Chocoladeletter bestellen? Chocolade Geschenken.nl

Chocoladeletter


Sinterklaas geschenk brievenbus

Chocoladeletter groot

Bonte chocoladeletter

Sinterklaas geschenk in tas

gekleurde chocoladeletter

Chocolade gereedschap

Opgespoten chocoladeletter

Chocolade ipad

Chocoladeletter “Crispy taste”

Chocoladeletter “marshmallow”

Chocolade mini Sint & Pietjes

Chocolade lettertjes

Chocolade muizen

Chocolade kikkers

Chocolade gereedschap de luxe

Caramel chocoladeletter

Chocoladeletter bestellen

chocoladeletterBent u op zoek naar een chocoladeletter? Wij bieden u geen gewone chocoladeletter aan, maar een unieke en op maat gemaakte chocolade letter. Wij kunnen in een chocoladeletter meerdere smaken verwerken.  Wilt u bijvoorbeeld een logo, tekst of foto op de chocoladeletter gedrukt hebben? Onze chocoladeletters kunt u als relatiegeschenken gebruiken, maar ook zo weg kunt geven als cadeau. Heeft u iets te vieren waar een chocoladeletter toepasselijk is? Misschien is het wel bijna 5 december en wilt u aan uw familie of vrienden een persoonlijk en lekker cadeau geven? Het maakt voor ons niet uit voor wat voor een moment het is, want wij pakken ieder project met beide handen aan. Behalve een chocoladeletter op maat hebben wij nog veel meer producten die geschikt zijn als relatiegeschenk. Zo kunnen wij chocolade in de vorm van een vrachtwagen maken, in de vorm van gereedschap voor de klussers of in de vorm van een champagne fles als u iets te vieren heeft. Heeft u een eigen ontwerp van chocolade? Geef het aan en wij bekijken de mogelijkheden die wij voor u kunnen betekenen.

Chocoladeletter van Petit Ami

Bij ons krijgt u altijd een chocoladeletter van de beste chocolade kwaliteit.  Dit komt omdat wij met de beste Belgische chocolade werken, die UTZ gecertificeerd is. Doordat onze chocolade UTZ gecertificeerd is, houden wij rekening met het milieu. Wilt u ook graag eerlijke chocolade ontvangen? Bekijk dan snel ons aanbod en wij gaan aan de slag met uw ontwerp. Onze chocolade is door boeren geteeld die zorg dragen voor het milieu en de natuur. Dit is ook vaak de chocolade waar de volste smaak aan zit.  Wij zijn er voor zowel de klanten die een grote bestelling doen, als de kleine klanten voor de losse bestelling. Het maakt bij ons niet uit hoe u de bestelling plaatst, wij zijn er voor u.  Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Online chocoladeletter bestellen

Wilt u graag een bestelling bij ons plaatsen? U kunt bij ons in de chocolade fabriek in Andel een bestelling plaatsen, maar ook gemakkelijk via de website. Bij ons kunt u alles via de website of telefonisch doorgeven en wij gaan aan de slag met uw bestelling. Wilt u graag een logo, tekst of foto op de chocoladeletter hebben? Lever deze dan op tijd in bij ons en wij het verwerken op de chocolade. Naast dat wij chocoladeletters bedrukken, kunnen wij ook andere vormen van chocolade maken voor u.