Bonbons met logo | Nergens goedkoper! | Bonbon met logo

Bonbons met logo


Bonbons met logo nodig?

bonbons met logoOp zoek naar bonbons met logo? Heeft u binnenkort een bedrijfsfeestje en wilt u uw werknemers verrassen met een smakelijk cadeau? Of bent u op zoek naar een cadeau voor uw zakelijke relaties, dat zonder twijfel in de smaak zal vallen? Kies dan voor een smakelijk cadeau van Petit Ami! Petit Ami is hét adres als u op zoek bent naar een verrassend en smakelijk cadeau. In ons assortiment vindt u allerlei soorten heerlijke chocolade producten. U kunt in ons assortiment ook bonbons met logo vinden. In onze chocoladefabriek werken we uitsluitend met de meest hoogwaardige ingrediënten en de beste chocolade. Onze producten zijn uniek voor de zakelijke markt. We vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is met onze unieke producten!

Verras met bonbons met logo

Wilt u uw relaties verrassen met bonbons met logo? Met onze producten kunt u uw werknemers of bijvoorbeeld uw zakelijke relaties echt verrassen. Alle producten uit ons assortiment kunnen namelijk bedrukt worden. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. U kunt een product uit ons assortiment bijvoorbeeld laten bedrukken met een tekst, met een foto of met uw logo. Kies bijvoorbeeld voor bonbons met logo. Het is bij ons mogelijk om een eigen verpakking aan te leveren, hoewel Petit Ami dit ook zelf voor u kan verzorgen. Het is maar net hoe u het product vorm wilt geven. Wij gaan hierover graag met u in overleg, zodat we een mooi eindproduct kunnen samenstellen! Bij Petit Ami leveren we niet alleen grote oplagen, maar kunt u ook terecht voor kleinere oplagen of zelfs voor een enkele oplage.

Bonbons met logo van Petit Ami

Petit Ami is een familiebedrijf waar al vele jaren de mooiste en lekkerste chocoladefiguren gemaakt worden. In onze chocoladefabriek worden alle chocoladefiguren gecontroleerd op kwaliteit. Alleen de perfecte chocolade figuren mogen de fabriek verlaten. We werken met de lekkerste en beste Belgische chocolade, zodat onze producten er niet alleen mooi uitzien, maar zodat ze ook lekker zijn. We hebben een zeer hoge klanttevredenheid. Op basis van 166 beoordelingen geven onze klanten ons een 9,2. We denken graag met u mee als u een verrassend chocolade cadeau wilt laten samenstellen. Als u bonbons met logo wilt laten bedrukken dan is dat zeker mogelijk bij Petit Ami. We maken er graag iets moois van! Petit Ami is UTZ en HACCP gecertificeerd. U vindt onze producten nergens goedkoper. Benieuwd naar het aanbod van Petit Ami? U kunt ons complete assortiment vinden op onze website. Stel een verrassend cadeau samen met de chocolade van Petit Ami!