Chocolade kadootjes? Chocolade Geschenken.nl | Chocolade cadeaus

Chocolade kadootjes


Chocolade vrachtwagen met logo schaal
Chocolade vrachtwagen met logo
Chocolade Champagne met logo
Chocolade foto kaart
chocolade schilderij
chocolade ipad

Chocolade kadootjes met uw logo

chocolade kadootjesBent u op zoek naar gepaste chocolade kadootjes voor zowel zakelijke als particuliere verkoop? Zoek dan niet verder, want Chocolade Geschenken.nl is de specialist voor chocolade kadootjes op maat. Het aanbod is groot en daardoor is de keuze reuze! De chocolade kadootjes worden gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade en wordt ambachtelijk bereid. Het hele jaar door kunnen de chocolade kadootjes besteld worden. Of het nu de periode voor Sinterklaas is of iets lekkers tijdens de vakantieborrel, het maakt voor Chocolade Geschenken.nl niet uit. Want zeg nu zelf: wie heeft er geen zin in een lekkere chocolade versnapering? Door chocolade kadootjes op maat te bestellen, is er voor iedereen een uniek chocolade geschenk te verkrijgen. Er zijn standaard chocolade kadootjes te verkrijgen, maar de chocolade kadootjes zijn ook volledig op maat te bestellen!

Chocolade kadootjes op maat

Voor ieder wat wils! Wilt u graag voor een timmerman gereedschap in chocolade bestellen of heeft iemand zijn rijbewijs gehaald en wilt u een auto van chocolade of een leuke chocoalde handtas? Het kan allemaal bij Chocolade Geschenken.nl. Is het voor een uniek moment en wilt u weten of dit gerealiseerd kan worden bij Chocolade Geschenken.nl, vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij laten u de mogelijkheden zien.

Chocolade kadootjes met eigen ontwerp

Een chocolade kadootje met een eigen logo of ontwerp is ook zeker mogelijk bij Chocolade Geschenken.nl. Heeft u binnenkort een bijzondere mijlpaal waar champagne bij hoort? Chocolade Geschenken.nl biedt passende chocolade kadootjes in de vorm van chocolade champagne flessen! Deze chocolade flessen kunt u volledig op maat laten maken met uw eigen tekst of logo! Voor elke mijlpaal hebben we zo passende chocolade geschenken op maat.

Over Chocolade Geschenken.nl

Chocolade Geschenken.nl is onderdeel van Petit Ami en is gevestigd in het Brabantse Andel. Het is een familiebedrijf dat al jaren gespecialiseerd is in het maken van chocolade kadootjes waar het gehele gezin onderdeel van is. Samen vormen wij de bedrijfsvoering en verzorgen wij de bestellingen en onder andere het inpakken en verzenden van de chocolade kadootjes. Chocolade Geschenken.nl staat bekend om perfectie en kwaliteit.

Petit Ami betekent ‘Kleine vriend’ en bestaat ondertussen al ruim 20 jaar. Iedereen kan weleens een ‘kleine vriend’ gebruiken. Dit kan zijn in de vorm van een steuntje in de rug of gewoon een bedankje.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Plaats een gratis en vrijblijvende offerte en laat u informeren over de mogelijkheden van uw chocolade kadootjes op maat.