Chocola bedrukken? Chocolade Geschenken.nl | Chocolade bedrukken

Chocola bedrukken


Chocola bedrukken voor unieke geschenken

Bent u op zoek naar een leuk geschenk, waarmee u uzelf op een unieke manier in de picture brengt? Wellicht wilt u op een leuke en smakelijke manier uw bedrijf onder de aandacht brengen op de zakelijke markt, om uw bestaande klanten te trakteren en om nieuwe klanten te genereren? Een mooie manier om dat te doen is om een product van chocola te bedrukken. Misschien wilt u uw werknemers trakteren of uw gasten tijdens een bijzondere gelegenheid of ter ere van een bijzonder moment? Ook dan kan chocola bedrukken een hele grote hit zijn. Chocolade Geschenken weet dit al jaren als geen ander en is zich daarom steeds meer gaan toeleggen op chocola bedrukken.

Chocolade vrachtwagen met logo schaal
Chocolade vrachtwagen met logo
Chocolade Champagne met logo
Chocolade foto kaart
chocolade schilderij
chocolade ipad

Chocola bedrukken met uw logo

chocola bedrukkenBent u op zoek naar een bedrijf waar u chocola bedrukken kunt? Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een zakenrelatie of voor een speciaal persoon? Zoek dan niet verder! U bent van harte welkom bij Chocolade Geschenken in Andel. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het ontwerpen en maken van unieke chocolade geschenken. Vele zakelijke klanten weten ons te vinden maar ook particuliere klanten zijn bij ons meer dan welkom. Wij bieden u een ruim assortiment aan van verschillende chocolade geschenken die u kunt laten bedrukken zoals u dat wenst. Voor het bedrukken van een tekst, logo of afbeelding bent u bij ons aan het juiste adres. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat met u meedenkt over chocola bedrukken bent u bij Chocolade Geschenken in goede handen. U kunt een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden.

Chocola bedrukken bij Chocolade Geschenken

Wilt u chocola bedrukken? Chocolade Geschenken is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij hebben jarenlange ervaring met het realiseren van unieke chocolade geschenken. Wij maken voor u een origineel en uniek geschenk dat ook nog eens heerlijk smaakt! Het is telkens weer een uitdaging om een creatie van chocola te bedenken wat helemaal naar wens van de klant is. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij hebben om uw wensen te realiseren. U kunt door het bedrukken van chocolade uw geschenk nóg persoonlijker maken. Bent u op zoek naar een grote oplage of bent u juist op zoek naar één persoonlijk chocolade geschenk? Dat is geen enkel probleem! U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en over de kosten van chocolade bedrukken.

Chocola bedrukken volgens de juiste richtlijnen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor chocola bedrukken? Laat u inspireren door de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Wij werken en leveren onze heerlijke producten volgens de juiste richtlijnen van de UTZ en daarnaast zijn wij HACCP gecertificeerd. In de afgelopen jaren hebben wij vele klanten blij kunnen maken met een uniek chocolade geschenk. Bent u op zoek naar een uniek geschenk waar iedereen blij van wordt? Wij heten u van harte welkom bij Chocolade Geschenken. Laat uw chocola bedrukken bij ons, wij gaan graag voor u aan de slag.

Alles is mogelijk met chocola bedrukken

Wij maken onze chocolade producten zelf in onze fabriek in het Brabantse Andel, uitsluitend van de beste Belgische chocola. Van kleine krakeling en chocolade beestje tot luxe bonbons en grote figuren Elk artikel uit ons zeer ruime assortiment kan bedrukt worden. Dan kan met uw logo, maar ook met een leuke, pakkende tekst en zelfs het bedrukken met een foto is mogelijk. Mocht u denken dat u dan meteen een grote oplage van deze producten moet afnemen, wees gerust, Chocolade Geschenken wil iedereen tegemoet komen en neemt dus zeker ook kleinere oplagen aan. Zelfs een enkele oplage is mogelijk. De ontvangers zullen uw bedrukte chocolade attentie zeker waarderen. Chocolade Geschenken scoorde in de afgelopen periode maar liefst een 9,3 op klanttevredenheid, uit 294 beoordelingen.

Chocola bedrukken in beste kwaliteit

Niet alleen doen wij iedere dag ons best om de meest creatieve chocolade attenties te maken en chocola te bedrukken, maar streven wij ook naar grote kwaliteit van onze producten. Niet alleen gebruiken we hoogwaardige kwaliteit Belgische chocola, maar zorgen wij ervoor dat ons producten er gaaf uitzien, met strakke randen en zonder onregelmatigheden. Daarbij houden wij ook de hygiëne zeer goed in het oog. Wij zijn HACCP-gecertificeerd, waardoor de voedselveiligheid gegarandeerd is. Dat betekent gelukkig niet dat wij torenhoge prijzen rekenen voor het chocola bedrukken of onze andere artikelen. U zult merken dat u deze chocolade producten nergens anders goedkoper zult vinden. Wij vinden het belangrijk om ook UTZ-gecertificeerd te zijn. UTZ-gecertificeerd houdt in dat de cacaoboeren geholpen worden bij het verbeteren van efficiëntie en kwaliteit. Zodoende wordt bijgedragen aan betere werk- en leefomstandigheden van deze boeren en hun families. U vindt ons complete assortiment op de website. Bel ons gerust wanneer u vragen heeft!