Chocolade lettertjes bestellen? Nergens goedkoper! Chocolade Geschenken.nl

Chocolade lettertjes


Caramel chocoladeletter

Chocoladeletter gold de luxe

gekleurde chocoladeletter

Chocolade gereedschap

Opgespoten chocoladeletter

Geschenkdoosje mini sint en piet

Chocolade ipad

Chocoladeletter “Crispy taste”

Chocoladeletter “marshmallow”

Chocoladeletter “jelly beans”

Chocoladeletter “salted peanut”

Chocoladeletter groot

Chocolade lettertjes

Chocolade muizen

Chocolade kikkers

Chocolade lettertjes bestellen

chocolade lettertjesBent u op zoek naar chocolade lettertjes? Wilt u graag mee doen met strooigoed, maar komen pepernoten uw neus uit? Dan zijn kleine chocolade lettertjes een goed alternatief. Deze kunt u gemakkelijk op uw bureau of op tafels zetten en iedereen kan kleine chocolade lettertjes pakken als hij of zij zin heeft. U kunt op deze kleine chocolade lettertjes ook nog een afbeelding of logo laten bedrukken, waardoor het nog unieker wordt. Wilt u bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf op de chocolade lettertjes hebben? Of andere namen die bij uw bedrijf horen? U kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het bedrukken op uw chocoladelettertjes.

Chocolade lettertjes van Chocolade Geschenken

Wilt u graag chocolade lettertjes bestellen bij Chocolade Geschenken.nl? U hoeft dan niet helemaal naar Andel te komen om uw bestelling te plaatsen. U kunt bij ons gemakkelijk en snel online via de website als telefonisch uw bestelling doorgeven. Wilt u eerst graag weten wat de kosten zijn voor de chocolade lettertjes met en zonder bedrukking? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken samen met u de mogelijkheden. Op het moment dat u een vrijblijvende offerte aanvraagt, vragen wij u om zo specifiek mogelijk te zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Chocolade lettertjes en meer

Bent u benieuwd wat wij naast chocolade lettertjes voor u kunnen betekenen? Wij hebben een ruim en divers aanbod aan soorten, maten en vormen van chocolade. Alle chocolade die wij verwerken is overigens wel Belgische chocolade die UTZ gecertificeerd zijn. Wij vinden het belangrijk dat niet alleen u van de chocolade geniet, maar ook de boeren en families er beter van worden. Zij verbouwen eerlijke chocolade met de volste smaak. Dat is precies wat wij willen aanbieden en daarom werken wij met dezelfde boeren samen.

Klanttevredenheid

​Na iedere bestelling vragen wij u om een korte beoordeling in te vullen. Er zijn altijd punten waar wij aan kunnen werken om de perfecte producten en services te bieden. Vele klanten waren u al voor en beoordelen ons met een gemiddelde van een 9,2. Hier zijn wij enorm trots op! Samen met u streven wij naar het beste resultaat en krijgt u de beste chocolade in de leukste vormen opgestuurd. Wij denken ook aan de verpakkingen. Deze zullen in stijl meegeleverd worden. Heeft u zelf ideeën voor een verpakking? Geef het aan en wij zorgen ervoor dat de chocolade verpakt wordt.