Chocolade bedrukken met logo | Nergens goedkoper!

Chocolade bedrukken met logo


Chocolade vrachtwagen met logo

Chocolade champagne met logo

Logo chocolade bonbons

Chocolade lolly logo

Chocolade kaart

Chocolade schilderij

Chocolade ipad

Chocolade bedrukken met logo

chocolade bedrukken met logoBent u op zoek naar chocolade bedrukken met logo? Bent u op zoek naar een creatief en origineel relatiegeschenk? Denkt u dan eens aan chocolade bedrukken met logo. Zo maakt u van een lekker chocolade geschenk ook nog eens een persoonlijk chocolade geschenk van uw bedrijf. Wij gaan graag met u in gesprek om mee te denken over een passende chocolade bedrukken met logo. Er zijn zoveel mogelijkheden dat wij u graag helpen. Door onze jarenlange ervaring weten wij waarover wij praten. Al meer dan 15 jaar zijn wij een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij maken voor ieder budget chocolade geschenken op maat. De soorten en maten kunnen variëren. U bent bij ons aan het juiste adres als u relatiegeschenken zoekt waarbij een logo, tekst of foto op het chocolade geschenk gedrukt kan worden.

Uniek relatiegeschenk: chocolade bedrukken met logo

Wij zorgen ervoor dat uw chocolade geschenken voor de afgesproken dag bij u afgeleverd worden. Wist u dat wij jaarlijks zo’n 50.000 kilo Belgische chocolade verwerken? Bij ons staat passie en plezier voor onze ambachtelijke Belgische chocolade voorop! Wij blijven ons steeds ontwikkelen in nieuwe producten en daardoor breidt ons assortiment jaarlijks uit. Elke chocolade geschenk is te bedrukken met een logo, foto of tekst. Dit maakt een chocolade geschenk niet alleen lekker, maar ook uniek! De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u al eerder een bestelling bij ons gedaan? Dan is uw hoogwaardige kwaliteit logo al in ons bezit. Zo niet, dan kunt u uw logo naar ons opsturen waarna wij een ontwerp maken zodat uw weet hoe chocolade bedrukken met logo eruit komt te zien.

Uniek in chocolade bedrukken met logo voor de zakelijke markt

Wij gaan graag met u in gesprek om ideeën uit te wisselen. Wij weten als geen ander wat de mogelijkheden van chocolade bedrukken met logo zijn. Wij maken de mooiste en lekkerste chocolade geschenken voor uw bedrijf. Het maakt ons ook niet uit of u een groot of klein bedrijf heeft, want zowel grote als kleine oplages zijn mogelijk.  Alle producten zijn van Belgische chocolade gemaakt. Laat u heerlijk verrassen door de heerlijke volle chocolade smaak waarvoor milieuvriendelijke en eerlijke cacao is gebruikt. Alle cacao die wij gebruiken is UTZ gecertificeerd.

Meer informatie over Petit Ami

Voor chocolade bedrukken met logo bent u bij ons aan het juiste adres. Onze producten gaan de fabriek niet uit zonder een grondige keuring. Horen wij snel van u wat wij voor u kunnen betekenen?