Bedrukte chocola | Nergens goedkoper! | Chocolade Geschenken.nl

Bedrukte chocola


Bedrukte chocola kopen

U heeft vast al weleens bedrukte chocola gezien: een logo op een bijvoorbeeld een stuk gereedschap of een vrachtauto, een tablet met pakkende tekst of zelfs een chocolade lijst met foto. De mogelijkheden van bedrukte chocola zijn eindeloos en daarom toepasbaar bij verschillende gelegenheden of bijzondere momenten. Misschien wilt u gasten op een feest bedrukte chocola meegeven of uw werknemers iets leuks aanbieden. Of wellicht komt bedrukt chocola van pas om uw bedrijf in de zakelijke markt onder de aandacht te brengen? U bent bij Chocolade Geschenken, gevestigd in het Brabantse Andel, in ieder geval aan het goede adres.

Chocolade vrachtwagen met logo schaal
Chocolade vrachtwagen met logo
Chocolade Champagne met logo
Chocolade foto kaart
chocolade schilderij
chocolade ipad

​Bedrukte chocola bestellen

bedrukte chocolaHeeft u iets te vieren of wilt u iemand bedanken met een origineel kado? Bent u op zoek naar bedrukte chocola van echte Belgische chocolade? Bekijk dan snel het ruime aanbod van Petit Ami aan bedrukte chocoladeproducten. Van chocoladelollies tot bedrukte champagneflessen en van chocolade-ipads tot bonbons met foto’s erop. Er is onwijs veel mogelijk bij Petit Ami. We zijn een traditioneel familiebedrijf die al jarenlang een passie voor chocolade heeft en deze graag met al onze klanten deelt. Met chocola kunt u elke gelegenheid compleet maken, want wie wordt er nou niet blij van chocola? Naast de tijdloze bedrukte chocolahebben we ook chocola met opdruk die u tijdens speciale gelegenheden kunt gebruiken. Zo hebben we voor sinterklaas chocoladeletters waar u een opdruk van uw bedrijflogo of een foto kunt plaatsen. Geef uw collega’s eens een heerlijke chocoladeletter als dank voor hun inzet het afgelopen jaar. Daarnaast hebben we ook speciale chocoladegeschenken voor pasen. Hierbij kunt u een logo of afbeelding plaatsen op een chocolade paashaas of chocoladekipje. Kortom, er is altijd wel een geschikt moment om iemand blij te maken met een heerlijk stukje chocola.

Bedrukte chocola van de lekkerste Belgische chocolade

Bent u op zoek naar de lekkerste bedrukte chocola? Wilt u graag iemand bedanken voor zijn inzet? Of heeft u een jubileum te vieren? Een chocolaatje met foto of logo maakt van elke gelegenheid een feestje! Zo hebben we chocoladelollies waar u een eetbare afbeelding op kunt laten plaatsen. Hierbij kunt u kiezen uit twee soorten vormen: rond of een hartje. Dit is ook erg leuk bij kraamfeestjes, verjaardagsfeestjes en jubileums. Voor de stoere jongens en mannen onder onder hebben we een chocolade vrachwagen met eetbare opdruk. Daarnaast hebben we ook overheerlijke witte bonbons waar uw een afbeelding naar keuze op kunt laten bedrukken. Heeft u zelf een leuk idee om op een chocoladevorm een foto te plaatsen? Neem dan contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Uniek en leuk geschenk: bedrukte chocola

Wij hebben ruim ervaring in het vervaardigen van chocolade producten en bedrukte chocola. Wij kunnen op elk artikel in ons ruime assortiment uw logo plaatsen, een foto drukken of een pakkende tekst aanbrengen. Ook met de verpakking, die overigens ook van chocola kan zijn, en met verzending kunnen wij u ook van dienst zijn. Mocht u denken dat bedrukte chocola alleen mogelijk is als een hoge oplage wordt besteld, dan denkt u mis, want om onze bedrukte chocola voor iedereen toegankelijk te maken, neemt Chocolade Geschenken ook kleinere oplagen van bedrukte chocola aan. Ook een enkele oplage is mogelijk.

Nergens goedkopere bedrukte chocola

Chocolade Geschenken heeft een aantal zaken hoog in het vaandel staan, zoals betaalbaarheid, kwaliteit en hygiëne. Zo hanteren wij bijzonder scherpe prijzen voor onze bedrukte chocola en zult u merken, dat u nergens goedkopere bedrukte chocola zult vinden. Ondanks de goedkope prijzen wordt zeker geen afbreuk gedaan aan de kwaliteit van onze bedrukte chocola, integendeel zelfs. Wij werken alleen met de beste Belgische chocola en hanteren een hoge graad van perfectie bij de afwerking van onze producten, zodat het eindproduct niet alleen hoogwaardig van smaak is maar ook van uiterlijk. Dat geldt voor het meest simpele krakelingetje of figuurtje als muisje of kikketje tot onze luxe bonbons en ingewikkelde grote figuren. Wij zijn HACCP-gecertificeerd, waardoor hygiëne en voedselveiligheid gewaarborgd is. En dat dit alles bijzonder goed ontvangen wordt, blijkt wel uit de 9,3 die wij scoorden op klanttevredenheid uit 294 beoordelingen! Chocolade Geschenken is ook UTZ-gecertificeerd. Dat houdt in de cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Hierdoor kan UTZ bijdragen aan betere werk- en leefomstandigheden voor de boeren en hun families. Neem eens een kijkje op onze website, daar vindt u ons complete assortiment. Heeft u nog vragen, bel ons gerust!

​Interesse in bedrukte chocola

Heeft u interesse in bedrukte chocola? Wilt u uw bedrijfslogo plaatsen op een overheerlijk stukje Belgische chocolade? Of heeft u iets te vieren en wilt u een chocoladegeschenk bedrukken met een mooie foto of afbeelding? Vraag dan een offerte aan bij Petit Ami via de website. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Mocht u nog vragen hebben over onze chocoladegeschenken of over het maken van chocolade, kunt u ons altijd bellen of mailen.