Chocolaletter met logo | Nergens goedkoper! | Logo op chocolaletter

Chocolaletter


Caramel chocoladeletter

Chocoladeletter gold de luxe

gekleurde chocoladeletter

Chocolade gereedschap

Opgespoten chocoladeletter

Geschenkdoosje mini sint en piet

Chocolade ipad

Chocoladeletter “Crispy taste”

Chocoladeletter “marshmallow”

Chocoladeletter “jelly beans”

Chocoladeletter “salted peanut”

Chocoladeletter groot

Chocolade lettertjes

Chocolade muizen

Chocolade kikkers

Chocolaletter met logo nodig?

foto in chocoladeBent u op zoek naar een chocolaletter? Chocolade Geschenken.nl is de specialist voor chocolaletters op maat. Bij ons kunt u terecht voor een groot aanbod aan chocolaletters. De chocolaletters zijn bij ons ambachtelijk gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade. Nu de periode van Sinterklaas weer is aangebroken, is niets leuker dan uw personeel of relaties verrassen met een leuke Sinterklaas verrassing. En zeg nu zelf: wat past er beter bij Sinterklaas, dan een heerlijke chocolaletter! Op onze website kunt u eenvoudig uw chocolaletter bestellen, maar ook kunnen wij de chocolaletters volledig op maat maken!

Chocolaletter met logo als uniek relatiegeschenk

Chocolade Geschenken.nl is een uniek adres voor uw chocolade relatiegeschenken. Voor elke tijd in het jaar hebben wij een chocolade geschenk op maat. Bij ons kunt u terecht voor de mooiste chocolade paashazen, maar ook chocolade Sint & Pieten, chocoladeletters en chocolade kerstkransjes. Voor elk seizoen hebben wij passende chocolade relatiegeschenken. Bent u op zoek naar een chocolaletter? Ook die hebben wij in alle soorten en maten! Dit is zowel in een kleine oplage mogelijk, of zelfs voor één chocolaletter, maar u kunt bij ons ook direct grote aantallen bestellen. Wij zijn flexibel, snel en bieden zeer kwalitatieve chocolade. Onze chocolade is afkomstig uit België en is UTZ en HACCP gecertificeerd!

Chocolaletter met eigen opdruk

Bent u op zoek naar een chocolaletter op maat? Bij Chocolade Geschenken hebben wij chocolaletters in alle maten. Wilt u een mooie opgespoten chocolaletter, of wilt u een chocolaletter met een unieke eigen opdruk? Het is bij ons mogelijk om uw chocolaletters te bedrukken met uw eigen bedrijfslogo, een persoonlijke tekstboodschap of een foto. Hiermee maakt u van uw chocoladegeschenk een uniek en persoonlijk geschenk!

Over Chocolade Geschenken.nl

Perfectie en kwaliteit staan bij Chocolade Geschenken hoog in het vaandel. Chocolade Geschenken is onderdeel van Petit Ami uit Andel. Dit familiebedrijf is al jaren gespecialiseerd in het maken van de lekkerste chocolade. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt. Onze chocolade producten worden dagelijks met veel passie ambachtelijk gemaakt. Bij ons kunt u dus terecht voor heerlijke ambachtelijke Belgische chocolade. Bij dit familiebedrijf is de klant nog echt koning. Al onze producten kunnen wij volledig op maat maken, zodat u altijd een uniek en exclusief chocolade geschenk heeft. Of het nu gaat om de standaard chocolaatjes voor Sinterklaas, Kerst of Pasen of het vervaardigen van unieke bedrijfschocolade. Wij bieden voor elke vraag een oplossing op maat. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Plaats een gratis en vrijblijvende offerte en laat u informeren over de mogelijkheden van uw chocolaletters op maat.