Bonbons logo | Nergens goedkoper! | Bonbon logo

Bonbons logo


Bonbons logo online kopen

Bent u ook zo’n liefhebber van bonbons, vooral als die zijn gemaakt van Belgische chocolade? Denkt u erover om bonbons cadeau te doen aan gasten ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis, aan uw leden vanwege bijvoorbeeld een jubileum of aan uw zakelijke relaties, om uw bedrijf te promoten? Dan bent u op de juiste plaats beland, want Chocolade Geschenken heeft precies wat u zoekt.

Chocolade vrachtwagen met logo schaal
Chocolade vrachtwagen met logo
Chocolade Champagne met logo
Chocolade foto kaart
chocolade schilderij
chocolade ipad

Chocolade Geschenken maakt bonbons met logo

bonbons logo

Dagelijks maken wij onze bonbons zelf in onze fabriek in het Brabantse Andel, waarbij wij de bonbons ook van een logo kunnen voorzien. Ook is het mogelijk om een tekst te plaatsen of een foto. Wij helpen u ook met de verpakking, die ook van chocolade kan zijn, zoals een chocolade hart. En weet u niet hoe u uw bonbons met logo wilt bezorgen, ook dan helpen we u met onze mogelijkheden, die voortkomen uit jarenlange ervaring. Naast bonbons met logo hebben wij nog veel meer verschillende chocolade artikelen, die wij ook van een logo, foto of tekst kunnen voorzien. De mogelijkheden zijn eindeloos, zodat er zeker iets voor u tussen zit of speciaal voor u gemaakt kan worden. Alles wordt gemaakt van de beste Belgische chocolade en al onze producten zijn uniek. Daarom is ons hele assortiment uitermate geschikt als geschenk. Uw gasten, leden, zakelijke klanten of wie dan ook zullen uw bonbons met logo of andere geschenken zeker op prijs stellen. Wij scoren zeer hoog bij klanttevredenheidbeoordelingen: een 9,3 op basis van 294 beoordelingen.

Hoge kwaliteit bonbons logo

Naast het telkens weer bedenken en realiseren van unieke chocolade geschenken, houden wij onze hoge kwaliteit scherp in het oog. Bij ons geen slordig afgewerkte producten, maar mooie bonbons met logo, figuren met tekst of andere artikelen die puntgaaf worden afgeleverd. Ook hygiëne houden wij nauwlettend in de gaten en Chocolade Geschenken is dan ook HACCP-gecertificeerd. Dat betekent overigens niet dat u bij Chocolade Geschenken een hoge prijs betaalt voor uw chocolade, want juist het tegenovergestelde is waar: nergens vindt u deze chocolade producten goedkoper! De oplage waarin u onze geschenken afneemt kent geen beperkingen. Wij leveren ook in kleinere oplages en zelfs een enkele oplage is mogelijk. Chocolade Geschenken is UTZ gecertificeerd, wat zoveel betekent dat de cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van efficiëntie en kwaliteit en waardoor UTZ kan bijdragen aan betere werk- en leefomstandigheden voor de boeren en hun gezinnen. Kijk voor ons volledige assortiment op de website en bel ons vooral als u vragen heeft!