Bedrukte chocolade | Nergens goedkoper! | Chocolade Geschenken.nl

Bedrukte chocolade


Bedrukte chocolade bestellen

Bent u op zoek naar bedrukte chocolade? Bent u op zoek naar een uniek cadeau voor uw medewerkers of voor een familielid? Bij Chocolade Geschenken in Andel bent u aan het juiste adres voor een uniek chocolade geschenk. Wij bieden u een ruim en zeer diverse assortiment aan van bedrukte chocolade. Als u op zoek bent naar een uniek en origineel cadeau dat ook nog eens lekker smaakt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een uniek relatie- verjaardags- of verrassingsgeschenk realiseren. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de unieke bedrukte chocolade mogelijkheden die wij aanbieden. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Onze medewerkers vertellen u graag meer over passende mogelijkheden voor uw wensen.

Chocolade vrachtwagen met logo schaal
Chocolade vrachtwagen met logo
Chocolade Champagne met logo
Chocolade foto kaart
chocolade schilderij
chocolade ipad

Vrijblijvende offerte aanvragen voor bedrukte chocolade

bedrukte chocolade

Wilt u iemand verrassen met een geschenk van chocolade? Wilt u een origineel cadeau geven met een persoonlijk tintje? Dan is de bedrukte chocolade van Chocolade Geschenken precies wat u zoekt. Wij zijn een familiebedrijf dat jarenlange ervaring heeft met het produceren van de heerlijkste chocolade geschenken. In onze eigen chocolaterie produceren wij unieke creaties van echte Belgische chocolade. Wij kunnen al onze chocolade geschenken bedrukken met tekst, foto’s en logo’s. Op deze manier geeft u een uniek, smaakvol cadeau dat zeer op prijs gesteld zal worden. Heeft u zelf een idee voor bedrukte chocola? U kunt altijd contact met ons opnemen om uw idee aan ons voor te leggen. Wat voor wensen u ook heeft, wij zetten ons voor honderd procent in om deze uit te voeren. Elke bestelling, klein of groot, is bij ons welkom. Ook een enkele oplage is mogelijk! Wij zijn er voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Wij zijn uniek in onze chocolade geschenken voor de zakelijke markt. Bij ons staan kwaliteit, hygiëne en perfectie hoog in het vaandel en dat merkt u! Al onze producten zijn ambachtelijk gemaakt en van hoge Belgische kwaliteit. Uw bedrukte chocolade wordt door ons netjes verpakt in cellofaanpapier met een feestelijke strik als finishing touch.

UTZ en HACCP gecertificeerde bedrukte chocolade

Alle chocolade producten worden door ons zorgvuldig geïnspecteerd op rafelige randjes of afgebroken stukjes. Wij zien erop toe dat alle chocolade producten in perfecte staat verzonden worden. De chocolade wordt geproduceerd in een hygiënische omgeving; wij hebben het HACCP certificaat. Ook zijn wij UTZ gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze cacao afkomstig van cacaoboeren die door het UTZ geholpen worden bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Zo verbeteren de werk- en leefomstandigheden van deze boeren. Onze unieke, heerlijke chocolade geschenken van hoge kwaliteit vindt u gegarandeerd nergens goedkoper.

Zeer hoge klanttevredenheid voor onze bedrukte chocolade

Dagelijks maken wij met veel passie en plezier onze mooie chocolade producten. Klanten waarderen onze inzet en geven ons een hoge beoordeling: een 9,3 op basis van 294 beoordelingen. Wordt u onze volgende tevreden klant? Telkens weer breiden wij ons assortiment uit met originele creaties. Bekijk ons complete assortiment eens en u zult verrast zijn over de diversiteit van de producten. Bij ons is de klant echt koning en wij nodigen u uit om ons uw wensen voor te leggen. Met een toepasselijk en uniek chocolade geschenk zult u zeker indruk maken bij uw medewerkers, relaties, familie of vrienden.