Paashaas chocola bestellen | Chocolade Geschenken.nl

Paashaas chocola


Haas Gerrit 37 cm

Haas Erik 32 cm

Chocolade ei met vogel eitjes

Chocolade kip en haas op mand

Chocolade lachhaas op mand

Kip op mand groot

chocolade broedkip

Kip groot

Chocolade Paas ei groot

Chocolade paasschaal assortie

Chocolade Haan

Chocolade beun Haas

Chocolade paasmandje 350 gram

Chocolade Paas mandje 200 gram

Geschenkverpakking vogeleitjes

chocolade paas eitjes

chocolade vogeleitjes

Paashaas chocola bestellen

paashaas chocolaOp zoek naar een Paashaas chocola? Is het bijna Pasen en bent u op zoek naar heerlijke paashaas chocola? Wilt u uw klanten paashaas chocola van goede kwaliteit kunnen bieden? Of bent u misschien op zoek naar een geschikt cadeau voor uw personeel of voor uw zakelijke relaties? Dan zit u goed met de paashaas chocola van Petit Ami. Petit Ami is een familiebedrijf dat uitsluitend werkt met de allerbeste grondstoffen om de lekkerste en mooiste chocoladefiguren te kunnen maken. Al meer dan 15 jaar worden de mooiste en lekkerste chocoladefiguren gemaakt in de chocoladefabriek in Andel. We bieden u bij Petit Ami een uitgebreid assortiment van chocoladefiguren, waaronder ook paashaas chocola. Bent u benieuwd naar ons assortiment? U kunt al onze producten vinden op onze website!

De paashaas chocola van Petit Ami

Bij Petit Ami gebruiken we alleen de beste chocolade voor het maken van onze chocoladefiguren. Zo verwerken we in onze chocoladefabriek jaarlijks meer dan 50.000 kilo Belgische chocoladepastilles. Onze chocolade is voor een groot deel UTZ-gecertificeerd. De cacaoboeren worden dankzij UTZ geholpen met het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. We vinden het belangrijk dat we zo op een verantwoorde manier onze chocoladefiguren kunnen maken.

Bij Petit Ami blijven we altijd innoveren om u als klant steeds weer te kunnen verrassen met nieuwe producten. Hygiëne staat tijdens de productie van onze chocoladefiguren hoog in het vaandel bij Petit Ami. We zijn dan ook HACCP-gecertificeerd.

Een paashaas chocola als geschenk

Paashaas chocola van Petit Ami is heel geschikt om als geschenk weg te geven. We vinden het bij Petit Ami namelijk niet alleen belangrijk dat paashaas chocola er mooi uitziet, maar ook dat de chocola lekker is. Geeft u paashaas chocola van Petit Ami als geschenk, dan weet u zeker dat uw cadeau in de smaak zal vallen. Om uw geschenk extra speciaal te maken bieden we u bij Petit Ami de mogelijkheid om paashaas chocola te personaliseren. U kunt de chocola dan laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of met een persoonlijke boodschap. Op die manier kunt u een origineel geschenk geven! Bij ons vindt u altijd de paashaas chocola die u zoekt.

Bij Petit Ami helpen we u graag zo goed mogelijk. Zo bieden we u producten van de hoogste kwaliteit, blijven we innoveren en bieden we u de mogelijkheid om chocolade geschenken te laten bedrukken. Wilt u meer weten over onze chocolade geschenken? Of zoekt u een specifiek product? Laat het ons dan weten. We helpen u bij Petit Ami graag!