Chocola met foto bestellen | Nergens goedkoper! | Chocolade Geschenken

Chocola met foto


Chocola met foto bestellen

Heeft u iets te vieren? Wilt u een groot gezelschap verrassen of zoekt u een origineel cadeau? Dan is chocola met foto echt iets voor u! Petit Ami heeft een groot aanbod aan chocola dat kan bedrukt worden met een foto. De chocola met foto van Petit Ami is van hoge kwaliteit en gemaakt van échte Belgische chocolade. De chocolade van Petit Ami wordt zelf geproduceerd en is duurzaam. Dit geeft ons het HACCP certificaat. Wij kunnen u daardoor garanderen dat onze smaakvolle chocolade veilig en hygienisch is. Ook is een groot deel van de chocola UTZ Certified. Dit betekent dat de cacao die wij krijgen van de boeren een eerlijke prijs krijgen voor de cacao die zij verbouwen en dat onze productieprocessen veilig zijn. Daarom is onze chocolade de lekkerste! Naast chocolade foto’s hebben wij ook Sinterklaas geschenken, Kerstmis geschenken en andere leuke chocolade figuren om iemand te verrassen. Alleen de lekkerste en meest perfecte chocolade figuren gaan bij ons de deur uit. Door onze grote zorg en aandacht die wij besteden aan het productieproces en klanten is Petit Ami al een groot begrip geworden in de chocoladebranche. Wij leveren aan verschillende partijen en bedrijven. Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen!

Chocolade vrachtwagen met logo schaal
Chocolade vrachtwagen met logo
Chocolade Champagne met logo
Chocolade foto kaart
chocolade schilderij
chocolade ipad

Chocolade Geschenken bedrukt chocola met foto

chocola met foto

Bent u op naar chocola met een foto? Zoekt u een bedrijf dat chocola met foto kan leveren? Dan bent u bij Chocolade Geschenken op de juiste plek, want wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van chocola met een foto! Overigens kunnen wij naast een foto op chocola ook een tekst drukken of een logo van uw bedrijf, vereniging of organisatie. Voor de chocola met foto gebruiken wij alleen de allerbeste, echte Belgische chocola, omdat hoge kwaliteitseisen hoog in ons vaandel staan. Daarnaast is vakmanschap belangrijk en dat is bij ons ruim vertegenwoordigd in twee generaties van ons familiebedrijf. Wij leveren perfecte chocola met foto af, u komt bij onze producten geen oneffenheden of rafelige randen tegen en ook de foto wordt haarscherp op de chocola gedrukt. Wij leveren verschillende artikelen chocola met foto, zoals chocolade letters, chocolade figuren en ook kleiner chocola werk. Alle dagen kunt u bij ons terecht voor chocola met foto. Het is een bijzonder leuk geschenk voor Pasen, Kerstmis, Pasen of Valentijnsdag, maar ook zeer geschikt als zakelijk geschenk. Natuurlijk maken wij ook kleinere chocolaatjes, zoals de heerlijke chocolade krakelingetjes van witte, melk of pure chocolade. Bekijk ons volledige assortiment op de website en neem gerust contact op als u vragen heeft over chocola met een foto!

Chocola met foto is uniek zakelijk geschenk

Bent u ondernemer of maakt u deel uit van een organisatie? Dan biedt chocola met foto ongelofelijk veel mogelijkheden voor u! Het logo van uw bedrijf of organisatie drukken wij haarscherp op allerlei chocolade figuren en op chocolade letters, maar ook een tekst of slogan is mogelijk. Het is net wat bij uw bedrijf past of bij uw evenement. U komt in ieder geval met een lekker en hoogwaardig product goed in beeld! Verras uw medewerkers met mooie chocola met een foto, er is veel mogelijk en geschikt voor ieder budget. Uw persoonlijke chocolade met foto of andere chocolade producten worden helemaal op maat gemaakt, netjes verpakt en, indien gewenst wordt ook de bezorging door ons verzorgd. Vanzelfsprekend is zo’n persoonlijk geschenk ook ideaal voor een evenement of beurs, maar ook voor een bruiloft of receptie voor een jubilaris. Onze chocola met foto is verkrijgbaar in elke oplage, dus zowel kleine als grote oplages zijn mogelijk. Zelfs een enkele oplage is mogelijk! Bovendien vindt u onze chocolade letters nergens goedkoper! Chocolade Geschenken is HACCP gecertificeerd, waardoor de hygiëne gewaarborgd is. Ook is Chocolade Geschenken UTZ-gecertificeerd. UTZ is een keurmerk voor eerlijke handel op o.a. het gebied van cacao, waarbij cacaoboeren oog hebben voor mens, milieu en goede werkomstandigheden voor hun arbeiders. Ook worden de cacaoboeren geholpen bij het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie. Wij mogen vermelden dat we een hoge klanttevredenheid hebben: op basis van 300 beoordelingen scoren wij een 9,3!