Bonbons met logo | Nergens goedkoper! | Bonbon met logo

Bonbons met logo


Bonbons met logo kopen

Op zoek naar bonbons met logo? Een zoete lekkernij in verschillende smaken. Zoveel smaken dat het niet opgenoemd kan worden. Zoveel keus en dan ook nog een logo erop naar keuze, maakt het nog moeilijker om een passende keuze te maken. Het kan allemaal bij Chocolade Geschenken.nl. Voor iedereen een smaak, zodat er voor iedereen een heerlijke bonbon ligt. Bonbons met logo maakt bonbons nog aantrekkelijker om te eten, het is lekker en het ziet er ook nog eens lekker uit! Dubbel genieten!

Chocolade vrachtwagen met logo schaal
Chocolade vrachtwagen met logo
Chocolade Champagne met logo
Chocolade foto kaart
chocolade schilderij
chocolade ipad

Bonbons met logo nodig?

bonbons met logo

Zoekt u chocolade bonbons met logo? Bent u een liefhebber van bonbons en wilt u graag bonbons uitdelen, maar dan graag gepersonaliseerd? Chocolade Geschenken maakt de mooiste bonbons met logo als uniek geschenk voor de zakelijke markt. Op de website ziet u al onze chocolade artikelen en die kunnen wij allemaal voor u personaliseren met een logo. U vindt er ook een voorbeeld van onze heerlijke bonbons met logo en ook een bonbon met foto is mogelijk. U heeft de keuze uit alleen chocolade of chocolade gevuld met roomvulling voor uw bonbons met logo. De bonbons met logo worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt in ons chocolade atelier in Andel, waarna we ze verpakken in een doosje met doorzichtig venster. Wij maken alle bonbons met de hand. In elk doosje passen 15 bonbons met logo, wat een mooi geschenk vormt en waarmee uw bedrijf positief in beeld komt. Voor onze bonbons met logo gebruiken wij alleen de beste Belgische chocolade van de hoogste kwaliteit. Onze bonbons worden net als al onze andere producten netjes afgewerkt, want wij hebben als team perfectie hoog in het vaandel staan. U kunt er dan ook op rekenen dat uw bonbons geen rafelige randjes hebben of dat uw logo slecht leesbaar is. U kunt de bonbons met logo in kleine of in grote oplages bestellen, zelfs een enkele oplage is mogelijk. Graag maken we u erop attent dat u nergens goedkoper bonbons met logo zult vinden!

Hoge beoordeling bonbons met logo van Chocolade Geschenken

Als team van Chocolade Geschenken, dat elke dag weer hard werkt aan de mooiste bonbons met logo en al onze andere chocolade producten, zijn wij ingenomen met het hoge waarderingscijfer 9,3 op basis van 300 beoordelingen door onze klanten. U vindt naast bonbons met logo ook vele andere voorbeelden van producten waarop wij een logo, een leuke tekst of een foto kunnen drukken. Er is voor iedereen wel een toepasselijke chocolade product te vinden, zoals een klomp die we ook nog kunnen vullen, een vrachtwagen, een iPad en niet te vergeten, onze heerlijke chocolade letters in de smaken puur, wit en melk. Voor de feestdagen hebben we Sintversiering en Kerstversiering van letters met een luxe uitstraling en ook zijn er letters met snoepjesdecoratie van jelly beans en smarties bites. Chocolade Geschenken is HACCP-gecertificeerd, wat betekent dat wij voldoen aan de hygiëneregels bij alle bereidings- en behandelingsprocessen. Ook dragen wij het UTZ-certificaat, waarmee we meehelpen aan duurzame landbouw en het verbeteren van de leef- en werkomstandigheden van de cacaoboeren, door hen te helpen op de gebieden kwaliteit en efficiëntie. Bij onze klanten scoren wij op basis van 300 beoordelingen een mooie 9,3!