Chocoladeletters met logo bestellen | Chocolade Geschenken.nl

Chocoladeletters met logo


Caramel chocoladeletter

Chocoladeletter gold de luxe

gekleurde chocoladeletter

Chocolade gereedschap

Opgespoten chocoladeletter

Geschenkdoosje mini sint en piet

Chocolade ipad

Chocoladeletter “Crispy taste”

Chocoladeletter “marshmallow”

Chocoladeletter “jelly beans”

Chocoladeletter “salted peanut”

Chocoladeletter groot

Chocolade lettertjes

Chocolade muizen

Chocolade kikkers

Chocoladeletters met logo

chocoladeletters met logoBent u op zoek naar chocoladeletters met logo? Bent u op zoek naar een uniek geschenk dat ook nog eens lekker is? Heeft u de opdracht gekregen om een sinterklaas cadeau voor de medewerkers uit te zoeken?  Dan zijn chocoladeletters met logo een mooie oplossing! Het is lekker en origineel om te krijgen. Iedereen lust wel chocolade en daarom een perfect cadeau om te geven. Vaak als u een kleinigheidje aan uw werknemers geeft, wordt het in de kast gezet en niet meer gebruikt. Wij zijn er niet alleen voor de zakelijke klanten, maar ook voor particulieren zijn wij het adres voor chocoladeletters met logo. Dit kan dienen als een verjaardagscadeautje, of misschien wel om iets te vieren. Wij kunnen u dus zeker verder helpen bij de keuze van ​chocoladeletters met logo.

​​

Chocoladeletters met logo bestellen?

​Al meer dan 20 jaar zitten wij in het vak en weten wij waarover wij praten. Deze ervaring zetten wij over op het maken van originele en unieke chocolade geschenken. Het enige dat wij uit de begin jaren hebben overgenomen is de kwaliteit van de chocolade. 20 jaar geleden produceerde wij ongeveer 5.000 kilo per jaar en dit is ondertussen al uitgegroeid tot ruim 50.000 kilo per jaar. De machines zijn vernieuwd en de keuzes zijn nog uitgebreider geworden. Een nieuwe trend in de branche is bedrijfschocolade, waarbij op de chocolade het logo van een onderneming of organisatie wordt aangebracht. Wij doen dit al jaren en vinden dit bij onze producten passen. Het biedt net een beetje extra bij een chocoladeletter.

​​​

Offerte aanvragen voor chocoladeletters met logo

​Wilt u graag weten welke kosten er komen kijken bij chocoladeletters met logo? U kunt via de website of telefonisch een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Bij het aanvragen van de offerte kunt u een keuze maken van wel of geen logo op de letter wilt laten drukken. Probeer de aanvraag zo specifiek mogelijk aan te leveren, zodat u goed weet waar u aan toe bent. Heeft u verder nog vragen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken samen met u de mogelijkheden voor chocoladeletters met logo.

​​

UTZ Certified

​Al onze producten zijn UTZ gecertificeerd. Wij vinden het milieu belangrijk en werken daarom alleen maar samen met boeren die eerlijke chocolade produceren. Zo maken wij niet alleen heerlijke chocolade voor u, maar verbeteren wij ook de leefomstandigheden van de boeren en hun families. Dit is dus beter voor de boeren en het milieu en nog lekkerder voor u!​​