Paashaas chocola bestellen | Chocolade Geschenken.nl

Paashaas chocola


Chocolade Paashaas groot
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade ei met vogeleitjes
kip en haas op mand
chocolade lachhaas op mand
chocolade kip in mand met eieren

Paashaas chocola bestellen

paashaas chocolaOp zoek naar paashaas chocola? Wilt u uw kinderen of kleinkinderen een cadeautje geven met Pasen? Bent u daarom op zoek naar ​paashaas chocola? Dan bent u bij Chocolade Geschenken.nl aan het juiste adres. Chocolade Geschenken.nl is de webshop van Petit Ami. Petit Ami is een echt familiebedrijf dat al ruim 15 jaar ervaring heeft op het gebied van chocolade geschenken. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een heerlijk chocolade geschenk.

​Paashaas chocola van Chocolade Geschenken.nl

Petit Ami is een echt familiebedrijf dat wordt gerund door de familie van Tilborg. Bij hun werkzaamheden worden zijn geassisteerd door vaste medewerkers en in extra drukke tijden door oproepkrachten. Deze medewerkers helpen met het verzorgen van bestellingen, inpakken en verzenden. Dit doen wij om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te kunnen bezorgen.
​Wij hebben een groot assortiment aan chocola. Zo hebben wij thema chocola, zoals paas chocolade, sinterklaas chocolade en kerst chocolade. Daarnaast hebben wij ook bonbons en wichtgoed in ons assortiment. Het maakt dus niet uit wat u zoekt, wij hebben het voor u. Tevens kunt u bij ons rekenen op chocola van goede kwaliteit. Voor de bonbons werken wij namelijk samen met verschillende Belgische leveranciers. De bonbons worden dus gemaakt van echte Belgische chocolade!
​Ook op het gebied van paas chocolade heeft u ruime keus. Zo kunt u kiezen voor paaseitjes, een kip of haan van chocolade of een ​paashaas chocola. Tevens heeft u de keuze uit verschillende groottes. Wij zijn uniek in chocolade geschenken voor de zakelijke markt, maar een kleine oplage is ook mogelijk. Vraag dus gerust een offerte aan en wij berekenen voor u de kosten.

Chocolade paashaas bedrukken

​Wilt u het chocolade geschenk iets persoonlijker maken? Laat dan de ​paashaas chocola bedrukken met een logo, tekst of foto! Bij Petit Ami is dit mogelijk bij alle chocolade geschenken. Bij het plaatsen van uw bestelling, geeft u aan welk logo of welke tekst of foto u op de chocola wilt laten drukken en wij regelen het voor u!

​Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de chocolade geschenken van Petit Ami? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
​Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Petit Ami? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!