voor ons is de klant nog echt koning en wij zullen er alles aan doen om uw wensen uit te voeren. Neem gerust contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met u door kunnen spreken. Ook speciale wensen met betrekking tot de verpakking of bezorging kunt u met ons bespreken. Met een luxe chocoladeletter in een mooie verpakking zult u nog meer indruk maken.

Voor elke gelegenheid een luxe chocoladeletter

Voor elke gelegenheid hebben wij een passend chocolade geschenk. Denk hierbij aan een verjaardag, jubileum, geboorte etc. In ons assortiment treft u daarnaast Sinterklaas chocolade, Paas chocolade, Kerst chocolade en algemene chocolade aan. Verras uw familie, vrienden, medewerkers en zakenrelaties met een uniek chocolade geschenk van Chocolade Geschenken in Andel! Wij hebben een passie voor chocolade en bieden de beste prijs, kwaliteit en service. U vindt chocolade van deze topkwaliteit nergens goedkoper! Wij leveren zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten! Wij zijn uniek in chocolade geschenken voor de zakelijke markt. Of u nu een kleine, grote of een enkele oplage bestelt, wij gaan met elke bestelling enthousiast aan de slag.

Gecertificeerde luxe chocoladeletter

Chocolade Geschenken is UTZ en HACCP gecertificeerd. Het UTZ certificaat betekent dat cacaoboeren bij de productie van de cacao oog hebben voor mens en milieu. Het keurmerk staat voor eerlijke handel, minder gebruik van bestrijdingsmiddelen en goede werkomstandigheden. Dit komt de kwaliteit van de cacao ten goede en dat proeft u! Wij werken uiterst hygiënisch en daarom zijn wij HACCP gecertificeerd. Wij voeren scherpe controles uit op de grondstoffen, temperatuur en kleding. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Wij leveren aan diverse grote bedrijven zoals Hak en de Rabobank. De klanttevredenheid is zeer hoog. Klanten waarderen ons met een 9,3 op basis van 294 beoordelingen.