Paashazen chocolade bestellen | Chocolade Geschenken.nl

Paashazen chocolade


Chocolade Paashaas groot
chocolade paasaas met eitjes
chocolade paashaas Gerrit
chocolade Haas erik
chocolade lachhaas
Chocolade ei groot
paas ei met paaseieren
Chocolade ei met vogeleitjes
kip en haas op mand
chocolade lachhaas op mand
chocolade kip in mand met eieren
CHOCOLADE broedkip
chocolade kip
chocolade paas ei groot
paas chocolade schaal groot
Paas chocolade geschenk
Paaschocolade schaal met half ei
Chocolade haan
chocolade beunhaas
Paas chocolade
chocolade paas mandje
Geschenk doosjes vogeleitjes
Chocolade Eitjes in geschenk doosje
Chocolade paas geschenk
chocolade paashaasjes groot
chocolade paashaasjes
chocolade paas eitjes bestellen
chocolade vogel eitjes

Paashazen chocolade bestellen

paashazen chocolade​Bent u op zoek naar paashazen chocolade? Dan bent u bij Chocolade Geschenken aan het juiste adres. Chocolade Geschenken.nl is de website van Petit Ami. Petit Ami is een echt familiebedrijf en heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van chocolade geschenken. Wij weten dus precies waar goede chocolade aan moet voldoen en dat proeft u! Wat voor paashazen chocolade u ook zoekt, wij kunnen het direct voor u maken!

​Paashazen chocolade van Chocolade Geschenken.nl

Petit Ami heeft een ruim assortiment aan paashazen chocolade. U kunt kiezen uit paashazen van verschillende groottes. Daarnaast hebben wij ook kippen en hanen van chocolade en paaseitjes in ons assortiment. Wat voor paas chocolade u ook zoekt, wij hebben het voor u. Wij maken de chocolade zelf met veel liefde en plezier. Voor onze bonbons werken we samen met leveranciers uit België. Onze bonbons zijn dus gemaakt van echte Belgische chocolade. Daarnaast worden wij bij onze werkzaamheden, zoals het verzorgen van bestellingen, inpakken en verzenden, geassisteerd door vaste medewerkers.

​Paashazen chocolade bedrukken

​Wilt u iets leuks toevoegen aan de chocolade? Laat dan de ​paashazen chocolade bedrukken met een tekst, logo of foto. Bij ons is het bij iedere chocolade mogelijk om het te laten bedrukken. Bij het aanvragen van de offerte kunt u ook de tekst, het logo of de foto opsturen. Dan kunnen wij bekijken of het mogelijk is en de kosten berekenen. Ook bij grote oplages is het geen probleem om de chocolade te bedrukken. Wij zijn namelijk uniek in chocolade geschenken voor de zakelijke markt.

Klanttevredenheid

​Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons is de klant dan ook koning. Heeft u een specifieke wens met betrekking tot de chocolade of de verpakking? Laat het ons weten. Wij zullen er alles aan doen om uw wensen tegemoet te komen.
​Onze klanten kunnen een beoordeling over ons invullen. Op dit moment zijn zij erg tevreden. We worden namelijk beoordeeld met een 9,2 op basis van 166 beoordelingen. Hier zijn wij erg trots op. We doen er dan ook alles aan om op dit niveau te blijven werken en ons zelf te blijven verbeteren. Heeft u een tip of suggestie ter verbetering? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.

​Vragen? Neem contact met ons op

​Heeft u vragen over de ​paashazen chocolade van Petit Ami? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.