Chocolade bedrukken? Chocolade Geschenken.nl | Chocola bedrukken

Chocolade bedrukken


Chocolade bedrukken met uw logo

Bent u op zoek naar een uniek én smakelijk cadeau? Bent u op zoek naar een origineel cadeau waar u iemand echt mee kunt verrassen? Zoek dan niet verder! U bent van harte welkom bij Chocolade Geschenken. U bent bij ons aan het juiste adres voor unieke chocolade cadeaus tegen zeer scherpe prijzen. Als u op zoek bent naar een bedrijf waar u chocolade bedrukken kunt dan bent u bij Chocolade Geschenken in Andel op de juiste plek. Wij bieden unieke chocolade geschenken aan voor de zakelijke markt. Bent u als particulier op zoek naar een uniek geschenk? Dat is geen enkel probleem. Wij maken de mooiste creaties voor zowel de zakelijke als de particuliere klanten. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Voor een uniek cadeau met chocolade bedrukken bent u bij ons aan het juiste adres.

Chocolade vrachtwagen met logo schaal
Chocolade vrachtwagen met logo
Chocolade Champagne met logo
Chocolade foto kaart
chocolade schilderij
chocolade ipad

Chocolade bedrukken als unieke en creatieve attentie

chocolade bedrukken

Wilt u een origineel en uniek cadeau geven? Dan vindt u bij Chocolade Geschenken in Andel gegarandeerd wat u zoekt! Laat uw chocolade bedrukken met een tekst, foto of logo en geef een uniek chocolade geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden. Bij ons zit het produceren van de lekkerste Belgische chocolade in het DNA. Wij bieden een ruim assortiment chocolade geschenken aan zoals Sinterklaas chocolade, Paas chocolade, Kerst chocolade, chocolade voor feestelijke gelegenheden en algemene chocolade. Chocolade bedrukken is mogelijk bij alle soorten chocolade. Als u chocolade bedrukken laat met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf dan kunt u uw medewerkers en zakenrelaties verrassen met een smakelijk geschenk met een persoonlijke noot. Denk ook aan verjaardagen, jubilea, geboortefeesten en andere feestelijke gebeurtenissen waarbij een uniek chocolade geschenk zeker in de smaak zal vallen. In onze eigen chocolaterie produceren wij ambachtelijke chocolade van hoge kwaliteit. Chocolade Geschenken levert zowel aan particulieren als aan de zakelijke klant. Heeft u speciale wensen met betrekking tot de chocoladefiguur, verpakking of bezorging dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen alles in het werk stellen om uw wensen uit te voeren.

Chocolade bedrukken voor grote en kleine oplagen

Het maakt voor ons geen enkel verschil of u een grote of een kleine oplage bestelt. Zelfs gewoon een enkele oplage is mogelijk. Wij gaan altijd even enthousiast aan de slag. Wij maken bijzondere chocolade van hoge kwaliteit. Chocolade Geschenken biedt de beste prijs, kwaliteit en service. Chocolade bedrukken voeren wij uit met de grootste zorgvuldigheid. Wij gaan voor perfectie en u zult bij ons geen rafelige randjes of afgebroken stukjes aantreffen. Onze chocolade van hoge kwaliteit vindt u nergens goedkoper! Wilt u uw chocolade geschenk op een bijzondere manier laten verpakken in bijvoorbeeld een luxe doos, glazen schaaltje, rieten mandje en nog veel meer, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Hoge klanttevredenheid over chocolade bedrukken

Wij zijn in het bezit van de certificaten UTZ en HACCP. Het UTZ certificaat houdt in dat de cacao duurzaam wordt geproduceerd door cacaoboeren die oog hebben voor mens en milieu. Eerlijke handel, minder bestrijdingsmiddelen en goede werkomstandigheden zijn voorwaarden voor dit topkeurmerk. Hygiëne staat bij de productie van onze chocoladefiguren hoog in het vaandel en wij voeren strenge controles uit op de grondstoffen, kleding, temperatuur etc. Neem eens een kijkje in onze webwinkel en laat u verrassen door onze ruime assortiment en unieke creaties. Wij zijn creatief en vernieuwend en voegen regelmatig nieuwe creaties toe aan ons assortiment toe. De klanttevredenheid is met een 9,3 op basis van 294 beoordelingen zeer hoog.