Gepersonaliseerde chocola bestellen? Chocolade Geschenken.nl

Gepersonaliseerde chocola


Chocolade vrachtwagen met logo

Chocolade champagne met logo

Logo chocolade bonbons

Chocolade lolly logo

Chocolade kaart

Chocolade schilderij

Chocolade ipad

Gepersonaliseerde chocola nodig?

gepersonaliseerde chocolaBent u op zoek naar gepersonaliseerde chocola? Bij Petit Ami, chocoladegeschenken.nl bent u aan het juiste adres!  In de loop der jaren hebben wij voldoende ervaring opgedaan om van onze cacaobonen mooie chocolade producten te maken. Onze gepersonaliseerde chocola is daar een prachtig product van. Doordat wij al meer dan 15 jaar heerlijke chocolade maken, weten wij als geen ander wat voor mooie producten wij kunnen maken van onze echte Belgische chocolade. Door middel van uw unieke logo, foto of tekst maakt u uw gewenste chocolade nog persoonlijker. Wij bieden u deze optie graag aan. Onze medewerkers staan u graag te woord met betrekking tot het vormgeven van uw gepersonaliseerde chocola product. Chocoladegeschenken.nl biedt u unieke chocoladegeschenken voor de zakelijke markt. Naast dat wij onze producten in grote oplages verkopen, bieden wij u ook de mogelijkheid aan om een kleine oplage bij ons te bestellen.

Gepersonaliseerde chocola bij Petit Ami

Peiti Ami is al meer dan 15 jaar een echt familiebedrijf in het mooie dorpje Andel. Gevestigd in het prachtige Brabant. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd met het maken van onze heerlijke gepersonaliseerde chocola. Ons gezin maakt al die jaren met grote passie dagelijks de mooiste chocolade creaties. Naast dat wij voor u gepersonaliseerde chocolade maken, kunt u ook bij ons unieke relatiegeschenken bestellen. Naast ons brede assortiment van chocolade producten bieden wij u ook onze Sinterklaas, Pasen en Kerstmis collectie aan. In onze webshop ziet u al onze mogelijkheden. Wij verkopen onze producten in grote oplages, maar indien gewenst maken wij voor u graag kleinere oplages van uw gewenste chocoladeproduct.

Interesse in onze gepersonaliseerde chocola?

Heeft u interesse in onze aangeboden gepersonaliseerde chocolade geschenken of in één van onze andere producten? Wij werken alleen met de allerbeste cacaobonen. Onze UTZ boeren zorgen ervoor dat alle cacaobonen met liefde voor de natuur en milieu geoogst worden. Onze cacao is deels afkomstig van UTZ Certified boeren. Zij zijn getraind om hun kwaliteit en efficiëntie te verbeteren. Dit doen zij met respect voor mens en milieu. Petit Ami zorgt ervoor dat al onze chocolade figuren grondig worden gecontroleerd op afgebroken stukjes. U krijgt van ons alleen de allerbeste chocolade toegestuurd. Daarnaast zijn wij ook HACCP gecertificeerd en zorgen wij ervoor dat al onze producten naar deze richtlijnen worden geproduceerd.

In onze webshop kunt u uw bestelling plaatsen. Heeft u nog vragen over onze producten? Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder.