Chocolade met foto bestellen | Nergens goedkoper!

Chocolade met foto


Chocolade met foto kopen

Bent u op zoek naar een smaakvol en uniek cadeau? Bent u op zoek naar chocolade met foto waarmee u uw zakenrelaties of medewerkers kunt verrassen? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij Petit Ami – Chocolade Geschenken in Andel. Wij zijn een echt familiebedrijf dat graag klaar staat voor zijn klanten. Heeft u speciale wensen of wilt u een chocolade met foto realiseren? Bij Chocolade Geschenken kan het allemaal. Wij bespreken graag met u uw wensen en zorgen voor een passende chocolade geschenk. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom heeft u een ruime keuze uit verschillende chocolade geschenken. Wij maken de chocolade geschenken in verschillende smaken en maten. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze webwinkel. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en bestel gemakkelijk en snel uw chocolade geschenken.

Chocolade vrachtwagen met logo schaal
Chocolade vrachtwagen met logo
Chocolade Champagne met logo
Chocolade foto kaart
chocolade schilderij
chocolade ipad

Chocolade Geschenken bedrukt chocolade met foto

Chocolade foto kaart met fotot

Heeft u weleens chocolade met foto gezien? Heeft u weleens gehoord van chocolade met foto, maar u weet niet wie dat voor u kan uitvoeren? Goed nieuws, want Chocolade Geschenken heeft het unieke concept van chocolade met foto al jaren in aanbod! Een geschenk van chocolade met foto is bijzonder, omdat het het element van een persoonlijke touch heeft. Chocolade met foto is erg leuk om weg te geven, maar nog leuker om te ontvangen! De ontvanger is altijd blij verrast, zo is onze ervaring. Het personaliseren van chocolade wordt door Chocolade Geschenken tot in perfectie uitgevoerd. Op elk chocolade product in ons assortiment brengen wij een foto aan. Overigens kunt u naast een foto ook een pakkende tekst, een slogan, een motto of een (bedrijfs)logo door ons laten aanbrengen. Bij Chocolade Geschenken is het mogelijk om iedere oplage van chocolade met foto te bestellen, zelfs een enkele oplage is mogelijk. Ook denken wij met u mee over een passende of bijzondere verpakking voor uw geschenk. Wij maken u er graag op attent dat u nergens chocolade met foto goedkoper zult vinden!

Belgische chocola voor chocolade met foto

Chocolade Geschenken is gevestigd in het Brabantse dorpje Andel en is een echt familiebedrijf. Al meer dan 15 jaar houden wij ons bezig met het vervaardigen van de mooiste chocolade figuren. In de loop der jaren is de chocolade met foto een populair item in ons grote assortiment geworden. Wij gebruiken voor onze chocolade met foto en alle andere producten alleen de beste Belgische chocolade. We werken met de smaken wit, melk en puur, zodat er voor elk wat wils is. In ons chocolade-atelier wordt op ambachtelijke wijze gewerkt. We smelten de Belgische chocoladepastilles en gieten de chocolade vervolgens in een mal. We gunnen de chocolade de tijd om goed uit te harden en verwijderen dan zorgvuldig de mal weer. Meteen controleren we de chocolade figuur op oneffenheden, want bij Chocolade Geschenken staan we voor perfectie. U zult bij ons geen rafelige randjes, brokkelige stukjes of lelijke afbeeldingen aantreffen bij de chocolade met foto. U vindt in ons assortiment een grote hoeveelheid figuren die geschikt zijn als chocolade met foto. Er zijn figuren die het hele jaar door zeer geschikt zijn om weg te geven, maar ook werken wij met thema’s zoals Pasen, Kerst en Sinterklaas. Chocolade Geschenken beschikt over het HACCP-certificaat. Dat houdt in dat bij het hele productieproces de uiterste hygiëne wordt betracht. Ook is Chocolade Geschenken UTZ-gecertificeerd, wat betekent dat de cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Wij kennen een hoge klanttevredenheid met het cijfer 9,3 op basis van 300 beoordelingen.