Chocolade Piet bestellen? Chocolade Geschenken.nl | Petit Ami

Chocolade Piet


chocolade letter relief
luxe chocolade letter
Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 225 gram mini sint en piet chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
chocolade letter s
Bponte chocoladeletter
sinterklaasgeschenk
Geschenkdoosje met 200 gram Sinterklaas chocolade. Onze chocolade geschenken worden gemaakt van de aller-fijnste Belgische chocolade en is UTZ gecertificeerd. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Geschenkdoosje met 200 gram Sinterklaas chocolaatjes. afmeting doosje 19.5mm lang 14mm breedt  20mm hoog. Geschikt voor brievenbuspakket.
Sinterklaas geschenk
Chocolade gereedschap
Opgespoten chocoladeletter
Brievenbus geschenk sinterklaas
chocolade letters
chocolade ipad
Chocoladeletter jellybean
Echte chocolade gereedschap

Chocolade Piet bestellen

chocolade pietBent u op zoek naar een chocolade Piet die er niet alleen mooi uit ziet maar die ook heerlijk smaakt? Bij Petit Ami bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar chocoladefiguren van de beste kwaliteit. Bij Petit Ami bieden we u een ruim assortiment van de mooiste en lekkerste chocoladefiguren. We voegen steeds weer nieuwe, verrassende producten aan ons assortiment toe. In onze chocoladefabriek werken we alleen met de beste ingrediënten, zodat we de mooiste en lekkerste chocoladefiguren kunnen maken. Petit Ami is uniek in chocoladegeschenken voor de zakelijke markt. Ontdek het uitgebreide assortiment van Petit Ami! Zo kunt u bij ons uw chocolade Piet ook bedrukken met een foto, tekst of uw logo.

Een chocolade Piet van Petit Ami

Petit Ami is een familiebedrijf. Al meer dan 15 jaar maken we de mooiste en lekkerste chocoladefiguren in onze chocoladefabriek. De hoge kwaliteit van onze producten vinden we belangrijk. We gebruiken alleen ingrediënten van de beste kwaliteit, zoals Belgische chocoladepastilles. Een groot deel van de chocolade die we gebruiken in onze chocoladefabriek heeft het UTZ keurmerk. Respect voor mens en milieu vinden we heel belangrijk. Daarnaast is Petit Ami HACCP gecertificeerd. Bij Petit Ami is er heel veel mogelijk. U kunt bij ons terecht voor een grote oplage, maar ook voor een kleine oplage of zelfs voor een enkele oplage. We bieden onze producten aan voor zeer scherpe prijzen. U vindt de producten van Petit Ami nergens goedkoper!

Een chocolade Piet als cadeau

Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau? Een chocolade Piet van Petit Ami is ook heel geschikt om als cadeau te geven. Het is een cadeau dat ongetwijfeld in de smaak zal vallen. We bieden u bij Petit Ami de mogelijkheid om de chocolade figuren uit ons assortiment te laten bedrukken. Er is hierbij heel veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken met een logo, een tekst of een foto. Op die manier kunt u een uniek geschenk samen laten stellen! U kunt hiermee mensen op een originele manier verrassen. Wilt u weten wat er op dit gebied allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Petit Ami heeft een hoge klanttevredenheid. Op basis van 166 beoordelingen geven onze klanten ons gemiddeld een 9,2. We bieden een uitgebreid assortiment van hoogwaardige chocoladefiguren. Petit Ami is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de wereld van de chocolade. We leveren aan banketbakkers, groothandels, grossiers, bedrijven en de markthandel. Ontdek ook het assortiment van Petit Ami en laat u verrassen door de lekkerste en mooiste chocoladefiguren! Kortom: wij zijn het adres voor uw chocolade Piet!