Chocolade vrachtwagen nodig? | Chocolade Geschenken.nl

Chocolade vrachtwagen


Chocolade vrachtwagen met logo

Chocolade champagne met logo

Logo chocolade bonbons

Chocolade lolly logo

Chocolade kaart

Chocolade schilderij

Chocolade ipad

Chocolade vrachtwagen nodig?

chocolade vrachtwagenHeeft u een chocolade vrachtwagen nodig? Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Wat dacht u van een chocolade vrachtwagen met uw eigen logo of afbeelding erop? Bij Chocolade Geschenken bent u aan het juiste adres voor het realiseren van een prachtige chocolade vrachtwagen geheel naar uw keuze. Wij bieden u een ruim aanbod aan in verschillende soorten en maten van heerlijke chocolade geschenken. De keuze is enorm bij Petit Ami. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij denken graag met u mee. Op onze website bieden wij u een ruim aanbod in verschillende mogelijkheden. Bent u op zoek naar een chocolade vrachtwagen, omdat u bijvoorbeeld werkt bij een transportbedrijf of bent u op zoek naar een chocoladeletter met het logo van uw bedrijf erop? Dit is allemaal mogelijk bij Petit Ami.

Chocolade vrachtwagen van Petit Ami

In de afgelopen jaren hebben wij vele verschillende producten mogen ontwerpen en maken. Heeft u een idee voor uw relatiegeschenk, maar zit uw ontwerp niet in ons assortiment? Wij bespreken graag met u uw wensen. Bij ons is niets onmogelijk! Wij denken graag met u mee en realiseren samen met u een prachtig en uniek geschenk. Voor het maken van een unieke chocolade vrachtwagen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u graag uw logo of foto op uw chocolade geschenk of een persoonlijke tekst? Hoe groot mag uw product zijn? Wij horen graag wat uw ideeën zijn.

Unieke verpakking voor chocolade vrachtwagen

Al meer dan 15 jaar verzorgt Petit Ami de lekkerste chocolade geschenken. Wij maken de mooiste creaties van heerlijk Belgische chocolade met een UTZ kenmerk. Een chocolade geschenk is heerlijk maar het is nog leuker om een chocolade geschenk te mogen geven. Hiervoor heeft Petit Ami ook een leuke oplossing. U kunt bij uw bestelling van een chocolade vrachtwagen bijzondere verpakkingen mee bestellen. Denkt u aan rieten mandjes, luxe bonbondozen of zilveren schaaltjes. Door een chocolade geschenk leuk te verpakken zien onze producten er nog beter uit!

Nergens goedkoper!

Bij Petit Ami vindt u uw chocolade vrachtwagens nergens goedkoper! U kunt bij ons een grote oplage aan gepersonaliseerde geschenken bestellen, maar ook voor een kleine oplage of voor een enkele oplage verzorgen wij graag uw relatiegeschenk! Petit Ami werkt alleen met UTZ waardige cacao. Hierdoor bent u verzekerd van eerlijke chocolade. Wij hechten ook veel waarde aan hygiëne. Daardoor zijn wij ook HACCP gecertificeerd. Onze klanten zijn zeer tevreden over onze producten. Zij waarderen ons met een 9,3 op basis van 245 beoordelingen!