Chocolade relatiegeschenken - Chocolade Geschenken.nl

Chocolade relatiegeschenken


Chocolade auto schaal

chocolade gitaar schaal

Chocolade pump schaal

Chocolade motor schaal

Chocolade herenschoen schaal

chocolade gereedschap schaal

Chocolade race fiets op schaal

Chocolade vrachtwagen met logo

Chocolade sleutel geschenkschaal

Chocolade gereedschap

Chocolade champagne fles

Chocolade golfjes

Chocolade krakelingen

Chocolade dierentuin

Chocolade hart met bonbons

Cilinder met algemene chocolade

Schaal floran algemeen (groot)

Schaal floran algemeen (klein)

Chocolade schilderij

Chocolade ipad

Schaal Floran (groot)

Chocolade bruidspaar schaal

Chocolade gereedschap de luxe

Chocolade relatiegeschenken bestellen

chocolade relatiegeschenkenBent u op zoek naar chocolade relatiegeschenken? Welke tijd van het jaar het ook is, elke periode van het jaar is een goed idee om heerlijke chocolade te bestellen! Of het nu Pasen, kerst of aan het einde van het kalenderjaar is, u kunt bij ons altijd chocolade relatiegeschenken bestellen. Bij Petit Ami, chocolade relatiegeschenken, vindt u een uitgebreid assortiment van de mooiste en lekkerste chocoladefiguren. Wij leveren onze chocoladeproducten aan banketbakkers, groothandelaren, grossiers, bedrijven en aan de markthandel. Onze klanten zijn erg tevreden over de producten van Petit Ami. Op basis van 166 beoordelingen geven zij ons gemiddeld een 9,2 voor onze chocolade! Wij nodigen u graag uit een kijkje te nemen op onze website. Wij hebben voor u een uitgebreid en overzichtelijke webshop, zodat u in één oogopslag kunt zien hoe groot ons assortiment is. Petit Ami gebruikt alleen de beste ingrediënten in de chocoladefabriek. We gebruiken alleen de beste Belgische chocolade. Onze chocoladefiguren zijn niet alleen een lust voor het oog, maar zijn ook heel lekker.

Chocolade relatiegeschenken bij Petit Ami

In de loop der jaren hebben wij de nodige ervaring opgebouwd met het maken van onze heerlijke chocolade relatiegeschenken. Petit Ami is een ouderwets familiebedrijf. Samen met de familie wordt het bedrijf draaiende gehouden in de drukste periodes van het jaar. Chocolade relatiegeschenken worden hier met passie en plezier dagelijks gemaakt door onze medewerkers en familieleden. Wij maken voor u unieke relatiegeschenken. Wij zorgen ervoor dat uw gewenste relatiegeschenken volledig op maat en op ambachtelijke wijze gemaakt worden! Wij maken ook chocoladegeschenken in kleinere oplages.

UTZ en HACCP gecertificeerde chocolade relatiegeschenken

Al onze chocolade relatiegeschenken worden secuur gecontroleerd op eventuele oneffenheden. Alleen de perfecte chocoladefiguren verlaten de chocoladefabriek. Naast onze chocoladefiguren is het ook mogelijk dat wij geschenken bedrukken met foto’s, teksten of logo’s. Zo kunt u een persoonlijk cadeau laten realiseren voor uw relaties. Wij maken voor u unieke chocolade geschenken voor de zakelijke markt. Al onze chocoladegeschenken zijn van echte Belgische chocolade. Wij zorgen ervoor dat wij de juiste papieren hebben voor het maken van onze heerlijke chocoladegeschenken. Wij zijn uiteraard UTZ en HACCP gecertificeerd!

U vindt nergens goedkopere chocolade relatiegeschenken van deze kwaliteit. Petit Ami is gevestigd in het mooie dorpje Andel. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Wilt u meer weten over onze aangeboden chocolade relatiegeschenken of wilt u een kleine oplage bij ons kopen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is!