Chocola kado? Chocolade Geschenken.nl | Chocolade cadeau

Chocola kado


Chocolade vrachtwagen met logo schaal
Chocolade vrachtwagen met logo
Chocolade Champagne met logo
Chocolade foto kaart
chocolade schilderij
chocolade ipad

Chocola kado met uw logo

chocola kado​Als u op zoek bent naar een uniek chocola kado bent u bij Chocolade Geschenken in Andel aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf dat ambachtelijke chocola maakt en wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten chocolade geschenken die u gemakkelijk via onze webwinkel kunt bestellen. Wij ontwerpen diverse creaties van verschillende smaken Belgische chocolade. Heeft u speciale wensen of wilt u een logo, foto of tekst laten bedrukken op een chocola kado? Dat is geen enkel probleem bij Chocolade Geschenken. Wij bespreken graag met u uw wensen en gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag. Voor een uniek en persoonlijke chocola kado bent u bij Chocolade Geschenken aan het juiste adres. Wij zijn uniek in chocolade geschenken voor de zakelijke markt. Neem een kijkje op onze website en laat u verrassen en inspireren door onze heerlijke chocolade geschenken op maat.

Chocola kado: UTZ en HACCP gecertificeerd

Op zoek naar een chocola kado? Chocolade Geschenken is UTZ gecertificeerd. Dit houdt in dat de cacaoboeren worden geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Op die manier draagt UTZ bij aan betere werk- en leefomstandigheden voor deze boeren. Chocolade Geschenken is ook HACCP gecertificeerd. Hygiëne staat bij de productie van onze chocoladefiguren hoog in het vaandel. Door onze jarenlange ervaring met het ontwerpen en maken van heerlijke én eerlijke chocolade geschenken weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Op al onze aangeboden chocolade geschenken kunnen wij uw gewenste tekst, logo of afbeelding bedrukken. Wij bieden onze geschenken aan tegen zeer scherpe prijzen. U vindt onze originele en lekkere producten nergens goedkoper. U bent bij ons aan het juiste adres als u een grote oplage wilt bestellen. Maar ook voor een enkele oplage of een kleinere oplage kunt bij ons terecht. Vele klanten gingen u al voor en zij genoten van een heerlijke chocolade geschenk of zakenrelaties en medewerkers werden verrast met een gepersonaliseerd chocola kado. Wij hebben een zeer hoge klant tevredenheid; een 9,3 op basis van 294 beoordelingen. Bekijk het complete assortiment in onze webwinkel.

Uniek chocola kado online te bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken en weet u precies wat u wilt? Dan kunt u online gemakkelijk uw bestelling plaatsen. Daarnaast kunt u uw gewenste chocolade kado’s personaliseren zoals u dat wilt. U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw wensen. Wij zien uw bestelling voor een uniek en smaakvol chocola kado graag tegemoet.