Chocolade letters bestellen | Nergens goedkoper | Chocolade Geschenken

Chocolade letters


Chocolade letters bestellen

Bent u op zoek naar een origineel en smaakvol geschenk? Bent u op zoek naar chocolade letters die u kunt personaliseren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Chocolade Geschenken. Chocolade Geschenken beschikt over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten chocolade letters die u in verschillende smaken kunt bestellen. Via deze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

luxe chocolade letter
Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade letter s
Bponte chocoladeletter
chocolade schoen
Sinterklaas geschenk
gekleurde chocolade letter
Chocolade gereedschap
chocolade letters
chocolade ipad
Chocoladeletter jellybean
Echte chocolade gereedschap
Caramel chocolade letter

Chocolade letters als relatiegeschenk

chocolade lettersOp zoek naar heerlijke chocolade letters? U kunt bij ons terecht voor een grote oplage, maar ook voor een enkele oplage gaan wij graag voor u aan de slag. Door een kijkje te nemen op deze website krijgt u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden; wij kunnen een chocolade letter helemaal naar uw wensen maken. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn uniek in chocolade geschenken voor de zakelijke markt. Neem een kijkje en bestel direct uw gewenste chocolade letters voor uw collega’s, medewerkers, relaties of voor een vriend of vriendin.

Smaakvolle chocolade letters van Chocolade Geschenken

Chocolade Geschenken heeft in de loop van de jaren zijn naamsbekendheid steeds verder uitgebreid en vele klanten weten ons te vinden. Zij waarderen onze prachtige geschenken met een 9.3 op basis van 300 beoordelingen. Wij maken de mooiste creaties voor zakelijke en particuliere klanten. Het is bij ons mogelijk om chocolade letters te bedrukken met een tekst, foto of met een logo. De keuze is helemaal aan u. Op deze manier maakt u een chocolade geschenk nóg persoonlijker. Wij maken al onze chocolade geschenken van echte Belgische chocolade. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten smaken. Chocolade Geschenken hanteert een eerlijke en betaalbare prijs en u vindt onze creaties nergens goedkoper. Hoewel Chocolade Geschenken gevestigd is in Andel kunnen wij door in Nederland uw gewenste chocolade geschenk laten bezorgen. Via deze gebruiksvriendelijke website kunt u gemakkelijk en snel uw bestelling plaatsen en contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

UTZ gecertificeerde chocolade letters

Chocolade Geschenken is UTZ en HACCP gecertificeerd. Dit houdt in dat de cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Op die manier draagt UTZ bij aan betere werk- en leefomstandigheden voor deze boeren. Chocolade Geschenken is ook HACCP-gecertificeerd. Hygiëne staat bij de productie van onze chocoladefiguren hoog in het vaandel. U bent ervan verzekerd dat de productie volgens de juiste voorschriften en met inachtneming van de voorgeschreven hygiëne maatregelen verloopt. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk het complete assortiment via deze website.