Chocolade Sinterklaas bestellen? Nergens goedkoper!

Chocolade Sinterklaas


Chocolade Sinterklaas kopen?

Bent u op zoek naar chocolade Sinterklaas? Bent u op zoek naar een origineel én lekker chocolade Sinterklaas geschenk voor uw medewerkers, collega’s of zakenrelaties? Zoekt u dan niet verder. Bij Chocolade Geschenken bent u aan het juiste adres voor een chocolade Sinterklaas in verschillende smaken. Denkt u aan pure chocolade, witte chocolade en de welbekende melk chocolade. Door de jaren heen heeft Chocolade Geschenken zijn aanbod van verschillende chocolade geschenken steeds verder uitgebreid waardoor onze zakelijke en particuliere klanten een ruime keuze hebben uit verschillende chocolade geschenken. Een chocolade Sinterklaas geschenk wordt gemaakt van echte Belgisch chocolade. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het creëren van een op maat gemaakte chocolade Sinterklaas? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door de smaakvolle en originele chocolade geschenken die Chocolade Geschenken u aanbiedt.

luxe chocolade letter
Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade letter s
Bponte chocoladeletter
Sinterklaas geschenk
Chocolade gereedschap
Opgespoten chocoladeletter
Brievenbus geschenk sinterklaas
chocolade letters
chocolade ipad
Chocoladeletter jellybean
Echte chocolade gereedschap

Chocolade Sinterklaas bestellen

chocolade sinterklaas

Wilt u uw familie, vrienden, medewerkers of zakenrelaties verrassen met chocolade Sinterklaas? Chocolade Geschenken uit Andel is hét adres voor de lekkerste Belgische chocolade. In onze eigen chocolaterie produceren wij ambachtelijke chocolade Sinterklaas van de allerbeste kwaliteit. Met veel passie en plezier maken wij unieke chocolade geschenken voor ieder seizoen. In ons assortiment treft u chocolade Sinterklaas, Kerstchocolade, Paaschocolade en algemene chocolade aan. Voor elke feestelijke gelegenheid zoals een verjaardag, jubileum, geboorte, halen van het rijbewijs etc. vindt u bij ons een passend chocolade geschenk. Als u een kijkje neemt in onze webwinkel dan heeft u een ruime keuze chocolade Sinterklaas.  Chocoladeletters zijn bij uitstek hét Sinterklaas cadeau en u vindt bij ons dan ook chocoladeletters in allerlei soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een luxe, handgemaakte chocoladeletter, een opgespoten letter of chocoladeletters met nootjes, snoepjes etc.  Wat dacht u van een mix van kleine chocolade lettertjes in een mooi geschenkdoosje of een Sinterklaas of Piet van chocolade? Zit er niet de chocolade voor Sinterklaas bij die u zoekt? U kunt altijd contact met ons opnemen en ons vertellen wat uw wensen zijn. Bij ons is de klant nog echt koning en wij zullen er alles aan doen om uw wensen te realiseren.

Chocolade Sinterklaas bedrukken

Al onze chocolade geschenken zijn mogelijk te bedrukken met tekst, foto’s of logo’s. Zo maakt u uw chocoladegeschenk voor Sinterklaas persoonlijk en extra bijzonder. Met een gepersonaliseerd chocoladegeschenk zult u uw familie, vrienden, medewerkers en/of zakenrelaties gegarandeerd een plezier doen. Ook speciale wensen met betrekking tot de verpakking of bezorging willen wij graag honoreren. Wij leveren zowel aan particuliere als aan zakelijke klanten. Wij zijn uniek in chocolade geschenken voor de zakelijke markt. Veel bekende bedrijven zoals Hak, Rabobank, Gain etc. hebben de weg naar ons gevonden. Of u nu een grote, kleine of gewoon een enkele oplage bestelt maakt voor ons geen enkel verschil.

Hoge klanttevredenheid chocolade Sinterklaas

De klanttevredenheid is zeer hoog; zij waarderen ons met een 9,3 op basis van 294 beoordelingen. Ook voor u gaan wij graag aan de slag. Kwaliteit staat bij ons voorop en wij zijn dan ook UTZ en HACCP gecertificeerd. Het UTZ certificaat houdt in dat de cacao duurzaam geproduceerd wordt en dat de cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Zo draagt UTZ bij aan betere werk- en leefomstandigheden voor deze boeren. Het HACCP certificaat betekent dat de chocolade onder uiterst hygiënische omstandigheden wordt geproduceerd.