Belgische chocola | Nergens goedkoper! | Chocolade Geschenken

Belgische chocola


half ei met paas chocolade en logo
Paashaas met mondkapje
Chocolade Paashaas groot
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade spiegel luxe
Chocolade ei met vogeleitjes
haas groot
diamond egg
groot chocolade paasei
chocolade eitjes
Floran Paaschocolade met groot ei
Floran Paaschocolade met kip
Floran Paaschocolade lachhaas
chocolade haas gerrit ingekleurd
Gekleurd ei groot
Floran piccaso pasen melk
Chocolade ei groot picasso
chocolade ei in koker
Chesterfield chocolade ei goud
Chocolade diamant goud
Weckpot met chocolade paaseitjes
Weckpot met vogeleitjes
chocolade spiegelei
Spiegel ei tablet chocolade
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paasei groot
Paas chocolade geschenk
Paaschocolade schaal met half ei
Chocolade haan
Chocolade eieren op sokkel
chocolade beunhaas
Paas chocolade
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
Chocolade paas geschenk
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

Unieke cadeaus van Belgische chocola

belgische chocolade

Als je een echte liefhebber bent van chocola, dan is er geen ander land te vinden waar de beste chocola vandaan komt dan dat van onze zuiderburen: België. De Belgische chocola staat al eeuwenlang bovenaan als het gaat om productie, kwaliteit, heerlijke smaak en gemakkelijke verwerking. Dat weten wij bij Chocolade Geschenken als de beste en daarom werken wij dan ook alleen maar met Belgische chocola om onze producten mee te vervaardigen. Van simpel kransje tot beestje of van bonbons tot grote figuren, alleen de Belgische chocola voldoet om een heerlijk en uniek cadeau te maken, zodat u er zelf van kunt genieten of zodat u het weg kunt geven als lekkere attentie.

Logo op Belgische chocola

Bij Chocolade Geschenken kunnen we bovendien alle producten in ons assortiment voorzien van een logo, uw bedrijfslogo bijvoorbeeld, van een aansprekende tekst of een leuke foto. In de loop der jaren mochten we zo al vele bijzondere chocolade geschenken maken. Ook wat betreft een verpakking, die overigens ook van Belgische chocola kan zijn, en verzending kunnen wij u van dienst zijn. Waarom geeft u niet eens een mooi artikel van Belgische chocola met logo aan uw zakelijke klanten, werknemers of gasten bij een bijzondere bijeenkomst? Wellicht viert uw club of vereniging een jubileum of vindt er een andere bijzondere gebeurtenis plaats? De ontvangers zullen uw geste zeker waarderen. Uit 294 beoordelingen scoorde Chocolade Geschenken maar liefst een 9,3 op klanttevredenheid.

Belgische chocola en Chocolade Geschenken staan voor kwaliteit

Ons familiebedrijf streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarom werken wij met Belgische chocola en zijn we gefocust op de perfecte afwerking van onze producten. Bij ons geen rafelranden of andere onvolkomenheden, maar strakke, mooie producten waar we zelf trots op zijn. Natuurlijk staan op diezelfde hoogte ook onze hygiënenormen en wij zijn HACCP-gecertificeerd. Chocolade Geschenken heeft ook het UTZ-certificaat, wat betekent dat de cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Zo draagt UTZ bij aan eerlijke handel en daardoor aan betere leef- en werkomstandigheden voor de boeren en hun families. Al het voorafgaande heeft, misschien in tegenstelling tot wat u denkt, geen invloed op onze prijzen. In feite is het zo, dat u nergens anders deze unieke producten van Belgische chocola tegenkomt! Neem eens een kijkje op onze website, waarop ons hele assortiment te vinden is. Heeft u vragen of zoekt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.