Chocoladeletter bestellen? Chocolade Geschenken.nl

Chocoladeletter


Chocoladeletter bestellen

Bent u op zoek naar een chocoladeletter? Bent u geïnteresseerd in een chocoladeletter? Een chocoladeletter kennen we allemaal, maar wie vervaardigt nu de mooiste en de beste? We beantwoorden deze vraag gauw: de allerbeste chocoladeletter is te vinden bij Chocolade Geschenken! In Andel staat een ouderwets familiebedrijf, maar let op, ouderwets staat hier niet voor oubollig of voor niet bij de tijd, maar voor ouderwetse en dus echte kwaliteit en vakmanschap. Twee generaties van de familie Van Tilborg staan garant voor de prachtige chocoladeletters en veel andere lekkere chocolade producten, die met de grootste zorg in hun bedrijf in het Brabantse dorp vervaardigd worden. Het hele jaar door kunt u genieten van de allerlei chocoladefiguren en chocolaatjes, maar vooral voor feestelijke dagen als Pasen, Sinterklaas, Kerstmis en Valentijnsdag worden de prachtigste figuren gemaakt. De chocoladeletter voor of tijdens Sinterklaasavond is een feest om te geven en om te ontvangen. Er zijn veel variaties mogelijk, van rechttoe rechtaan tot zeer luxe. Neem gauw een kijkje in ons assortiment hier op de website. Er zit vast iets voor u tussen!

luxe chocolade letter
Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade letter s
Bponte chocoladeletter
Sinterklaas geschenk
Chocolade gereedschap
Opgespoten chocoladeletter
Brievenbus geschenk sinterklaas
chocolade letters
chocolade ipad
Chocoladeletter jellybean
Echte chocolade gereedschap

Chocoladeletter als relatiegeschenk

chocoladeletter

Een chocoladeletter gaat er altijd wel in. De lekkerste chocoladeletters vind je bij Chocolade Geschenken! Aan het roer van Chocolade Geschenken staat de familie Van Tilborg. Het produceren van de lekkerste, ambachtelijke Belgische chocolade zit in het DNA van dit familiebedrijf uit Andel. Wij bieden een ruim assortiment chocoladeletters aan in verschillende afmetingen, soorten en smaken. Houdt u van melkchocolade of bent u meer een liefhebber van pure of witte chocolade? Vindt u alle smaken lekker? Dan zal onze bonte chocoladeletter zeker bij u in de smaak vallen. In deze chocoladeletter vindt u alle smaken bij elkaar! Ook de chocoladeletter ‘salted peanut’ is een bijzondere delicatesse waar de liefhebber van chocolade van zal genieten. Chocoladeletters worden meestal gelinkt aan Sinterklaas maar kunnen eigenlijk altijd cadeau gegeven worden. Wij zijn uniek in chocolade geschenken voor de zakelijke markt. Wilt u uw medewerkers en/of zakenrelaties verrassen met een uniek geschenk? Wij bieden een ruime keuze uit verschillende leuke chocolade items die wij kunnen bedrukken met tekst, foto’s of logo’s. Zo geeft u een uniek en lekker geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden. Bij ons vindt u alle soorten chocolade voor ieder seizoen. Alle geschenken kunnen wij leveren in bijzondere verpakkingen zoals luxe bonbondozen, zilveren of glazen schaaltjes en nog veel meer.

Chocoladeletter: nergens goedkoper

Chocolade Geschenken biedt de beste prijs, kwaliteit en service. U vindt chocolade van deze kwaliteit nergens goedkoper. Al onze chocolade wordt met passie en plezier in onze eigen chocolaterie gemaakt. De onovertroffen smaak van onze chocolade zal u aangenaam verrassen. Niet voor niets waarderen klanten ons met een 9,3 op basis van 294 beoordelingen. Wij nodigen u uit om het complete assortiment via deze website in onze webshop te bekijken. Voor elk seizoen en voor elke gelegenheid hebben wij passende chocolade. U kunt bij ons terecht voor Sinterklaas chocolade, Kerst chocolade, Paas chocolade en andere feestelijke gelegenheden. Als u speciale wensen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee! Wij kunnen uw chocolade bedrukken met tekst, foto’s of logo’s. Met een gepersonaliseerd chocolade geschenk zullen uw klanten of familieleden aangenaam verrast zijn. Heeft u speciale wensen wat betreft een chocolade figuur, de verpakking of bezorging? Bij Chocolade Geschenken is de klant nog echt koning en vrijwel alles is mogelijk! Het maakt ook geen enkel verschil of u een grote of een kleine oplage bestelt, zelfs gewoon een enkele oplage is mogelijk! Wij gaan voor elke bestelling enthousiast aan de slag!

Chocoladeletter UTZ en HACCP gecertificeerd

Chocolade Geschenken is in het bezit van een UTZ certificaat en dat wil zeggen dat de cacao duurzaam geproduceerd wordt door boeren die oog hebben voor mens en milieu. Het keurmerk staat voor eerlijke handel en goede werkomstandigheden waarbij minder bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Dat maakt ook dat onze chocolade producten vooral ook meer dan lekker zijn. UTZ is een top keurmerk onder de keurmerken die gericht zijn op voeding. Daarnaast zijn wij ook HACCP-gecertificeerd. Dit houdt in dat het gehele productieproces van een voedingsmiddel, zoals onze chocolaatjes en chocoladefiguren, moet worden geanalyseerd en dat moet worden bepaald waar in het proces een gevaar voor de gezondheid van de gebruiker zou kunnen ontstaan. Wij voeren volgens het HACCCP principe scherpe controles uit met betrekking tot de grondstoffen, kleding, temperatuur etc. Hygiëne staat bij Chocolade Geschenken hoog in het vaandel. U bent verzekerd van chocolade producten van topkwaliteit! Ook perfectie vinden wij belangrijk en daarom zult u bij onze chocolade geen rafelige randjes of afgebroken stukjes aantreffen. Na het harden van de vloeibare chocolade inspecteren wij alles zorgvuldig. Bij het hele productieproces laten wij niets aan het toeval over.

Unieke chocolade letters

Wij bieden de lekkerste chocoladeletters aan in alle soorten, maten en vormen. U zult verrast zijn als u een kijkje neemt in onze webshop. Als u bijvoorbeeld met Sinterklaas chocoladeletters wilt geven aan uw familie of medewerkers dan heeft u ruime keuze. Kiest u voor een grote chocoladeletter of worden het veel kleine chocoladelettertjes die u bijvoorbeeld in een chocolade klomp cadeau geeft? Voor unieke en originele chocolade geschenken voor een verjaardag, jubileum, geboorte etc. bent u bij Chocolade Geschenken aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al veel klanten mogen helpen om een bijzonder chocolade geschenk samen te stellen. Wij zijn creatief en vernieuwend en voegen dan ook telkens nieuwe creaties aan ons assortiment toe. Ook de traditionele chocoladeletter weten wij telkens weer in een nieuwe vorm te presenteren. Heeft u zelf een idee voor een chocolade geschenk? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om uw wensen uit te voeren. U kunt online uw bestelling plaatsen en wij verzenden deze zo snel mogelijk, maximaal 1 tot 3 werkdagen. U kunt altijd eerst een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Chocolade Geschenken biedt de beste prijs, kwaliteit en service. Wij zijn dan ook blij met de zeer hoge klantenwaardering. Diverse grote bedrijven zoals Hak, Rabobank, Gain etc. hebben de weg naar ons gevonden. Zowel voor onze particuliere als zakelijke klanten gaan wij graag aan de slag. Wij zijn uniek in chocolade geschenken voor de zakelijke markt.