Chocolade cadeau bestellen | Nergens goedkoper!

Chocolade cadeau


Chocolade cadeau bestellen

Bent u op zoek naar een chocolade cadeau? Bent u op zoek naar een uniek en lekker geschenk waar u uw medewerkers, zakenrelaties of vrienden mee kunt verrassen? Als u op zoek bent naar een heerlijk chocolade cadeau bent u bij Chocolade Geschenken aan het juiste adres. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom heeft u tegenwoordig een ruime keuze uit verschillende soorten chocolade geschenken. Heeft u speciale wensen of wilt u een persoonlijk tintje toevoegen aan uw geschenk? Bij Chocolade Geschenken kan het allemaal. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze webwinkel Laat u verrassen en inspireren door ons ruime aanbod en bestel gemakkelijk en snel uw gewenste chocolade cadeau bij Chocolade Geschenken in Andel.

Chocolade auto schaal
chocolade viool
Chocolade hak pump
Chocolade motor voertuig
chocolade heren schoen
chocolade gereedschap
chocolade fiets
Chocolade vrachtwagen met logo schaal
Chocolade vrachtwagen met logo
Chocolade sleutel geschenk
Chocolade gereedschap
Chocolade champagne puur
chocoladse hart met bonbons
chocolade schilderij
chocolade ipad
chocolade bruidspaar
Echte chocolade gereedschap

Leuk chocolade cadeau van Chocolade Geschenken

chocolade cadeau

Bent u zoekende naar een leuk chocolade cadeau? Het mooiste en lekkerste chocolade cadeau vindt u gegarandeerd bij Chocolade Geschenken! Ons familiebedrijf, dat is gevestigd in het Brabantse Andel, heeft al jaren ervaring met het vervaardigen van de mooiste chocolade cadeaus, zoals chocolade letters, chocolade figuren en kleine chocolaatjes. Ze zijn allemaal zeer geschikt om weg te geven als origineel en ambachtelijk gemaakt chocolade cadeau. Wij gebruiken voor elk chocolade cadeau de allerbeste Belgische chocolade. Natuurlijk is elke dag in het jaar geschikt voor chocolade, maar hoogtijdagen, feestelijke gelegenheden of zakelijke redenen zijn bij uitstek geschikt om chocolade cadeau te doen. Niet alleen gebruiken wij de allerbeste Belgische chocolade voor het chocolade cadeau, wij hechten veel belang aan hoge kwaliteit. Daaronder verstaan wij een goede en nette afwerking, zonder rafelige randjes of andere ongewenste onregelmatigheden. Dat maakt dat de ontvanger van uw chocolade cadeau het nog meer waardeert. Onze chocolade figuren en chocolade letters zijn verkrijgbaar in elke oplage. Kleine en grote oplages zijn mogelijk, zelfs een enkele oplage verzorgen wij graag. Bovendien vindt u onze chocolade cadeau nergens goedkoper! Bekijk ons volledige assortiment op de website!

Chocolade cadeau gecertificeerd en gewaardeerd

U bent verzekerd dat uw chocolade cadeau aan de strengste eisen op het gebied van hygiëne voldoet, want Chocolade Geschenken is HACCP-gecertificeerd. Ook zijn wij UTZ-gecertificeerd. UTZ is een keurmerk voor eerlijke handel o.a. op het gebied van cacao. De cacaoboeren hebben oog voor mens en milieu: ze gebruiken minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden, Hierdoor ontstaan betere werk- en leefomstandigheden voor deze boeren en voor hun arbeiders. Ook worden zij geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Hierdoor en door de hoogwaardige kwaliteit van ons chocolade cadeau, wordt Chocolade Geschenken zeer positief gewaardeerd: wij scoren uit 300 tevreden klantbeoordelingen een 9,3!

Uniek zakelijk geschenk? Chocolade cadeau!

Voor een ondernemer is een chocolade cadeau een mooie manier om een uniek geschenk te geven aan zakelijke relaties, tijdens een beurs of evenement of aan uw werknemers. Chocolade Geschenken kan namelijk elke chocolade cadeau, of het nu een chocolade letter, figuur of schaal met kleinere chocolaatjes is, voorzien van een logo, een foto of een slogan. Elk chocolade cadeau wordt op maat gemaakt en krijgt een persoonlijke tint door het eetbare logo of een foto. U komt zo heel positief in beeld met lekkere chocolade en iedereen ziet meteen de bedrukking. Ook de verpakking en bezorging kunnen wij indien gewenst ook voor u verzorgen.