Chocolade Sint bestellen? Chocolade Geschenken.nl

Chocolade Sint


Chocolade Sint kopen?

Op zoek naar een chocolade sint die er niet alleen mooi uitziet maar die ook heerlijk smaakt? Bij Petit Ami bent u aan het juiste adres voor de lekkerste chocolade sint van hoogstaande kwaliteit. Elke chocolade sint wordt bij Petit Ami met veel zorg gemaakt. We gebruiken hiervoor alleen de beste ingrediënten, zoals bijvoorbeeld Belgische chocolade. Hierdoor valt een chocolade sint van Petit Ami bij iedereen in de smaak! Bij Petit Ami vindt u een uitgebreid aanbod van sint chocolade. We leveren bijvoorbeeld sint chocolade figuren, maar ook chocolade die u kunt personaliseren. Ons volledige aanbod vindt u op onze website. Hier kunt u ook eenvoudig uw bestelling voor de chocolade sint plaatsen.

Heeft u een speciale chocolade sint in gedachten? Ook maatwerk is bij ons mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld een chocolade sint laten bedrukken met uw logo of eigen ontwerp. Neem contact met ons op als u interesse heeft in maatwerk chocolade. We vertellen u dan graag meer over de vele mogelijkheden!

luxe chocolade letter
Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade letter s
Bponte chocoladeletter
sinterklaasgeschenk
Geschenkdoosje met 200 gram Sinterklaas chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 200 gram Sinterklaas chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade klomp sinterklaas chocolade
chocolade schoen
Sinterklaas geschenk
Chocolade gereedschap
Opgespoten chocoladeletter
Brievenbus geschenk sinterklaas
chocolade letters
chocolade ipad
Chocoladeletter jellybean
Echte chocolade gereedschap

Chocolade Sint bestellen

chocolade sint

Sinterklaas is de gezelligste tijd van het jaar en daar hoort chocolade sint bij. De lekkerste chocolade sint vindt u bij Chocolade Geschenken in Andel. Wij zijn een echt familiebedrijf waarbij het produceren van de lekkerste Belgische chocolade in het DNA zit. In onze eigen chocolaterie maken wij de meest creatieve, ambachtelijke chocolade producten. Neem eens een kijkje in onze webwinkel en u zult verrast zijn door het gevarieerde aanbod van Sinterklaas chocolade. Kiest u voor de bekende chocolade letter? U heeft keuze uit verschillende afmetingen, smaken (puur, melk, wit of een combinatie) en uit verschillende typen zoals een prachtige handgemaakte chocolade letter de luxe, een opgespoten chocolade letter of chocoladeletters met nootjes, snoepjes etc. Daarnaast vindt u bij ons Sinterklaas en Piet figuren van chocolade, chocolade klompen en nog veel meer. Al onze chocolade geschenken zijn mogelijk te bedrukken met tekst, foto’s of logo’s. Zo geeft u uw chocolade geschenk een persoonlijk tintje dat zeker gewaardeerd zal worden. Heeft u speciale wensen met betrekking tot chocolade voor Sint dan zullen wij er alles aan doen om uw wensen uit te voeren. Ook met speciale wensen voor de verpakking of bezorging kunt u bij ons terecht. Bij ons is de klant nog écht koning!

Chocolade voor Sint nergens goedkoper!

Onze chocolade wordt van de beste cacao gemaakt in onze eigen chocolaterie. Wij bieden echt Belgische chocolade. Chocolade van deze hoge kwaliteit vindt u nergens goedkoper! Chocolade Geschenken biedt de beste prijs, kwaliteit en service! Wij leveren zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Wij zijn uniek in chocolade geschenken voor de zakelijke markt. Diverse grote bedrijven zoals Hak en de Rabobank hebben de weg naar ons gevonden. De klanttevredenheid is zeer hoog. Klanten waarderen ons met een 9,3 op basis van 294 beoordelingen.

Gecertificeerde chocolade

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom zijn wij UTZ en HACCP gecertificeerd. Het UTZ keurmerk staat voor duurzame productie van de cacao door boeren die oog hebben voor mens en milieu. Eerlijke handel, goede werkomstandigheden en minder gebruik van bestrijdingsmiddelen zijn voorwaarden om dit keurmerk te krijgen. Het HACCP certificaat wil zeggen dat onze chocolade onder uiterst hygiënische omstandigheden wordt geproduceerd. Wij voeren strenge controles uit op het gebied van grondstoffen, temperatuur en kleding. Of u nu een grote, kleine of enkele oplage bestelt, wij gaan met elke bestelling enthousiast aan de slag. Verras uw familie, vrienden, medewerkers of zakenrelaties met een origineel chocolade geschenk van Chocolade Geschenken!