Bedrukte chocolade | Nergens goedkoper! | Chocolade Geschenken.nl

Bedrukte chocolade


Chocolade vrachtwagen met logo

Chocolade champagne met logo

Logo chocolade bonbons

Chocolade lolly logo

Chocolade kaart

Chocolade schilderij

Chocolade ipad

​Bedrukte chocolade bestellen

bedrukte chocoladeZoekt u een uniek cadeau voor een zakenrelatie of voor uw werknemers? Een gepersonaliseerd bedrukte chocolade geschenk van Petit Ami is een schot in de roos! De mogelijkheden bij Petit Ami zijn eindeloos! U vindt op onze website een breed en uitgebreid overzicht van onze chocolade producten. Het is ook mogelijk dat u uw eigen logo, tekst of foto op een chocolade geschenk laat bedrukken. Zo creëert u een eigen bedrukte chocolade cadeau. Bent u op zoek naar een persoonlijk geschenk voor de feestdagen of voor een andere speciale gelegenheid? Wij helpen u graag verder. Onze medewerkers denken graag met u mee. Samen met u komen we tot een persoonlijk en heerlijk product. Een chocolade product cadeau geven is leuk, maar een cadeau krijgen dat ook nog lekker smaakt is nog leuker! Onze klanten zijn zeer tevreden over onze producten. Zij geven ons een 9,3 op basis van 245 beoordelingen.

Hoge kwaliteit bedrukte chocolade

Op zoek naar bedrukte chocolade van hoge kwaliteit? Petit Ami levert hoge kwaliteit. Wij staan bekend om onze heerlijke chocolade maar ook door onze mooie en unieke creaties. In onze fabrieken werken wij met een gespecialiseerd team. Wij controleren in onze fabriek elk chocolade geschenk. Zonder een grondige keuring gaan de producten de fabriek niet uit. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en zijn daarnaast zeer scherp geprijsd. U vindt onze chocolade geschenken nergens goedkoper! Heeft u een keuze kunnen maken en heeft u een bestelling geplaatst? Wij pakken ook graag uw chocolade geschenk voor u in. Op onze website vindt u de diverse mogelijkheden voor bedrukte chocolade. Zo kunt u kiezen uit bonbondoosjes, rietenmandjes en zilveren en glazen schaaltjes.

Uniek in chocolade geschenken voor zakelijke markt

Bent u op zoek naar unieke chocolade geschenken voor uw werknemers of voor uw zakenrelaties? Wij verzorgen voor u graag uw bestelling voor zakelijke aangelegenheden. U bent bij ons op het juiste adres als u uw chocolade geschenk wilt personaliseren. Alle chocolade geschenken zijn mogelijk te bedrukken met tekst, foto’s en logo’s. Ook voor het realiseren van kleine oplages of enkele oplages bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Belgische chocolade

De chocolade producten van Petit Ami worden gemaakt van echte Belgische chocolade. U proeft het verschil! Petit Ami werkt alleen met het allerbeste cacao. Wij zorgen ervoor dat onze cacao gecertificeerd is met het UTZ keurmerk. Wij zijn bewust bezig met het milieu en de natuur. Dit proeft u terug in onze heerlijke producten.