Logo bonbons bestellen | Nergens goedkoper! | Chocolade Geschenken.nl

Logo bonbons


Chocolade vrachtwagen met logo schaal
Chocolade vrachtwagen met logo
Chocolade Champagne met logo
Chocolade foto kaart
chocolade schilderij
chocolade ipad

Logo bonbons bestellen?

logo bonbonsBent u op zoek naar logo bonbons? Wij hebben verschillende chocolade geschenken waar wij logo’s op kunnen bedrukken. Wij bieden voor de zakelijke markt een lekker en leuk relatiegeschenk, namelijk logo bonbons. Deze vallen gegarandeerd in de smaak vanwege de volle chocolade smaak. Een gewone bonbon is leuk om te geven maar niemand zal ervan opkijken. Wanneer er een logo, tekst of foto op staat, kijken uw relaties zeker even op. Op onze website staan een aantal voorbeelden van logo bonbons. U kunt zich hier laten inspireren en uw wensen aan ons doorgeven. Vindt u het moeilijk om een geschikt relatiegeschenk te vinden? Wij denken graag met u mee om een passend chocolade geschenk voor u te bedenken. Ontdek de vele mogelijkheden die wij hebben. U kunt er zeker van zijn dat al onze chocolade producten worden gemaakt van de beste ingrediënten en dat ze van superieure kwaliteit zijn!

Over Petit Ami: een familiebedrijf met chocolade in het DNA

Op zoek naar een specialist voor logo bonbons? In 1995 heeft Van Tilborg senior Petit Ami in Andel geopend. Toen nog niet wetende dat het een familiebedrijf werd. Ondertussen is generatie twee in het bedrijf gekomen en wordt het familiebedrijf met succes opgepakt. Bij de opening werd er slechts 5.000 kilo chocolade per jaar geproduceerd, maar door de komst van de nieuwe machines is dit tegenwoordig al opgeschroefd naar ruim 50.000 kilo chocolade per jaar. Wij maken alleen maar gebruik van echte Belgische chocolade die UTZ gecertificeerd zijn. Dit houdt in dat wij eerlijke chocolade verwerken waarbij rekening is gehouden met het milieu. Bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar logo bonbons op maat.

Ouderwetse kwaliteit

Kwaliteit staat al sinds de oprichting hoog in het vaandel bij Petit Ami. De machines mogen dan wel vervangen zijn, de kwaliteit is nog ouderwets goed.  Elk product wordt uitgebreid bekeken voordat het de fabriek verlaat. Logo bonbons waar scheuren of deuken inzitten gaan de fabriek niet uit, maar worden opnieuw geproduceerd. Bij het ontwerpen en produceren van nieuwe producten wordt eerst door het testteam gecontroleerd of het de kwaliteit haalt van de andere producten. Bij ons vindt u alleen de hoogste kwaliteit chocolade die voldoet aan de strengste eisen.

Een logo bonbons: hoe werkt dat?

​Logo bonbons worden van Belgische chocolade gemaakt. Hoe het logo op de bonbon komt? U levert het logo digitaal aan en wij zorgen voor de rest. Zo simpel is het eigenlijk. Wilt u eerst een proefdruk om te kijken hoe het eruit komt te zien? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u over de mogelijkheden.