Bonbons met logo | Nergens goedkoper! | Bonbon met logo

Bonbons met logo


Chocolade vrachtwagen met logo

Chocolade champagne met logo

Logo chocolade bonbons

Chocolade lolly logo

Chocolade kaart

Chocolade schilderij

Chocolade ipad

Bonbons met logo nodig?

bonbons met logoOp zoek naar bonbons met logo? Een zoete lekkernij in verschillende smaken. Zoveel smaken dat het niet opgenoemd kan worden. Zoveel keus en dan ook nog een logo erop naar keuze, maakt het nog moeilijker om een passende keuze te maken. Het kan allemaal bij Chocolade Geschenken.nl. Kan je uit de smaken geen specifieke keuze maken, dan kunnen er ook meerder smaken gekozen worden. Zo maken wij het voor u makkelijker. Voor iedereen een smaak, zodat er voor iedereen een heerlijke bonbon ligt. Bonbons met logo maakt bonbons nog aantrekkelijker om te eten, het is lekker en het ziet er ook nog eens lekker uit! Dubbel genieten!

Verschillende bonbons met logo

Bonbons zijn er in verschillende soorten en maten. De buitenkant kan bestaan uit puur, wit of melkchocolade. Daarbij komen de vullingen. Notenvulling of karamel zijn vaak de standaard smaken, maar wat dacht u van marsepein of een bepaalde likeur te verwerken in de bonbons? Na de vulling kan het logo of opdruk naar keuze ook gekozen worden. Een fruitsmaak of juist koffie smaak, het kan allemaal verwerkt worden bij de bonbons met logo. Wist je dat vroeger een bonbon een drankje was met chocolade en suiker? Er is veel veranderd is de afgelopen jaren en de bonbons blijven veranderen. Zoveel keus in smaak en dan ook nog zoveel keus in de logo’s. Voor ieder bedrijf passende bonbons met logo, kijk snel op de website naar de mogelijkheden en tot snel!

Bonbons met logo zelf samenstellen

Bonbons staan erom bekend dat ze niet goed voor de gezondheid zijn, omdat een bonbon veel verzadigde vetten bevat en rijk is aan calorieën. Afhankelijk van de vulling kan er gekozen worden voor een ‘gezondere’ bonbon, neem een voorbeeld aan de antioxidanten die in de bonbon zitten. Deze kunnen een stimulerende werken hebben op de bloedvaten en houden ontstekingen tegen in het lichaam. Nu blijkt dat bonbons toch niet zo slecht voor je lichaam zijn als dat er gezegd wordt. Hoe goed klinkt dit? Lekkere bonbons, goed voor je lichaam en kan gepersonaliseerd worden. De bonbons met logo liggen voor uw bedrijf klaar bij Chocolade Geschenken.nl!

Over Chocolade Geschenken.nl

Door een vakantie in Mallorca is familie van Tilborg begonnen met het maken van chocolade. Zij zagen een advertentie in de krant staan en waren gelijk enthousiast. Samen met zijn broer startte zij een chocolaterie in Andel, genaamd Petit Ami. Bonbons was het eerste chocolade artikel dat gemaakt werd. De broers begonnen met 5.000 kilo chocolade dat omgezet werd in bonbons. Ruim 15 jaar later was dat al ruim 50.000 kilo.