Chocolade met foto bestellen | Nergens goedkoper!

Chocolade met foto


Chocolade met foto kopen

Bent u op zoek naar een smaakvol en uniek cadeau? Bent u op zoek naar chocolade met foto waarmee u uw zakenrelaties of medewerkers kunt verrassen? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij Petit Ami – Chocolade Geschenken in Andel. Wij zijn een echt familiebedrijf dat graag klaar staat voor zijn klanten. Heeft u speciale wensen of wilt u een chocolade met foto realiseren? Bij Chocolade Geschenken kan het allemaal. Wij bespreken graag met u uw wensen en zorgen voor een passende chocolade geschenk. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom heeft u een ruime keuze uit verschillende chocolade geschenken. Wij maken de chocolade geschenken in verschillende smaken en maten. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze webwinkel. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en bestel gemakkelijk en snel uw chocolade geschenken.

Chocolade vrachtwagen met logo schaal
Chocolade vrachtwagen met logo
Chocolade Champagne met logo
Chocolade foto kaart
chocolade schilderij
chocolade ipad

Chocolade Geschenken bedrukt chocolade met foto

Chocolade foto kaart met fototBent u op zoek naar een origineel cadeau? Bij Chocolade Geschenken zult u gegarandeerd slagen. Wat dacht u van heerlijke chocolade met foto? Chocolade Geschenken uit Andel biedt een ruim assortiment chocolade geschenken voor elk seizoen en voor elke gelegenheid. Als u uw favoriet foto laat afdrukken op een chocolade product dan geeft u een persoonlijk en uniek cadeau. Voor Sinterklaas, Kerstmis en Pasen bieden wij passende chocolade producten aan. Ook voor een jubileum of andere feestelijke gelegenheid is een chocolade geschenk altijd een geslaagd cadeau. Chocolade met foto is ook bijzonder geschikt om aan uw zakenrelaties te geven. Wij nodigen u uit om het complete assortiment via deze website te bekijken, het zal u zeker inspireren. Hier vindt u voor elke gelegenheid het perfecte cadeau. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en stellen alles in het werk om uw wensen te realiseren. In onze eigen chocolaterie produceren wij de lekkerste, echte Belgische chocolade. Chocolade Geschenken is een familiebedrijf dat nog echte ambachtelijke chocolade maakt. Met veel passie en plezier gaan wij dagelijks aan de slag om de heerlijkste chocolade geschenken te produceren.

Chocolade met foto van hoge kwaliteit

Wij bieden onze chocolade van hoge kwaliteit aan tegen de beste prijs; u vindt deze gegarandeerd nergens goedkoper. Wij zijn uniek in chocolade geschenken voor de zakelijke markt. Of u nu een grote of een kleine oplage bestelt, wij gaan met elke bestelling enthousiast aan de slag. Al onze chocolade geschenken kunnen bedrukt worden met tekst, foto’s of logo’s. Verras uw familie, vrienden of zakenrelaties eens met chocolade met foto. Een gepersonaliseerd cadeau zal zeker op prijs gesteld worden. Wij zijn creatief en vernieuwend en voegen regelmatig nieuwe creaties toe aan ons assortiment. Als u dat wenst dan verpakken wij uw chocolade met foto netjes in cellofaanpapier en doen daar een feestelijke strik omheen.

Hoge klanttevredenheid

Chocolade Geschenken is UTZ gecertificeerd. Dat wil zeggen dat de cacao duurzaam geproduceerd wordt door cacaoboeren die rekening houden met het milieu. De boeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie wat zorgt voor betere leef- en werkomstandigheden. Dat wij hygiëne bij de productie hoog in het vaandel hebben staan blijkt uit het HACCP keurmerk dat wij bezitten. De klanttevredenheid is zeer hoog. Klanten waarderen ons met een 9,3 op basis van 294 beoordelingen. Wordt u onze volgende tevreden klant? Wij zien uw bestelling graag tegemoet.