Chocolade met foto bestellen | Nergens goedkoper!

Chocolade met foto


Chocolade met foto kopen

Bent u op zoek naar een smaakvol en uniek cadeau? Bent u op zoek naar chocolade met foto waarmee u uw zakenrelaties of medewerkers kunt verrassen? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij Petit Ami – Chocolade Geschenken in Andel. Wij zijn een echt familiebedrijf dat graag klaar staat voor zijn klanten. Heeft u speciale wensen of wilt u een chocolade met foto realiseren? Bij Chocolade Geschenken kan het allemaal. Wij bespreken graag met u uw wensen en zorgen voor een passende chocolade geschenk. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom heeft u een ruime keuze uit verschillende chocolade geschenken. Wij maken de chocolade geschenken in verschillende smaken en maten. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze webwinkel. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en bestel gemakkelijk en snel uw chocolade geschenken.

Chocolade vrachtwagen met logo schaal
Chocolade vrachtwagen met logo
Chocolade Champagne met logo
Chocolade foto kaart
chocolade schilderij
chocolade ipad

Chocolade Geschenken bedrukt chocolade met foto

Zoekt u naar chocolade met een foto? Bent u op zoek naar een bedrijf dat chocolade met foto kan leveren? Dan bent u bij Chocolade Geschenken op de juiste plek, want wij zijn ervaren en bedreven in het bedrukken van chocolade met een foto! Overigens kunnen wij naast een foto op chocolade ook een logo drukken of de slogan van uw bedrijf, vereniging of organisatie. Voor de chocolade met foto gebruiken wij alleen de echte Belgische chocola, omdat kwaliteit hoog in ons vaandel staat. Vakmanschap is bij ons is in de twee generaties van ons familiebedrijf ruim aanwezig en daardoor leveren wij de perfecte chocolade met foto af.  U zult bij onze producten geen oneffenheden of rafelige randen zien en ook de foto wordt haarscherp op de chocolade gedrukt. Wij leveren verschillende producten chocolade met foto, zoals chocolade letters, chocolade figuren en ook kleiner chocolade werk. U kunt bij ons het hele jaar terecht voor chocolade met foto. Chocolade bedrukt met een foto is voor Pasen, Kerstmis, Pasen of Valentijnsdag erg leuk, maar het is ook erg geschikt als zakelijk geschenk. U vindt onze chocolade letters nergens goedkoper!

Bijzonder zakelijk geschenk: chocolade met foto

Heeft u een bedrijf of bent u lid van een stichting of organisatie? Dan biedt chocola met foto ongelofelijk veel mogelijkheden voor u! Het logo van uw bedrijf of organisatie drukken wij haarscherp op allerlei chocolade figuren en op chocolade letters, maar ook een tekst of slogan is mogelijk. Het is net wat bij uw onderneming, organisatie of vereniging past. U springt met een mooi chocolade product wel enorm in het oog! Verras ook uw medewerkers met mooie chocolade met een foto, er is van alles mogelijk, passend bij ieders budget. Uw persoonlijke chocolade met foto of andere chocolade artikel zijn volledig maatwerk. Als u wilt wordt de chocolade met foto door Chocolade Geschenken netjes op maat verpakt en ook kunnen wij de bezorging verzorgen. De chocolade met foto is verkrijgbaar in elke oplage, dus zowel kleine als grote oplages zijn mogelijk, zelfs een enkele oplage. Chocolade Geschenken is HACCP gecertificeerd, wat aangeeft dat aan de hygiëne-eisen voldaan wordt. Chocolade Geschenken is UTZ-gecertificeerd; een keurmerk voor eerlijke handel op o.a. het gebied van cacao, waarbij cacaoboeren oog hebben voor mens, milieu en goede werkomstandigheden voor hun arbeiders. Ook worden de cacaoboeren geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Wij zijn blij met een hoge klanttevredenheid: op basis van 300 beoordelingen scoren wij een 9,3! Bekijk ons volledige assortiment op de website en neem gerust contact op als u vragen heeft over chocolade met een foto!