Belgische chocola | Nergens goedkoper! | Chocolade Geschenken

Belgische chocola


Unieke cadeaus van Belgische chocola

Als je een echte liefhebber bent van chocola, dan is er geen ander land te vinden waar de beste chocola vandaan komt dan dat van onze zuiderburen: België. De Belgische chocola staat al eeuwenlang bovenaan als het gaat om productie, kwaliteit, heerlijke smaak en gemakkelijke verwerking. Dat weten wij bij Chocolade Geschenken als de beste en daarom werken wij dan ook alleen maar met Belgische chocola om onze producten mee te vervaardigen. Van simpel kransje tot beestje of van bonbons tot grote figuren, alleen de Belgische chocola voldoet om een heerlijk en uniek cadeau te maken, zodat u er zelf van kunt genieten of zodat u het weg kunt geven als lekkere attentie.

Chocolade paashaas groot
mega Paashaas groot 65 cm
chocolade Paashazen
ei op voet 24 cm
paashaas sjakie 37cm
Paashaas Sammie 24 cm
mega chocolade Paashaas groot 65 cm
Chocolade paashaas naomi
Chocolade paashaas Naomi
Luxe chocolade paas ei
half ei met paas chocolade en logo
Paashaas met mondkapje
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade spiegel luxe
Chocolade ei met vogeleitjes
haas groot
floran 700gram paaschocolade met haas
diamond egg
groot chocolade paasei
chocolade eitjes
Floran Paaschocolade met groot ei
Floran Paaschocolade met kip
Floran Paaschocolade lachhaas
chocolade haas gerrit ingekleurd
Gekleurd ei groot
chocolade spiegelei
Spiegel ei tablet chocolade
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paasei groot
Paas chocolade geschenk
Chocolade haan
chocolade beunhaas
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

Heerlijke chocolade producten van Belgische chocola

belgische chocolade

Bent u op zoek naar Belgische chocola? Zoekt u producten gemaakt van Belgische chocola? Chocolade Geschenken, ons familiebedrijf in Andel, werkt met de beste Belgische chocola, omdat wij alleen hoogwaardige chocolade producten willen maken. Al jarenlang verwerken wij op een ambachtelijke manier de lekkere Belgische chocola in al onze chocolade letters, chocolade figuren en kleinere chocolaatjes. Hoge kwaliteitseisen en vakmanschap staan bij ons voorop, dus naast de beste Belgische chocola staat bijvoorbeeld de afwerking van de chocolade letters en andere figuren bovenaan. U zult bij ons geen oneffenheden of rafelige randjes aan onze artikelen vinden. Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor topproducten van Belgische chocola. Bijzonder leuk voor Pasen, Sinterklaas, Kerstmis en Valentijnsdag en daarnaast ook bijzonder geschikt als zakelijk geschenk. In het assortiment chocolade letters zijn vele variaties mogelijk, van een rechttoe rechtaan letter tot een luxe versie, qua figuren is er ruime keus. Natuurlijk maken wij ook kleinere chocolaatjes, zoals de heerlijke chocolade krakelingetjes van witte, melk of pure chocolade. Bekijk rustig op uw gemak ons volledige assortiment aan Belgische chocola op de website!

Belgische chocola zeer geschikt voor verwerking

De hoogste kwaliteit Belgische chocola zal bij iedereen in goede aarde vallen, want vrijwel iedereen is gek op heerlijke chocola. Als ondernemer is een geschenk van chocolade daarom altijd een voltreffer! Wij kunnen namelijk alle producten van Belgische chocola bedrukken met het logo van uw bedrijf, een leuke of treffende foto of een pakkende tekst of slogan. U komt zo met uw bedrijf goed in beeld! Natuurlijk is een geschenk van Belgische chocola ook heel goed geschikt om cadeau te doen aan uw medewerkers of aan bezoekers van een evenement of beurs. Ook leuk voor gasten van een bruiloft of receptie!

Belgische chocola in elke oplage

Al onze artikelen van Belgische chocola zijn verkrijgbaar in elke oplage. Zowel kleine als grote oplages zijn mogelijk, zelfs een enkele oplage is een mogelijkheid. U vindt onze Belgische chocola nergens goedkoper! Chocolade Geschenken is HACCP gecertificeerd, wat betekent dat onze producten aan de strengste hygiëne-eisen voldoen. Ook heeft ons bedrijf een UTZ-certificaat, dit is een keurmerk voor eerlijke handel op o.a. het gebied van cacao. De cacaoboeren gebruiken minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden voor hun arbeiders. Door de cacaoboeren te helpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie ontstaan betere werk- en leefomstandigheden voor deze boeren en hun arbeiders. Chocolade Geschenken mag zich verheugen op een hoge klanttevredenheid: op basis van 300 beoordelingen scoren wij een 9,3!