Chocolade lettertjes bestellen? Nergens goedkoper! Chocolade Geschenken.nl

Chocolade lettertjes


Caramel chocoladeletter

Chocoladeletter gold de luxe

gekleurde chocoladeletter

Chocolade gereedschap

Opgespoten chocoladeletter

Geschenkdoosje mini sint en piet

Chocolade ipad

Chocoladeletter “Crispy taste”

Chocoladeletter “marshmallow”

Chocoladeletter “jelly beans”

Chocoladeletter “salted peanut”

Chocoladeletter groot

Chocolade lettertjes

Chocolade muizen

Chocolade kikkers

Chocolade lettertjes bestellen

chocolade lettertjesBent u op zoek naar chocolade lettertjes? Het is alweer bijna sinterklaas en wie wilt er nu niet heerlijke chocolade lettertjes krijgen? Een grote chocolade letter is vaak zo standaard. Wij kunnen bijvoorbeeld de naam van uw werknemers in kleine chocolade lettertjes leveren. Voor de korte namen verzinnen wij uiteraard iets anders, zodat iedereen evenveel chocolade ontvangt. Op zoek naar lekkere chocolade lettertjes? Wilt u uw werknemers wat anders geven dan een grote chocoladeletter die ook in de winkel ligt? Kies dan voor ​chocolade lettertjes ​van Petit Ami. Wij zijn hét adres voor chocolade geschenken die gemaakt zijn van echte Belgische chocolade.

Chocolade lettertjes van Chocolade Geschenken

Wilt u chocolade lettertjes bestellen? Wilt u graag een chocolade geschenk voor sinterklaas geven maar moet het iets anders zijn dan een standaard chocolade cadeau? Wij hebben leuke geschenkdoosjes met kleine chocolade lettertjes. Deze zijn makkelijk uit te delen en bovendien kunt u een combinatie maken van melk, puur en witte chocolade. Zo zit er voor iedereen altijd wel een smakelijk chocolade lettertje bij. Met deze combinatie maakt u uw werknemers altijd blij. Al onze chocolade geschenken zijn van Belgische chocolade gemaakt. Daarnaast is alle cacao die wij gebruiken UTZ gecertificeerd. Dit houdt in dat wij eerlijke chocolade verwerken en dat deze boeren getraind zijn om hun kwaliteit en efficiëntie te verbeteren op het gebied van cacao. Dit is niet alleen maar goed voor het milieu, maar het maakt deze cacao ook vol van smaak en dat proeft u!

Chocolade lettertjes en meer

Wij hebben niet alleen chocolade lettertjes in ons assortiment maar er is ook een ruim en divers aanbod van andere chocolade producten. Wij leveren voor speciale gelegenheden chocolade producten zoals met Pasen, sinterklaas en kerst. Ook voor jubilea, andere feesten of wanneer u gewoon zin heeft in iets lekkers kunt u bij ons terecht. Elk chocolade product is te bewerken met een bedrukking van een tekst, logo of foto.

Klanttevredenheid

​Wij laten onze klanten een beoordeling invullen. Het is een goede manier om onze klanten beter te leren kennen en de uitkomst kunnen we weer toepassen bij andere bestellingen. Onze klanten zijn erg tevreden over Petit Ami. Wij worden namelijk met een 9,2 beoordeeld! Meer dan 150 klanten hebben deze beoordeling ingevuld en daar zijn wij super trots op. Wij blijven ons vernieuwen en verbeteren. Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Bent u op zoek naar een speciale bestelling wat betreft het type chocolaatje of een chocoladefiguur, verpakking of bezorging? Wij gaan graag met u in gesprek om te vertellen over onze producten en diensten.