Gepersonaliseerde chocolade bestellen? Chocolade Geschenken.nl

Gepersonaliseerde chocolade


Chocolade vrachtwagen met logo

Chocolade champagne met logo

Logo chocolade bonbons

Chocolade lolly logo

Chocolade kaart

Chocolade schilderij

Chocolade ipad

Gepersonaliseerde chocolade bestellen

gepersonaliseerde chocoladeBent u op zoek naar gepersonaliseerde chocolade? Dan bent u bij Petit Ami, chocoladegeschenken.nl aan het juiste adres!  Gepersonaliseerde chocolade is een uniek geschenk. Wij merken dat er in de afgelopen jaren veel vraag naar is. Naast onze drukke periodes rond Sinterklaas, Pasen en Kerstmis merken wij dat gepersonaliseerde chocolade een veelvoorkomende vraag is. Petit Ami vindt het belangrijk dat de klant zich koning voelt en daarom vinden wij het belangrijk dat u uw gewenste gepersonaliseerde chocolade bij ons kunt bestellen. Petit Ami biedt u unieke chocolade geschenken voor de zakelijke markt. Naast dat wij onze producten in grote oplages verkopen, bieden wij u ook de mogelijkheid aan om kleine oplages bij ons te bestellen. Indien u één oplage nodig heeft, is dit ook mogelijk. Onze medewerkers staan u graag te woord over eventuele vragen en over onze bestelopties.

Online bestellingen voor gepersonaliseerde chocolade

Bij chocoladegeschenken.nl bieden wij u de optie aan om online uw chocoladeproducten bij ons te bestellen. In onze webshop kunt u al onze chocoladeproducten op uw gemak bekijken. U kunt in onze webshop ook een offerte aanvragen voor uw gewenste oplage. Naast onze reguliere verkoop van echte Belgische chocolade bieden wij u ook onze speciale Paas-collectie chocolade aan. U vindt hier ook ons Sinterklaas en Kerstmis assortiment. U vindt bij ons de goedkoopste Belgische chocolade en u vindt onze producten nergens goedkoper!

Petit Ami is HACCP en UTZ gecertificeerd. Wij zorgen ervoor dat wij aan alle richtlijnen voldoen en dat wij hierdoor nog betere en lekkerdere chocoladeproducten voor u kunnen maken in onze fabriek. Doordat wij met UTZ gecertificeerde boeren werken, dragen wij ons steentje bij aan mens en milieu in de wereld. Onze boeren zorgen ervoor dat er met respect voor het milieu de benodigde cacaobonen worden geoogst. Onze UTZ boeren zijn erop getraind om hun kwaliteit en efficiëntie keer op keer te verbeteren.

Interesse in gepersonaliseerde chocolade?

Heeft u interesse in onze gepersonaliseerde chocolade? Petit Ami nodigt u van harte uit om een kijkje te nemen in onze webshop. Door middel van uw eigen logo, foto of tekst te laten bedrukken op uw gewenste chocoladeproduct maakt u een uniek geschenk. Onze medewerkers helpen u graag met het vormgeven van uw wens. Wij willen u vragen om contact met ons op te nemen, zodat wij u goed van dienst kunnen zijn. Onze klanten waarderen ons zeer, zij geven ons een 9,2 op basis van 166 beoordelingen.