Chocoladeletter bestellen? Chocolade Geschenken.nl

Chocoladeletter


luxe chocolade letter
Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade letter s
Bponte chocoladeletter
chocolade schoen
Sinterklaas geschenk
gekleurde chocolade letter
Chocolade gereedschap
chocolade letters
chocolade ipad
Chocoladeletter jellybean
Echte chocolade gereedschap
Caramel chocolade letter

Chocoladeletter bestellen

chocoladeletterBent u op zoek naar een overheerlijke chocoladeletter die kunt aanbieden als een geschenk, cadeau of als een aardig gebaar aan uw collega’s, vrienden of relaties? Bent u op zoek naar een origineel cadeau? U bent van harte welkom bij Chocolade Geschenken in Andel. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een ruim assortiment aanbieden van diverse chocolade geschenken in diverse smaken en in verschillende afmetingen. Bent u op zoek naar een unieke chocoladeletter waarmee u iemand wilt verrassen? Bij Chocolade Geschenken bent u aan het juiste adres. Bij ons zit het produceren van de lekkerste Belgische chocolade in het DNA. Wij zijn een familiebedrijf dat ambachtelijke chocolade maakt. Wij bespreken graag met u uw wensen en gaan direct voor u aan de slag. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door ons ruime assortiment. Voor een heerlijke chocoladeletter bent u bij ons aan het juiste adres. Chocolade Geschenken is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Onze klanten weten ons goed te vinden en waarderen onze service en heerlijke chocolade met een 9.3 op basis van 290 beoordelingen. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Chocoladeletter met foto, afbeelding of logo

Op zoek naar een exclusieve chocoladeletter? Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een persoonlijk en originele chocoladeletter? U bent bij Chocolade Geschenken aan het juiste adres. Wij denken graag mee en wij maken de mooiste creaties voor onze klanten. Wij bieden u een ruime keuze aan uit verschillende geschenken zodat er vast iets bijzit dat aan uw wensen voldoet. Onze chocolade producten zijn geschikt voor de zakelijke markt maar ook particulieren zijn bij ons welkom. Chocolade Geschenken biedt u naast een ruim en divers assortiment ook een ruime keuze uit diverse smaken aan.  Het is mogelijk om alle chocolade geschenken te bedrukken met tekst, foto’s of logo’s.

Offerte aanvragen voor uw chocoladeletter?

Bent u benieuwd wat de kosten zullen zijn voor uw gewenste chocoladeletter? U kunt vrijblijvend een offerte opvragen via onze website. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Chocolade Geschenken is UTZ en HACCP gecertificeerd. Wij werken volgens de juiste normen en richtlijnen met betrekking tot het milieu en gezondheid. Onze chocolade is door boeren geteeld die zorg dragen voor het milieu en de natuur. Wij maken onze creaties van de lekkerste en echte Belgische chocolade! U vindt onze producten nergens goedkoper.