Foto in chocolade | Nergens goedkoper! | Logo op chocolade

Foto in chocolade


Chocolade vrachtwagen met logo

Chocolade champagne met logo

Logo chocolade bonbons

Chocolade lolly logo

Chocolade kaart

Chocolade schilderij

Chocolade ipad

Foto in chocolade nodig?

foto in chocoladeHoe mooi is het om uw logo van het bedrijf op chocolade te bedrukken? Door een foto in chocolade te bedrukken krijg je niet zomaar een chocolade geschenk, maar een uniek en gepersonaliseerd presentje voor uw personeel. Heeft u een verjaardag en wilt u bonbons met een foto in chocolade? Ook dat is mogelijk! Door het unieke aanbod kunnen foto’s of teksten aangeleverd worden en kan er op maat gemaakte bestellingen geleverd worden.

Een relatiegeschenk met een foto in chocolade

Chocolade Geschenken.nl is het adres voor uw chocolade relatiegeschenken. Rijden er vrachtwagens voor uw bedrijf? Hoe mooi is het dan dat er vrachtwagens met het logo van uw bedrijf aan het personeel wordt gegeven. Het is vaak een klein gebaar voor het werk dat uitgevoerd wordt. Voor elke tijd in het jaar hebben wij een chocolade geschenk op maat. Of het nu paashazen zijn voor Pasen of voor de periode voor Sinterklaas, het kan allemaal omgezet worden in persoonlijke geschenken. Voor elk seizoen hebben wij passende chocolade relatiegeschenken. Bent u op zoek naar een foto in chocolade? De foto’s zijn in verschillende maten te verwerken.  Doet u mee met de nieuwe trend bedrijfschocolade? Wacht dan niet langer en bestel chocolaatjes met het logo van uw bedrijf en deel ze uit aan relaties op feestelijke gelegenheden.

Uniek cadeau met een foto in chocolade

Bent u op zoek naar foto in chocolade? Bij Chocolade Geschenken hebben wij een groot assortiment, waardoor de keuze ruim is en er veel mogelijk is. Een uitdaging nemen wij graag aan om u te helpen. De klant is koning en staat bij ons hoog in het vaandel. In alle maten zijn er mogelijkheden en wij kijken graag samen met u naar een persoonlijk en uniek product dat passend voor uw bedrijf is. Wilt u een grote oplage bestellen, of één foto in chocolade bestellen, het is allemaal mogelijk bij Chocolade Geschenken.nl. Wij zijn flexibel, snel en bieden zeer kwalitatieve chocolade. Onze chocolade is namelijk UTZ en HACCP gecertificeerd!

Over Chocolade Geschenken.nl

Chocolade Geschenken.nl staat voor perfectie en kwaliteit. Dit zal ook altijd bovenaan staan bij een bestelling. Wij zijn pas tevreden als u als klant blij bent met uw bestelling. Chocolade Geschenken is onderdeel van Petit Ami uit Andel. Het is een familiebedrijf dat al jarenlang actief is en elk jaar groeit. Wij leveren voor zowel voor de zakelijke als particuliere markt. Hierdoor zijn grote en kleine oplages mogelijk! Een foto in chocolade is uniek en worden op een ambachtelijke wijze en van Belgische chocolade gemaakt. Bij dit familiebedrijf is de klant nog echt koning. Al onze producten kunnen wij volledig op maat maken, zodat u altijd een uniek en exclusief chocolade geschenk heeft.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Plaats een gratis en vrijblijvende offerte en laat u informeren over de mogelijkheden van uw foto in chocolade op maat.