Chocolade letters bestellen | Nergens goedkoper | Chocolade Geschenken

Chocolade letters


Chocolade letters bestellen

Bent u op zoek naar een origineel en smaakvol geschenk? Bent u op zoek naar chocolade letters die u kunt personaliseren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Chocolade Geschenken. Chocolade Geschenken beschikt over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten chocolade letters die u in verschillende smaken kunt bestellen. Via deze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

chocolade letter relief
luxe chocolade letter
Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade letter s
Bponte chocoladeletter
sinterklaasgeschenk
Geschenkdoosje met 200 gram Sinterklaas chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 200 gram Sinterklaas chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
Sinterklaas geschenk
Chocolade gereedschap
Opgespoten chocoladeletter
Brievenbus geschenk sinterklaas
chocolade letters
chocolade ipad
Chocoladeletter jellybean
Echte chocolade gereedschap

Beste chocolade letters als relatiegeschenk

chocolade letters

Zoekt u chocolade letters? Heeft u belangstelling voor chocolade letters? Natuurlijk wilt u de beste en mooiste chocolade letters en dan bent u bij Chocolade Geschenken aan het goede adres! Wij hebben jarenlang ervaring met het ambachtelijk vervaardigen van chocolade letters van de beste Belgische chocolade. In ons familiebedrijf staan hoge kwaliteitseisen en vakmanschap voorop, omdat alleen daarmee topproducten verkregen worden. De afwerking van de chocolade letters en andere figuren is perfect, u zult bij ons geen rafelige randjes of andere oneffenheden tegen komen. Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor chocolade letters, chocolaatjes en allerlei figuren van chocolade. Bijzonder leuk voor Sinterklaas, Kerstmis, Pasen en Valentijnsdag en ook zeer geschikt als zakelijk geschenk. In het assortiment chocolade letters zijn vele variaties mogelijk, van een rechttoe rechtaan letter tot een luxe versie. Natuurlijk maken wij ook kleinere chocolaatjes, zoals de heerlijke chocolade krakelingetjes van witte, melk of pure chocolade. Bekijk ons volledige assortiment op de website!

Chocolade letters als uniek zakelijk geschenk

Voor al onze producten gebruiken wij de hoogste kwaliteit Belgische chocolade. Als ondernemer is een geschenk van chocolade altijd een voltreffer! Niet alleen omdat vrijwel iedereen van chocolade houdt, maar omdat wij de chocolade letters en andere chocolade figuren met een logo, een foto of een leuke tekst kunnen bedrukken. Uw zakenrelaties zullen deze persoonlijke geste zeker waarderen en zo komt u als ondernemer letterlijk goed in beeld. Uw persoonlijke chocolade letters of andere geschenken worden helemaal op maat gemaakt, netjes verpakt en, indien gewenst wordt ook de bezorging door ons verzorgd. Vanzelfsprekend is zo’n persoonlijk geschenk ook ideaal voor een evenement of beurs, maar ook voor een bruiloft of receptie voor een jubilaris.

Chocolade letters in elke oplage

Onze chocolade letters zijn verkrijgbaar in elke oplage. Zowel kleine als grote oplages zijn mogelijk, zelfs een enkele oplage is mogelijk. Bovendien vindt u onze chocolade letters nergens goedkoper! Chocolade Geschenken is HACCP gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent dat onze producten aan de strengste hygiëne-eisen voldoen. Ook zijn wij UTZ-gecertificeerd, een keurmerk voor eerlijke handel op o.a. het gebied van cacao. De cacaoboeren hebben oog voor mens en milieu, gebruiken minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden voor hun arbeiders. Ook worden de cacaoboeren geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Op die manier draagt UTZ bij aan betere werk- en leefomstandigheden voor deze boeren en hun arbeiders. Wij zijn trots op een hoge klanttevredenheid: op basis van 300 beoordelingen scoren wij een 9,3!