Chocolade letters bestellen | Nergens goedkoper | Chocolade Geschenken

Chocolade letters


Caramel chocoladeletter

Chocoladeletter gold de luxe

gekleurde chocoladeletter

Chocolade gereedschap

Opgespoten chocoladeletter

Geschenkdoosje mini sint en piet

Chocolade ipad

Chocoladeletter “Crispy taste”

Chocoladeletter “marshmallow”

Chocoladeletter “jelly beans”

Chocoladeletter “salted peanut”

Chocoladeletter groot

Chocolade lettertjes

Chocolade muizen

Chocolade kikkers

Chocolade letters bestellen

chocolade lettersBent u op zoek naar chocolade letters? Alleen niet naar standaard chocolade letters, maar met een uniek randje eraan? Wij bieden u chocolade letters aan van de beste Belgische chocolade. Al jarenlang zijn wij een begrip in de regio en ver daarbuiten als het gaat over de beste kwaliteit chocolade. Wij maken alle opdrachten met de hand en wordt zorgvuldig getest voordat de chocolade de deur uit gaat. Daarnaast kunnen wij elke chocolade letter helemaal op maat maken. Wilt u een tekst op de chocolade laten zetten of het logo van uw bedrijf om het als bedrijfsgeschenk voor Sinterklaas weg te geven? Het kan allemaal bij Petit Ami. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van losse chocolaatjes tot grote gevulde schalen met echte Belgische chocola. U kunt het zo gek niet bedenken en wij maken het voor u.  Om inspiratie op te doen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, kunt u de webshop bekijken. Hier staan verschillende voorbeelden die wij in de afgelopen tijd hebben gemaakt.

Chocolade letters in alle smaken

Heeft u bepaalde voorkeur voor smaken die in de chocolade letters verwerkt worden? Heeft u bijvoorbeeld alleen maar witte chocolade letters nodig? Of waar melk en pure chocolade in verwerkt zitten? U kunt het aantal en smaken allemaal doorgeven. Iedere bestelling wordt apart gemaakt naar uw wensen. Wilt u graag kleine chocolade letters? Deze worden vaak verpakt in dozen van 3 kg. Dit is vaak handig om op kantoor of op tafel te zetten voor algemeen gebruik. Deze kunnen in diverse smaken gemaakt worden, zodat er altijd een smaak tussen zit die iedereen lekker vindt.  Of wilt u misschien een mooie opgespoten chocolade letter die net zo lekker smaakt als die eruit ziet! Alles is mogelijk bij ons! Wilt u graag eerst weten wat de kosten gaan worden? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent met uw bestelling. De offerte kan aangepast worden en op het moment dat hij goed is gaan wij aan de slag voor u. Voor zowel de particulieren als bedrijven zijn wij hét adres voor chocolade letters!

Interesse in chocolade letters?

Heeft u interesse in een van onze chocolade letters of een van de andere chocolade producten van Petit Ami? Door onze jarenlange ervaring in het vak weten wij waar wij over praten. Wij zorgen ervoor dat iedere chocolade letter apart verpakt wordt in een bijpassende verpakking. Voor iedere aanvraag maken wij een verpakking op maat!