Chocoladeletter bestellen? Chocolade Geschenken.nl

Chocoladeletter


Chocoladeletter bestellen

Bent u op zoek naar een chocoladeletter? Bent u geïnteresseerd in een chocoladeletter? Een chocoladeletter kennen we allemaal, maar wie vervaardigt nu de mooiste en de beste? We beantwoorden deze vraag gauw: de allerbeste chocoladeletter is te vinden bij Chocolade Geschenken! In Andel staat een ouderwets familiebedrijf, maar let op, ouderwets staat hier niet voor oubollig of voor niet bij de tijd, maar voor ouderwetse en dus echte kwaliteit en vakmanschap. Twee generaties van de familie Van Tilborg staan garant voor de prachtige chocoladeletters en veel andere lekkere chocolade producten, die met de grootste zorg in hun bedrijf in het Brabantse dorp vervaardigd worden. Het hele jaar door kunt u genieten van de allerlei chocoladefiguren en chocolaatjes, maar vooral voor feestelijke dagen als Pasen, Sinterklaas, Kerstmis en Valentijnsdag worden de prachtigste figuren gemaakt. De chocoladeletter voor of tijdens Sinterklaasavond is een feest om te geven en om te ontvangen. Er zijn veel variaties mogelijk, van rechttoe rechtaan tot zeer luxe. Neem gauw een kijkje in ons assortiment hier op de website. Er zit vast iets voor u tussen!

chocolade letter relief
luxe chocolade letter
Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade letter s
Bponte chocoladeletter
sinterklaasgeschenk
Geschenkdoosje met 200 gram Sinterklaas chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 200 gram Sinterklaas chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
Sinterklaas geschenk
Chocolade gereedschap
Opgespoten chocoladeletter
Brievenbus geschenk sinterklaas
chocolade letters
chocolade ipad
Chocoladeletter jellybean
Echte chocolade gereedschap

Heerlijke chocoladeletter van Chocolade Geschenken

chocoladeletter

Een heerlijke chocoladeletter is geschikt om bij elke gelegenheid cadeau te geven. Want wees nou eerlijk, wie houdt er niet van chocolade?! Chocoladeletters van echte ambachtelijke Belgische chocolade kunt u online bestellen bij Chocolade Geschenken in Andel! Wilt u een chocoladeletter schenken aan uw familie of vrienden? Of wilt u uw personeel of zakenrelaties verrassen met een heerlijke chocoladeletter? Chocolade Geschenken is uniek met chocolade geschenken voor de zakelijke markt. Al onze chocolade producten kunnen bedrukt worden met tekst, foto’s of logo’s. Een chocoladeletter met het logo van uw bedrijf zal zeker in de smaak vallen. Verras uw personeel of zakenrelaties eens met een uniek, smakelijk geschenk. Wij bieden een ruim assortiment chocoladeletters aan in verschillende afmetingen en smaken. U kunt kiezen uit melkchocolade, pure chocolade, witte chocolade of een combinatie? Wilt u helemaal uitpakken? Kies dan eens voor een luxe chocoladeletter die onze chefs met de hand decoreren. Wie houdt er niet van een chocoladeletter die is opgespoten met een heerlijke zachte roomvulling? Een mooie geschenkverpakking maakt uw cadeau compleet. Met een luxe bonbondoos, een mooi schaaltje of een rieten mandje is uw geschenk helemaal áf. U kunt de verpakking ook zelf aanleveren. Een chocoladeletter is een geschenk dat vooral bij Sinterklaas hoort. Tegenwoordig kunt u ook bij andere gelegenheden een chocoladeletter cadeau geven. Chocolade smaakt altijd en iedereen zal dit gegarandeerd waarderen. Heeft u speciale wensen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

Chocoladeletter online bestellen

Chocolade Geschenken is een echt familiebedrijf bij wie het produceren van de lekkerste chocolade in het bloed zit. De familie Van Tilborg maakt chocolade producten in de eigen chocolaterie. U kunt het complete assortiment via deze website bekijken. Verbaas u over de gevarieerdheid van onze chocolade geschenken. Bij ons vindt u de meest uiteenlopende chocolade producten. Van chocoladeletters tot chocolade champagneflessen en van een chocolade iPad tot een voetbalschoen van chocolade. Wij zijn creatief en vernieuwend. Regelmatig vullen wij ons assortiment aan met leuke, nieuwe creaties. Houd onze webshop dus in de gaten. Zowel de particuliere als de zakelijke klant is welkom bij ons. Voor elke feestelijke gelegenheid en voor elk seizoen vindt u bij ons een passend chocolade geschenk. Wilt u een persoonlijk chocolade geschenk geven? Daarmee zult u zeker scoren bij een kraamfeest, verjaardag, bruiloft of jubileum. Wij kunnen de chocolade personaliseren met een foto of een naam. Heeft u zelf een chocolade ontwerp in gedachten of wilt u uw chocolade geschenk extra mooi laten verpakken? Laat het ons weten? Bij Chocolade Geschenken is de klant nog echt koning. Vrijwel alles is mogelijk. Wij doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Het plaatsen van een online bestelling wijst zich vanzelf. Het maakt ons niet uit of u een grote of een kleine oplage bestelt. Zelfs over een enkele oplage doen wij niet moeilijk. Met elke bestelling, klein of groot, gaan wij enthousiast aan de slag!

Chocoladeletter nergens goedkoper!

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. U vindt chocolade van dezelfde hoge kwaliteit nergens goedkoper! Kwaliteit en betaalbaarheid gaan bij Chocolade Geschenken prima samen. Wij bieden de beste prijs, kwaliteit en service. Onze chocoladeletters worden met liefde en vakmanschap gemaakt en dat proeft u! Elke hap van onze chocoladeletters is een streling voor uw smaakpapillen. Niet voor niets is de klanttevredenheid zeer hoog. Klanten waarderen ons met een mooie 9,3 op basis van 294 beoordelingen. Diverse grote bedrijven als Hak, Rabobank en Gain hebben de weg naar ons gevonden. Verras uw familie, vrienden of personeel eens met een origineel chocolade geschenk van Chocolade Geschenken uit Andel. Perfectie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij inspecteren de chocoladefiguren nauwkeurig op foutjes en bij de productie betrachten wij de uiterste hygiëne.. Wij zijn in het bezit van een HACCP certificaat. Dat betekent dat wij de productie uitvoeren volgens de wetten en regels van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Bij het productieproces laten wij niets aan het toeval over. Wij voeren scherpe controles uit op grondstoffen, kleding temperatuur etc.

UTZ gecertificeerd

Chocolade Geschenken beschikt ook over een UTZ certificaat. Dit houdt in dat de cacao duurzaam geproduceerd wordt. Cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Op die manier draagt UTZ bij aan betere werk- en leefomstandigheden voor deze boeren. Wij dragen graag ons maatschappelijke steentje bij. Als u uw chocolade bij ons bestelt bent u dus op verschillende manieren goed bezig. Kies voor de ambachtelijke chocolade van Chocolade Geschenken waar de chocolade producten nog in de eigen chocolaterie worden gemaakt. Nergens anders vindt u chocolade van dezelfde hoge kwaliteit voor zulke scherpe prijzen. Als u uw bestelling plaatst gaan wij direct aan de slag. Wilt u vooraf weten wat de kosten zijn? U kunt eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor allerlei soorten snoep? U kunt uw chocoladeletter ook combineren met snoepgoed. Wij bieden mogelijkheden genoeg voor een origineel geschenk! Heeft u binnenkort iets te vieren? Kies voor een origineel chocolade geschenk. Het zal beslist in de smaak vallen. Wij zien uw bestelling graag tegemoet!