Paashazen chocolade bestellen | Chocolade Geschenken.nl

Paashazen chocolade


Haas Gerrit 37 cm

Haas Erik 32 cm

Chocolade ei met vogel eitjes

Chocolade kip en haas op mand

Chocolade lachhaas op mand

Kip op mand groot

chocolade broedkip

Kip groot

Chocolade Paas ei groot

Chocolade paasschaal assortie

Chocolade Haan

Chocolade beun Haas

Chocolade paasmandje 350 gram

Chocolade Paas mandje 200 gram

Geschenkverpakking vogeleitjes

chocolade paas eitjes

chocolade vogeleitjes

Paashazen chocolade bestellen

paashazen chocolade​Bent u op zoek naar paashazen chocolade? Dan bent u bij Chocolade Geschenken aan het juiste adres. Chocolade Geschenken.nl is de website van Petit Ami. Petit Ami is een echt familiebedrijf en heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van chocolade geschenken. Wij weten dus precies waar goede chocolade aan moet voldoen en dat proeft u! Wat voor paashazen chocolade u ook zoekt, wij kunnen het direct voor u maken!

​Paashazen chocolade van Chocolade Geschenken.nl

Petit Ami heeft een ruim assortiment aan paashazen chocolade. U kunt kiezen uit paashazen van verschillende groottes. Daarnaast hebben wij ook kippen en hanen van chocolade en paaseitjes in ons assortiment. Wat voor paas chocolade u ook zoekt, wij hebben het voor u. Wij maken de chocolade zelf met veel liefde en plezier. Voor onze bonbons werken we samen met leveranciers uit België. Onze bonbons zijn dus gemaakt van echte Belgische chocolade. Daarnaast worden wij bij onze werkzaamheden, zoals het verzorgen van bestellingen, inpakken en verzenden, geassisteerd door vaste medewerkers.

​Paashazen chocolade bedrukken

​Wilt u iets leuks toevoegen aan de chocolade? Laat dan de ​paashazen chocolade bedrukken met een tekst, logo of foto. Bij ons is het bij iedere chocolade mogelijk om het te laten bedrukken. Bij het aanvragen van de offerte kunt u ook de tekst, het logo of de foto opsturen. Dan kunnen wij bekijken of het mogelijk is en de kosten berekenen. Ook bij grote oplages is het geen probleem om de chocolade te bedrukken. Wij zijn namelijk uniek in chocolade geschenken voor de zakelijke markt.

Klanttevredenheid

​Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons is de klant dan ook koning. Heeft u een specifieke wens met betrekking tot de chocolade of de verpakking? Laat het ons weten. Wij zullen er alles aan doen om uw wensen tegemoet te komen.
​Onze klanten kunnen een beoordeling over ons invullen. Op dit moment zijn zij erg tevreden. We worden namelijk beoordeeld met een 9,2 op basis van 166 beoordelingen. Hier zijn wij erg trots op. We doen er dan ook alles aan om op dit niveau te blijven werken en ons zelf te blijven verbeteren. Heeft u een tip of suggestie ter verbetering? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.

​Vragen? Neem contact met ons op

​Heeft u vragen over de ​paashazen chocolade van Petit Ami? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.