Chocoladeletters met logo bestellen | Chocolade Geschenken.nl

Chocoladeletters met logo


luxe chocolade letter
Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade letter s
Bponte chocoladeletter
chocolade schoen
Sinterklaas geschenk
gekleurde chocolade letter
Chocolade gereedschap
chocolade letters
chocolade ipad
Chocoladeletter jellybean
Echte chocolade gereedschap
Caramel chocolade letter

Chocoladeletters met logo

chocoladeletters met logoBent u op zoek naar chocoladeletters met logo? Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau voor uw medewerkers, zakenrelaties of familieleden? Bent u op zoek naar overheerlijke Belgische chocolade? U bent van harte welkom bij Chocolade Geschenken in Andel. Bij ons zit het produceren van de lekkerste Belgische chocolade in het bloed. Wij zijn een familiebedrijf dat al jarenlang ambachtelijke chocolade maakt en wij gaan graag voor u aan de slag. Heeft u speciale wensen? Bent u op zoek naar heerlijke chocoladeletters met logo zodat u een persoonlijk cadeau kunt overhandigen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. Voor heerlijke chocoladeletters met logo bent u bij Chocolade Geschenken aan het juiste adres.

Chocoladeletters met logo van Chocolade Geschenken

Op zoek naar chocoladeletters met logo? Voor een origineel cadeau bent u bij Chocolade Geschenken aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment aan van verschillende soorten en smaken chocolade geschenken en chocoladeletters met logo. Chocolade Geschenken verkoopt zijn overheerlijke chocolade geschenken vooral aan de zakelijke markt, maar ook particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom. Al meer dan 20 jaar weten onze klanten ons te vinden. Zij waarderen onze heerlijke chocolade en services met een prachtige 9.3 op basis van 290 beoordelingen. Alle onze chocolade geschenken kunnen bedrukt worden met tekst, foto’s of logo’s. Op deze manier kunt u uw chocolade geschenk nóg persoonlijker maken.

Meer weten over chocoladeletters met logo?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het samenstellen van een persoonlijk chocolade geschenk? Bent u benieuwd naar de heerlijke chocoladeletters met logo van Chocolade Geschenken uit Andel? Neem dan eens een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door ons ruime aanbod. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor chocoladeletters met logo. Zo weet u van te voren precies wat de kosten zijn van uw persoonlijke chocolade geschenk. U vindt onze chocolade geschenken nergens goedkoper! Chocolade Geschenken is UTZ en HACCP gecertificeerd. Onze boeren werken onder de juiste arbeidsomstandigheden in het belang van het milieu en daarnaast werken wij volgens de juiste richtlijnen van het HACCP certificaat. Wij voeren opdrachten uit van grote aantallen maar ook een enkele oplage is mogelijk! Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.