Bedrukte chocolade | Nergens goedkoper! | Chocolade Geschenken.nl

Bedrukte chocolade


Bedrukte chocolade bestellen

Bent u op zoek naar bedrukte chocolade? Bent u op zoek naar een uniek cadeau voor uw medewerkers of voor een familielid? Bij Chocolade Geschenken in Andel bent u aan het juiste adres voor een uniek chocolade geschenk. Wij bieden u een ruim en zeer diverse assortiment aan van bedrukte chocolade. Als u op zoek bent naar een uniek en origineel cadeau dat ook nog eens lekker smaakt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een uniek relatie- verjaardags- of verrassingsgeschenk realiseren. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de unieke bedrukte chocolade mogelijkheden die wij aanbieden. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Onze medewerkers vertellen u graag meer over passende mogelijkheden voor uw wensen.

Chocolade vrachtwagen met logo schaal
Chocolade vrachtwagen met logo
Chocolade Champagne met logo
Chocolade foto kaart
chocolade schilderij
chocolade ipad

Vrijblijvende offerte aanvragen voor bedrukte chocolade

bedrukte chocoladeOp zoek naar bedrukte chocolade? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bedrukte chocolade? Bent u op zoek naar een uniek cadeau of geschenk waar u vele mensen blij mee kunt maken? Chocolade Geschenken is gespecialiseerd in grote oplages. Ook voor kleine oplages kunt u bij ons terecht, dit is geen enkel probleem! Wij bieden u bij Chocolade Geschenken de mogelijkheid aan om een persoonlijk chocolade geschenk te bedrukken. Heeft u een leuke tekst, een mooi logo of een foto die u op de chocolade wilt laten drukken? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij vertellen u graag meer over de kosten en de mogelijkheden om uw wensen uit te voeren. In de loop van de jaren hebben wij ons assortiment steeds verder uitgebreid en daarom kunt u tegenwoordig uw hart ophalen aan onze unieke chocolade geschenken. Zakelijke klanten weten ons moeiteloos te vinden maar ook particuliere klanten kloppen regelmatig bij ons aan. Wordt u onze volgende tevreden klant? Wij zien uw offerte aanvraag graag tegemoet.

Bedrukte chocolade maakt elk chocolade geschenk speciaal

Bedrukte chocolade, zult u denken? Jazeker, bedrukte chocolade is zeker mogelijk! Chocolade Geschenken uit het Brabantse Andel heeft er hun specialiteit van gemaakt om al hun chocolade producten, die elke dag in hun fabriek gemaakt worden, te kunnen bedrukken. Dat kan een logo zijn van uw bedrijf, uw vereniging of wellicht uw familiewapen. Ook is het mogelijk bedrukte chocolade te creëren met een leuke of pakkende tekst en zelfs kan er een foto op een chocolade artikel gedrukt worden. Ons familiebedrijf werkt alleen met de beste Belgische chocolade om te gebruiken voor bedrukte chocolade. Wij maken allerlei producten van onze chocola, van figuurtjes en kransjes tot bonbons en van feestelijke figuren tot gebruiksvoorwerpen. Alle producten in ons ruime assortiment zijn zonder uitzondering geschikt als bedrukte chocolade. Met bedrukte chocolade geeft u een heel uniek en zeer smakelijk cadeau aan uw leden, werknemers of gasten en voor de zakelijke markt is bedrukte chocolade uitermate geschikt. Iedereen zal uw attentie waarderen. Het is niet voor niets dat Chocolade Geschenken, gebaseerd op 294 beoordelingen, een 9,3 krijgt op klanttevredenheidbeoordeling. Wilt u bij uw bedrukte chocolade geschenk ook een leuke of passende verpakking en wilt u zich ook geen zorgen hoeven te maken over de verzending en bezorging van uw bestelling, dan kan Chocolade Geschenken dit allemaal voor u regelen.

Hoge kwaliteit bij bedrukte chocolade

Bij Chocolade Geschenken is het vanzelfsprekend dat wij voor onze creatieve producten een hoge kwaliteitsnorm hanteren. Niet alleen werken we met de beste chocolade, maar ook moet de bedrukte chocolade er perfect uitzien. Wij vinden ook dat vanzelfsprekend, net als dat wij voldoen aan de hoge hygiëne-eisen en wij HACCP-gecertificeerd zijn. Creativiteit, kwaliteit en hygiëne gaan wat dat betreft hand in hand. Mocht u nu denken dat de bedrukte chocolade een hoge prijs zal hebben, dan heeft u het mis. Nergens vindt u bedrukte chocolade goedkoper dan bij Chocolade Geschenken! Ook hoeft u niet bang te zijn dat u grote oplages van de bedrukte chocolade moet bestellen. Wij nemen zeker bestellingen in kleinere oplages aan en zelfs een enkele oplage is mogelijk. Zodoende kan iedereen bij Chocolade Geschenken een passende bestelling plaatsen. Chocolade Geschenken draagt het UTZ-certificaat, wat betekent dat de cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Zo draagt UTZ via eerlijke handel bij aan betere leef- en werkomstandigheden van de boeren en hun families. Bekijk ons volledige assortiment eens op onze website en neem bij vragen gerust contact met ons op.