Chocolade bedrukken? Chocolade Geschenken.nl | Chocola bedrukken

Chocolade bedrukken


Chocolade bedrukken met uw logo

Bent u op zoek naar een uniek én smakelijk cadeau? Bent u op zoek naar een origineel cadeau waar u iemand echt mee kunt verrassen? Zoek dan niet verder! U bent van harte welkom bij Chocolade Geschenken. U bent bij ons aan het juiste adres voor unieke chocolade cadeaus tegen zeer scherpe prijzen. Als u op zoek bent naar een bedrijf waar u chocolade bedrukken kunt dan bent u bij Chocolade Geschenken in Andel op de juiste plek. Wij bieden unieke chocolade geschenken aan voor de zakelijke markt. Bent u als particulier op zoek naar een uniek geschenk? Dat is geen enkel probleem. Wij maken de mooiste creaties voor zowel de zakelijke als de particuliere klanten. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Voor een uniek cadeau met chocolade bedrukken bent u bij ons aan het juiste adres.

Chocolade vrachtwagen met logo schaal
Chocolade vrachtwagen met logo
Chocolade Champagne met logo
Chocolade foto kaart
chocolade schilderij
chocolade ipad

Chocolade bedrukken als unieke en creatieve attentie

chocolade bedrukken

Is er binnenkort een bijzondere gelegenheid op komst of heeft u binnenkort iets te vieren en u wilt iets bijzonders meegeven aan uw gasten of bezoekers? Misschien beweegt u zich in de ondernemers- of zakenwereld en bent u op zoek naar een leuke attentie, die meteen in het oog springt en die bovendien ook nog eens zeer smakelijk is? Wat uw reden voor een geschenk ook is, Chocolade Geschenken weet door jarenlange ervaring dat chocolade bedrukken een groot succes is, voor de ontvanger en ook voor de gever, want die zal niet gemakkelijk vergeten worden. Elke dag maken wij de mooiste producten van echte Belgische chocolade in onze fabriek in Andel. Alle producten in ons assortiment kunnen wij voorzien van uw logo. Ook met een aansprekende tekst, een slogan en zelfs een foto kunnen wij de chocolade bedrukken. Omdat wij zoveel positieve respons krijgen, heeft Chocolade Geschenken zich gespecialiseerd in het chocolade bedrukken. Uit 294 beoordelingen van klanten ontvingen wij zelfs een 9,3 op het punt klanttevredenheid. Het kan niet anders of wij kunnen voor u ook zeker wat betekenen. Kijk eens verder op onze website, waarop ons complete assortiment is opgenomen.

Chocolade bedrukken van hoge kwaliteit

Naast creativiteit om aan de wensen van onze klanten te voldoen, staat kwaliteit bij ons bovenaan. Niet alleen gebruiken we de beste Belgische chocolade om de meest smakelijke producten te maken, maar wij stellen hoge eisen aan onszelf om nette en gave producten af te leveren. Bij Chocolade Geschenken staat ook hygiëne hoog in het vaandel. Wij zijn HACCP-gecertificeerd, zodat de voedselveiligheid bij het chocolade bedrukken gegarandeerd is. Verder zijn wij ook UTZ-gecertificeerd, wat zoveel betekent dat de cacaoboeren geholpen worden bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Op deze manier dragen wij bij aan betere werk- en leefomstandigheden van de boeren en hun families.

Nergens goedkoper chocolade bedrukken

Mocht u denken dat u nu ook de hoofdprijs betaalt voor het chocolade bedrukken, dan vertellen wij u snel dat u dat bij Chocolade Geschenken niet doet. In feite zult u merken dat u nergens goedkoper uit zult zijn. U hoeft bij ons ook niet per se grote oplagen af te nemen van de chocolade producten die bedrukt zijn. Wij nemen zeker ook kleinere oplagen aan en zelfs een enkele oplage is mogelijk. Ook met verpakking en verzending van uw chocolade producten kunnen wij u van dienst zijn. Bel ons gerust voor meer informatie! Wij staan u graag te woord!