Foto op chocolade bestellen? Nergens goedkoper!

Foto op chocolade


Foto op chocolade bestellen?

Op zoek naar foto op chocolade? Zoekt u een origineel relatiegeschenk? Of zoekt u een uniek cadeau? Dan is een foto op chocolade van Petit Ami wat voor u. Een foto op chocolade is een uniek product van chocolade en is zeer geschikt als relatiegeschenk of cadeau. Een foto op chocolade is een unieke manier om iemand te feliciteren of te bedanken. Omdat u zelf de afbeelding of foto aanlevert is elke foto op chocolade weer anders. Op onze website vindt u voorbeelden van een foto op chocolade. Hier kunt u ook uw bestelling plaatsen.

Chocolade vrachtwagen met logo schaal
Chocolade vrachtwagen met logo
Chocolade Champagne met logo
Chocolade foto kaart
chocolade schilderij
chocolade ipad

Foto op chocolade bestellen?

foto op chocolade

Bent u geïnteresseerd in een foto op chocolade? Bent u op zoek naar een uniek chocolade geschenk, geschikt voor de zakelijke markt, zoals een foto op chocolade aanbrengen? Het drukken van een foto op chocolade is een bijzonder en smaakvol presentje voor uw zakenrelaties, maar ook voor uw medewerkers. Chocolade Geschenken is de specialist als het aankomt op het drukken van een foto op chocolade. Al jaren maken wij de mooiste chocolade producten in allerlei vormen en maten en ons assortiment is dan ook aanzienlijk. Dat betekent dat wij voor iedereen wat te bieden hebben en bovendien is een foto op chocolade voor elke vorm mogelijk. Een vrachtauto, een iPad, een schilderijtje, of liever een fles of klomp? Chocolade Geschenken fabriceert alles met de hand in het chocolade atelier in Andel en daarbij wordt de grootste zorgvuldigheid in acht genomen. Voor ons zijn alleen perfecte chocolade cadeaus goed, dus u zult bij uw bestelling van foto op chocolade geen rafelrandjes of andere onvolkomenheden tegenkomen. Door een foto op chocolade te drukken geeft u een mooi persoonlijk geschenk. Naast een foto op chocolade kunt u er ook voor kiezen om een bedrijfslogo, een verenigingslogo, een slogan of een andere pakkende tekst op de chocolade aan te brengen.

Foto op chocolade in verschillende smaken

Een foto op chocolade is te verkrijgen in verschillende smaken, zodat u altijd de juiste koopt. Chocolade Geschenken verwerkt alleen de beste Belgische chocolade in onze pure, witte of melk chocolade artikelen. Naast allerlei leuke vormen hebben wij natuurlijk ook chocolade letters in ons assortiment opgenomen. Niet alleen vindt u bij ons de standaard chocolade letter, maar we hebben ook luxe letters met Sinterklaasversiering, kerstversiering en versiering met snoepjes, zoals smarties bites en jelly beans. De bonte chocolade letter is voor de chocolade liefhebber die niet kan kiezen, want alle drie de smaken zijn erin verwerkt. U vindt nergens een goedkopere mogelijkheid om een foto op chocolade te drukken, dus neem gauw een kijkje op deze website om ideeën op te doen. Natuurlijk kunt u ons altijd vrijblijvend bellen voor meer informatie! Chocolade Geschenken wordt door onze klanten op basis van 300 beoordelingen gewaardeerd met een 9.3!

Foto op chocolade in elke oplage

Bij Chocolade Geschenken is het mogelijk om elke oplage te bestellen en dan een foto op de chocolade te drukken. Zelfs een enkele oplage is al mogelijk. Ook over de verpakking denken we graag met u mee. Chocolade Geschenken draagt het HACCP-certificaat, wat betekent dat wij de hoogste hygiënemaatregelen nemen bij alle bereidings- en behandelingsprocessen. Ook heeft Chocolade Geschenken het UTZ-certificaat. In het UTZ-programma voor tropische landbouwproducten werken wij mee aan het verbeteren van de werk- en leefomstandigheden van de cacaoboeren, door hen te helpen op de gebieden kwaliteit en efficiëntie.