Gepersonaliseerde chocolade bestellen? Chocolade Geschenken.nl

Gepersonaliseerde chocolade


Chocolade vrachtwagen met logo

Chocolade champagne met logo

Logo chocolade bonbons

Chocolade lolly logo

Chocolade kaart

Chocolade schilderij

Chocolade ipad

Gepersonaliseerde chocolade maken

gepersonaliseerde chocoladeOp zoek naar gepersonaliseerde chocolade? U bent op zoek naar een origineel geschenk waarmee u, bijvoorbeeld, uw zakelijke relaties kunt verrassen. Of misschien zoekt u een persoonlijk cadeau waarmee u uw personeel kunt bedanken voor hun inzet. Naar wat voor geschenk u ook op zoek bent, de kans is groot dat u het bij Petit Ami zult vinden. Bij Petit Ami bieden we u een uitgebreid assortiment van de mooiste en lekkerste chocolade figuren. Deze chocoladefiguren worden met de grootste zorg gemaakt en bij de productie worden alleen de allerbeste ingrediënten gebruikt. Wij kunnen alles maken in chocolade, daarnaast maken wij dus gepersonaliseerde chocolade met de opdruk van tekst, foto’s of uw bedrijfslogo!

Waarom kiezen voor gepersonaliseerde chocolade

Als u kiest voor gepersonaliseerde chocolade, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt bij Petit Ami namelijk chocolade laten bedrukken met uw logo, een afbeelding, een foto of een tekst. Op die manier kunnen wij gepersonaliseerde chocolade voor u maken. Met de gepersonaliseerde chocolade van Petit Ami geeft u een origineel en smakelijk cadeau! Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Of bent u benieuwd naar onze producten? U kunt ons volledige assortiment vinden op onze website. Laat ons weten wat uw wensen zijn op het gebied van gepersonaliseerde chocolade en wij vertellen u graag wat wij hierin voor u kunnen betekenen!

De gepersonaliseerde chocolade van Petit Ami

Bij Petit Ami verrassen we u graag met ons aanbod. Daarom hebben we ook gepersonaliseerde chocolade aan ons assortiment toegevoegd. Door steeds weer nieuwe producten te bedenken en aan ons assortiment toe te voegen hopen we u als klant te kunnen blijven verrassen met de mooiste chocolade producten. Bij Petit Ami vinden we het belangrijk dat onze chocolade producten er mooi uit zien én dat ze lekker smaken. We werken daarom met de beste kwaliteit Belgische chocolade. Bij het maken van de chocolade figuren worden de figuren gecontroleerd op breuken en oneffenheden. Zo weten we zeker dat alleen de figuren die er perfect uitzien de chocoladefabriek in Andel verlaten. Doordat wij constante kwailteit leveren is Petit Ami in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip onder de markthandel, groothandels, grossiers en banketbakkers. Onze chocolade is UTZ certified. Ook is Petit Ami HACCP gecertificeerd.

Onze klanten zijn heel tevreden over ons. Op basis van 166 beoordelingen ontving Petit Ami gemiddeld een 9,2! U kunt bij ons terecht voor chocolade in een grote oplage, maar ook in een kleinere oplage of zelfs in een enkele oplage. We horen graag van u wat uw wensen zijn, zodat wij u kunnen vertellen hoe we u bij Petit Ami van dienst kunnen zijn!