Chocoladeletters met logo bestellen | Chocolade Geschenken.nl

Chocoladeletters met logo


Chocoladeletters met logo bestellen

Bent u op zoek naar chocoladeletters met logo? Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor in de decembermaand? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Chocolade Geschenken. Niet alleen in de decembermaanden staan wij voor onze klanten klaar maar het gehele jaar door kunt u bij ons terecht voor de lekkerste chocoladeletters met logo.

chocolade letter relief
luxe chocolade letter
Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade letter s
Bponte chocoladeletter
sinterklaasgeschenk
Geschenkdoosje met 200 gram Sinterklaas chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 200 gram Sinterklaas chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
Sinterklaas geschenk
Chocolade gereedschap
Opgespoten chocoladeletter
Brievenbus geschenk sinterklaas
chocolade letters
chocolade ipad
Chocoladeletter jellybean
Echte chocolade gereedschap

Ambachtelijke chocoladeletters met logo

chocoladeletters met logoWij maken al onze chocolade geschenken met de hand en hierdoor ontstaan de mooiste creaties. Wij werken met een groot team van specialisten die hun passie hierin goed kwijt kunnen. Heeft u speciale wensen voor chocoladeletters met logo die u wilt weggeven aan klanten, zakenrelaties of aan uw medewerkers? Neem dan snel een kijkje op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Chocoladeletters met logo is leuk om weg te geven en nog leuker om te krijgen! Wij zien uw aanvraag voor chocoladeletters met logo graag tegemoet.

Chocoladeletters met logo bij Chocolade Geschenken

In de loop van de jaren heeft Chocolade Geschenken zijn aanbod steeds verder uit kunnen breiden. Wij maken voor iedere speciale feestdag unieke creaties die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Omdat wij ons aanbod telkens vernieuwen en inspelen op feestdagen en seizoenen kunnen onze klanten regelmatig een nieuw aanbod van ons verwachten. Vele zakelijke klanten weten ons te vinden en waarderen onze service en smaakvolle geschenken met een 9.3 op basis van 300 beoordelingen. Daarnaast zijn ook particuliere klanten van harte welkom. Chocolade Geschenken is UTZ en HACCP gecertificeerd. Dat wil zeggen dat wij volgens de juiste hygiënische richtlijnen onze werkzaamheden uitvoeren en dat de cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Op die manier draagt UTZ bij aan betere werk- en leefomstandigheden voor deze boeren. Alle chocoladeletters met logo van Chocolade Geschenken kunnen bedrukt worden met tekst, foto’s of logo’s.

Chocoladeletters met logo online bestellen

Wilt u meer weten over de heerlijke chocoladeletters met logo van Chocolade Geschenken? Bent u op zoek naar een enkele oplage of heeft u meerdere chocoladeletters met logo nodig? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die er zijn voor uw wensen. Chocolade Geschenken maakt de lekkerste creaties van echte Belgische chocolade. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden om de chocolade te bedrukken met een logo, tekst of afbeelding? Onze medewerkers staan u graag te woord.