Chocoladeletter bestellen? Chocolade Geschenken.nl

Chocoladeletter


Chocoladeletter bestellen

Bent u op zoek naar een chocoladeletter? Bent u geïnteresseerd in een chocoladeletter? Een chocoladeletter kennen we allemaal, maar wie vervaardigt nu de mooiste en de beste? We beantwoorden deze vraag gauw: de allerbeste chocoladeletter is te vinden bij Chocolade Geschenken! In Andel staat een ouderwets familiebedrijf, maar let op, ouderwets staat hier niet voor oubollig of voor niet bij de tijd, maar voor ouderwetse en dus echte kwaliteit en vakmanschap. Twee generaties van de familie Van Tilborg staan garant voor de prachtige chocoladeletters en veel andere lekkere chocolade producten, die met de grootste zorg in hun bedrijf in het Brabantse dorp vervaardigd worden. Het hele jaar door kunt u genieten van de allerlei chocoladefiguren en chocolaatjes, maar vooral voor feestelijke dagen als Pasen, Sinterklaas, Kerstmis en Valentijnsdag worden de prachtigste figuren gemaakt. De chocoladeletter voor of tijdens Sinterklaasavond is een feest om te geven en om te ontvangen. Er zijn veel variaties mogelijk, van rechttoe rechtaan tot zeer luxe. Neem gauw een kijkje in ons assortiment hier op de website. Er zit vast iets voor u tussen!

luxe chocolade letter
Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade letter s
Bponte chocoladeletter
Sinterklaas geschenk
Chocolade gereedschap
Opgespoten chocoladeletter
Brievenbus geschenk sinterklaas
chocolade letters
chocolade ipad
Chocoladeletter jellybean
Echte chocolade gereedschap

Heerlijke chocoladeletter van Chocolade Geschenken

chocoladeletter

Zoekt u een chocoladeletter? Wilt u dat het een chocoladeletter is van hoge kwaliteit? U bent bij Chocolade Geschenken aan het goede adres voor een chocoladeletter, want werken met de lekkerste en hoogste kwaliteit Belgische chocolade zit in ons DNA! De feestelijke decembermaand komt er al snel weer aan en vanzelfsprekend staan wij van Chocolade Geschenken, gevestigd in het Brabantse Andel, in de startblokken om weer de mooiste chocoladeletter voor u te maken. Onze chocoladeletter is verkrijgbaar in de smaken melk, puur en wit en is maar liefst 17 cm hoog. De chocoladeletter wordt in ons chocolade-atelier met de hand gemaakt en netjes afgewerkt. Bij Chocolade Geschenken zult u geen rafelige randjes of afgebroken stukjes tegenkomen, want perfectie staat hoog in ons vaandel. Daarbij letten wij natuurlijk ook dat de chocoladeletter hygiënisch geproduceerd wordt: wij zijn HACCP-gecertificeerd, wat inhoudt dat de uiterste hygiëne wordt betracht tijdens alle bereidings- en behandelingsprocessen.

Bijzondere chocoladeletter in assortiment

Naast de gewone chocoladeletter hebben wij ook bijzondere chocoladeletters in het assortiment. Zo ontwierpen wij de bonte chocoladeletter, de chocoladeletter jelly beans en de chocoladeletter smarties bites. Deze vrolijke chocoladeletters zullen door de ontvanger zeker gewaardeerd worden. De letter de luxe is voor de Sinterklaastijd bijzonder geschikt! Onze chefs decoreren de chocoladeletter met de hand met de mooiste en lekkerste versieringen. Liever een chocoladeletter weggeven rond Kerst? Chocolade Geschenken heeft de speciale letter from Santa ontworpen, die wordt voorzien van mooie kerstversiering. Elke chocoladeletter kan worden gepersonaliseerd: Chocolade Geschenken kan een bedrijfslogo, een foto of een pakkende tekst aanbrengen. Zo is de chocoladeletter een prachtige en smakelijke manier om weg te geven aan uw werknemers en zakenrelaties. Ook over de verpakking denken we graag met u mee, alles is mogelijk. Het maakt voor Chocolade Geschenken niet uit welke hoeveelheid u bestelt, ook voor kleine aantallen gaan we graag voor u aan de slag. Elke oplage is mogelijk.

Unieke chocoladeletter nergens goedkoper

Onze unieke chocoladeletter van echte Belgische chocolade voor de zakelijke markt vindt u nergens goedkoper! Op basis van 300 beoordelingen mogen wij trots zijn op een waardering van 9.3! Chocolade Geschenken is UTZ-gecertificeerd, wat inhoudt dat de cacaoboeren worden geholpen op het gebied van kwaliteit en efficiëntie, wat hun werk- en leefomstandigheden ten goede komt. Neem een kijkje op onze website, om ons hele assortiment op uw gemak te bekijken! Heeft u vragen of meer informatie nodig? Neem even contact met ons op, zodat we u snel een offerte kunnen sturen.