Chocolade cadeautjes bestellen | Nergens goedkoper!

Chocolade cadeautjes


Chocolade auto schaal

chocolade gitaar schaal

Chocolade pump schaal

Chocolade motor schaal

Chocolade herenschoen schaal

chocolade gereedschap schaal

Chocolade race fiets op schaal

Chocolade vrachtwagen met logo

Chocolade sleutel geschenkschaal

Chocolade gereedschap

Chocolade champagne fles

Chocolade golfjes

Chocolade krakelingen

Chocolade dierentuin

Chocolade hart met bonbons

Cilinder met algemene chocolade

Schaal floran algemeen (groot)

Schaal floran algemeen (klein)

Chocolade schilderij

Chocolade ipad

Schaal Floran (groot)

Chocolade bruidspaar schaal

Chocolade gereedschap de luxe

Chocolade cadeautjes bestellen

chocolade cadeautjesBent u op zoek naar unieke chocolade cadeautjes voor uw klanten of medewerkers? Wij hebben verschillende chocolade cadeautjes in ons assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van chocolade lettertjes van elke letter van uw bedrijfsnaam? Of een champagnefles van chocolade als u iets te vieren heeft in het bedrijf? Wij hebben lekkere en leuke chocolade cadeautjes op maat. Door de chocolade cadeautjes te personaliseren is de de keuze voor u een stuk interessanter. U heeft een ruime keuze uit verschillende standaard teksten, logo’s en foto’s, maar u kunt ook uw eigen tekst, logo of foto aanleveren. Op onze website staan verschillende voorbeelden van bedrijven die u al voor waren.  Heeft u vragen over bepaalde producten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en wij staan u graag te woord.

Lekkerste chocolade cadeautjes

Bent u op zoek naar creatieve en unieke chocolade cadeautjes? Dan bent u bij Petit Ami in Andel aan het juiste adres.  Wij werken met Belgische chocolade die het UTZ keurmerk dragen. Chocolade die het UTZ keurmerk dragen zijn afkomstig van boeren die werken voor mens en milieu.  Petit Ami is ook aangesloten bij  het HACCP keurmerk. Onze chocolade cadeautjes wordt op de juiste manier bereid en onze ruimtes en machines worden op de juiste manier schoongemaakt. Bij ons vindt u gegarandeerd de lekkerste Belgische chocolade. Wij denken graag met u mee om passende chocolade cadeautjes voor u te leveren. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen ervoor dat u het lekkerste relatiegeschenk uit de regio heeft.

Offerte aanvragen voor een uniek chocolade cadeautjes

Bent u ook een chocolade liefhebber en wilt u alleen het beste aan uw relaties geven? Bekijk snel het aanbod op de website en laat u inspireren over de vele mogelijkheden die er zijn. Wij hebben bijvoorbeeld chocolade in de vorm van elektrische apparaten, schilderijen, snoepgoed, bonbons, champagneflessen, voertuigen en geschenkschalen. De keuze is enorm. Zodra u een artikel op de website aanklikt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Zowel de zakelijke markt als de particuliere markt is bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk in grote oplage leveren maar een kleine oplage is ook mogelijk. Het maakt voor ons niet uit wat voor een bedrijf of voor welke gelegenheid u een bestelling plaatst. Wij zorgen voor het juiste aantal chocolade cadeautjes.  Tot snel in de chocolade fabriek in Andel!