Chocolaletter met logo | Nergens goedkoper! | Logo op chocolaletter

Chocolaletter


luxe chocolade letter
Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade letter s
Bponte chocoladeletter
chocolade schoen
Sinterklaas geschenk
gekleurde chocolade letter
Chocolade gereedschap
chocolade letters
chocolade ipad
Chocoladeletter jellybean
Echte chocolade gereedschap
Caramel chocolade letter

Chocolaletter met logo nodig?

foto in chocoladeBent u op zoek naar een chocolaletter? Kunt u niet kiezen tussen een bepaalde smaak chocola? Dan is een chocolaletter van Petit Ami voor u een oplossing. Wij kunnen verschillende smaken verwerken, zodat iedereen de chocolaletter lust. Wij zijn al jaren een begrip in de regio en ver daarbuiten als het gaat om chocolaletter op maat. Wilt u een bepaalde boodschap meegeven aan de chocolaletter of een logo erop verwerken? Het kan allemaal bij de chocolaletters van Petit Ami.  Wij hebben het grootste en ruimste aanbod aan chocolaletters. Wij werken alleen met echte Belgische chocola omdat deze vol van smaak is en de kwaliteit hoog is. Bij ons koopt u niet een simpele chocolaletter, maar een unieke en volle smaak chocolaletter die u misschien nog nooit geproefd heeft.

Chocolaletter als uniek relatiegeschenk

Een bedrukte chocolaletter nodig? Chocolade Geschenken.nl is het adres waar u terecht kunt voor unieke chocola relatiegeschenken en dus uw chocolaletter met logo. Ook voor een verjaardag kunt u bij ons unieke vormen bestellen. Heeft u bijvoorbeeld een cadeau nodig voor een klusser? Dan hebben wij chocola in de vorm van gereedschap. Heeft u net een huis gekocht en is het tijd om dit met vrienden te vieren? Dan hebben wij ook chocola in de vorm van champagne flessen. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar het is ook nog eens enorm lekker. Voor iedere feestdag hebben wij chocola op maat. Van chocola paashazen tot chocola Sint & Pieten tot chocolaletters en chocola kerstkransjes. Het maakt voor ons niet uit wat voor vorm chocola u zoekt, wij regelen het voor u.

Chocolaletter met eigen opdruk

Wij hebben verschillende chocolaletters in alle soorten en maten. De Petit Ami zegt het al. Wij zijn uw kleine vriend als het gaat om creatieve ideeën. Iedereen kan weleens een “kleine vriend” gebruiken. Dit vindt vaak plaats door een klein presentje. Maar als het presentje ook nog eens lekker is en u ervan opknapt is het dubbel goed meegenomen. Petit Ami staat behalve als voor kleine vriend ook nog voor kwaliteit en perfectie.

Over Chocolade Geschenken.nl

Perfectie en kwaliteit staan bij Chocolade Geschenken hoog in het vaandel. Wij zijn al jaren in Andel gevestigd en hebben in de afgelopen jaren onze machines vervangen. Nu kunnen wij in plaats van 5.000 kilo per jaar ruim 50.000 kilo per jaar chocola maken. Wij zijn al ruim 20 een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van de lekkerste chocola. Hoe dat komt? Wij maken gebruik van de lekkerste en beste chocola!